Uutisarkisto


Helmikuu 2015


28.2.2015
Jäikö Eon Ticket saamatta StreetPassin välityksellä? Ei hätää, nyt kyseinen lippu tarjotaan Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien omistajille myös Mystery Giftin välityksellä! Tiketin saa koodilla POKEMON380381, ja sen avulla pääsee Southern Islandille nappaamaan joko Latioksen tai Latiaksen, riippuen peliversiostasi.


27.2.2015
Jälleen täytyy vähän pahoitella poissaoloa, mutta elämä tuntuu niin kovin kiireiseltä nyt! Tässäpä kuitenkin pari muistutusta teille:

POKÉMON SHUFFLE-peli on ladattavissa Nintendo 3DS:n eShopista, käykäähän niin tekemässä jos haluatte jäädä koukkuun Candy Crush-tyyliseen Pokémon-pelaamiseen!

Lisäksi Pokémon Bankin omistajilla on mahdollisuus saada itselleen Johto-alueen viimeisen asteen startterit, Meganium, Typhlosion & Feraligatr, Hidden Ability-kyvyillään. Pokémonit saa yksinkertaisesti käyttämällä Pokémon Bank-toimintoa, ja lahjat on saatavilla 30. marraskuuta asti. Pokémonit saa siirrettyä Pokémon X-, Pokémon Y-, Pokémon Omega Ruby- tai Pokémon Alpha Sapphire-peliin Pokémon Linkin välityksellä.


11.2.2015


Pahoittelen uutisen vähäistä viivästymistä, mutta nyt Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien omistajat voivat saada itselleen Samurottin, edellisten Serperiorin ja Emboarin tapaan. Samurottilla on Hidden Abilitynsä Shell Armor. Pokémonin saa itselleen Mystery Gift-valikon takaa koodilla POKEMON503.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.