Uutisarkisto


Helmikuu 2014


14.2.2014
Viimeöinen Nintendo Direct sisälsi paitsi minua henkilökohtaisesti ilosta hyppimään saattanutta tietoa, niin myös tietoa uudesta, tulevasta Pokémon-pelistä. Tämä kyseinen peli on jatkoa Nintendo DS:n Pokémon Link! pelille, mutta on tällä kertaa Nintendo 3DS-konsolille ja kantaa nimeä Pokémon Link: Battle (USA:ssa nimi on Pokémon Battle Trozei). Peli tulee olemaan 3DS:n eShopista ladattava tapaus, ja se julkaistaan kyseiseen palveluun 13. maaliskuuta. Hinnasta (euroina) ei ole vielä tietoa, mutta USA:ssa pelin lataaminen tulee maksamaan 7,99 sikäläistä dollaria, eli siitä voidaan vetää omat johtopäätöksensä eurohinnalle.

Peli jatkaa samaan tuttuun tyyliin kuin edeltäjänsä, mutta sisältää myös uudistuksia. Toisinaan vastaasi voi tulla Pokémon, jota vastaan täytyy "taistella" selvittämällä tiensä palapeleistä läpi, jonka jälkeen sen voi pyydystää. Peli sisältää myös uudistettuja komboja ja muita peliyhdistelmiä, sekä parannettuja Pokémonien käyttötarkoituksia, joiden avulla peli tulee olemaan ehdottomasti aikaisempaa rikkaampi sisältöä ajatellen.

Ohessa vielä traileri pelistä:

p.s. Hyvää Ystävänpäivää kaikille!


11.2.2014
Uusin japanilainen CoroCoro-lehti on paljastanut uuden legendaarisen Pokémonin olemassaolon. Tämänhän me tosin jo (ikävä kyllä) tiesimme mokomien X- ja Y-pelien keskusmuistivuotojen takia. Mutta mukavaa saada DIANCIE vihdoin virallisesti päivänvaloon:) Diancie on tosiaan Rock- ja Fairy-tyypin Pokémon, jonka muut yksityistiedot ovat tällä hetkellä vielä pimennossa. Diancie tulee esiintymään Japanissa kesällä ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon-leffassa, joka muutti myös paljastuksen myötä hieman nimeään muotoon Cocoon of Destruction & Diancie. Elokuvan ohessa luulisi järjestettävän mahdollisuuksia saada Diancie X/Y-peleihin, joten tästäkin lisätietoa varmasti myöhemmin.

EDIT (13.2.-14): Diancien kyvyn (ability) kerrotaan olevan Clear Body ja se oppii ainakin sellaiset hyökkäykset kuin Explosion ja Hyper Beam. CoroCoro paljasti myös uuden lataustapahtuman, jonka kautta X:n omistajat saavat Charizardin mukanaan Charizardite Y ja Y:n omistajat puolestaan päinvastoin. Vielä on epäselvää, tuleeko tämä tapahtuma myös Japanin ulkopuolelle.


4.2.2014

NONIIN, nyt on Pokémon Bank julkaistu vihdoin paitsi Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, niin myös Euroopassa ja näin ollen myös täällä Suomessa! Pokémon Bankin voi ladata Nintendo 3DS:n eShopista, ja sen 30 päivän ilmaisen kokeiluversion voi aktivoida aina 14. maaliskuuta asti. Lisäksi voit ladata sen kautta harvinaisen Celebin aina 30. syyskuuta saakka. Eikun latailemaan!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.