Uutisarkisto


Helmikuu 2016


26.2.2016

Tämänpäiväinen Pokémon Direct paljasti täysin uusien Pokémon-pelien, POKÈMON SUN- ja POKÈMON MOON-versioiden olevan matkalla luoksemme! Pelit julkaistaan Nintendo 3DS-konsolille loppuvuodesta 2016. Emme varsinaisesti oppineet mitään muuta uutta kuin pelien nimet, mutta ohessa silti pelien ensitraileri:

VIDEO POISTETTU

Direct vahvisti myös sen, että Virtual Consoleen huomenna julkaistavissa alkuperäisissä RED, BLUE ja YELLOW-peleissä napatut Pokémonit voi siirtää Pokémon Bankiin ja sitä kautta myöhemmin myös näihin uusiin, Sun- ja Moon-peleihin!


23.2.2016

Nintendo DS-konsolille vuonna 2007 julkaistu Pokémon Ranger saapuu Wii U:n Virtual Consoleen! Pelin saa ostettua palvelusta tämän viikon torstaista (25.2.2016) alkaen ja se maksaa 9,99 euroa.

Muistattehan myös, että eilisestä lähtien on voinut käydä kyselemässä BR-Lelut -kaupoista koodeja, joilla saa legendaarisen Mewn Pokémon X-, Y-, Omega Ruby- ja/tai Alpha Sapphire-peleihin!


18.2.2016

Muutama uusi Support Pokémon-parivaljakko paljastettiin äskettäin Nintendo Lifen streamatessa peliä. Nämä ovat YVELTAL & LATIOS sekä RESHIRAM & CRESSELIA. Yveltal estää vastustajan Synergy Burstin ja Latios heikentää vastustajan puolustusta. Reshiram heikentää vastustajan hyökkäystä ja Cresselia parantaa ja vahvistaa pelaajan.


15.2.2016

Aikaisemmin uutisoidun uuden Pokémonin, Magianan, englanninkielisen nimen on paljastettu olevan MAGEARNA. Mitään muuta uutta tietoa emme saaneet, mutta sitä on luvattu tulevan lisää tulevaisuudessa.

Pokkén Tournament-pelin ilmestyminen Wii U:lle lähestyy kovaa vauhtia, ja uusia Support Pokémoneja on paljastettu. Nämä ovat Cubone & Diglett, Magneton & Quagsire sekä Espeon & Umbreon.


10.2.2016

Tämän kuun CoroCoro-lehti paljasti jotain jännittävää: täysin uuden Pokémonin! Pokémon näkyy yllä ja se kantaa nimeä Magiana. Sen sanotaan olevan ihmisten 500 vuotta sitten luoma Pokémon, luokiteltuna siis Man-Made Pokémon. Sen tyyppi ja muut yksityiskohdat ovat edelleen pimennossa. Magiana esiintyy kesällä Japanissa ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon-elokuvassa yhdessä Volcanionin kanssa, missä Volcanion etsii Magianaa, jonka Azoth Kingdom on kaapannut. Vain Volcanion tietää Magianan salaisuuden. Elokuvan nimi on alustavasti Volcanion and the Ingenious Magiana.


8.2.2016


Nintendo Wii U-konsolin Virtual Console-palvelu saa tällä viikolla hieman Pokémon-täydennystä, kun GBA-peli Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team sekä DS-peli Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team julkaistaan meille kaikille uudelleen pelattaviksi. Pelit julkaistaan Wii U:n eShopin Virtual Consolessa torstaina 11.2. ja hintaa niillä tulee olemaan joko 6,99 euroa (Red-versio) tai 9,99 euroa (Blue-versio).


2.2.2016
Pokémonin 20-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyt legendaaristen Pokémonien lataukset saapuvat myös Suomeen! Lataukset alkavat Mew:lla, jonka saa vain BR-lelut -liikkeistä saaduilla koodeilla alkaen 22. helmikuuta. Tämän jälkeen osa legendaarisista Pokémoneista jaetaan Wi-Fin välityksellä, ja osa jälleen kaupasta haettavilla koodeilla. Ohessa Mew-latauksen tietoja, mutta tsekatkaa myös Nintendon itsensä kirjoittama UUTINEN tulevista latauksista, jotta ette missaa yhtäkään! :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.