Uutisarkisto


Helmikuu 2013


12.2.2013
Helmikuun CoroCoro-lehden skannauksia on julkaistu Internetin ihmeellisessä maailmassa. Uusi, Pokémonin kuudes sukupolvi, on tuloillaan, joten luonnollisesti CoroCoro paljastaa jotain uutta liittyen uuteen sukupolveen.

Skannauksista paljastuu uusi Pokémon, joka kantaa japanilaisittain nimeä Ninfia. Ninfia on uusi Eeveen kehitysmuoto. Se on 1,0 metriä pitkä ja painaa 23,5 kilogrammaa. Sen tyyppiä tai kehitysmenetelmää ei vielä tiedetä. Miksi piinaatte meitä näin, GameFreak!! Vieressä kuva Ninfiasta. Ninfia esiintyy heinäkuussa Japanissa ensi-iltansa saavan, 16. Pokémon-leffan Pikachu-lyhytelokuvassa: Pikachu & Eevee Friends.
EDIT 14.2.: Ninfian englanninkielisen nimen on paljastettu olevan Sylveon.

Skannauksista paljastuu myös se, että heinäkuussa Japanissa ensi-iltansa saavassa varsinaisessa Pokémon-leffassa esiintyy Genesectin lisäksi myös legendaarinen Mewtwo. Elokuvan nimi onkin täten Extremespeed Genesect and the Awakening of Mewtwo. Tarkemmin ei mainita, onko kyseinen Mewtwo se vanha tuttu ensimmäisistä Pokémon-leffoista, vaiko ihan uusi tuttavuus.

CoroCoro paljastaa myös uuden Pokémon-pelin, Pokémon Scramble U:n Nintendo Wii U-konsolille. Peli julkaistaan Japanissa kevään mittaan. Pelissä esiintyy kaikki viiden ensimmäisen sukupolven Pokémonit, ja sitä voi pelata jopa neljä pelaajaa kerrallaan, jolloin peli tukee jopa 100 samanaikaista Pokémonia peliruudulla. Peli julkaistaan ilmeisesti vain ladattavana versiona.


Siinä kaikki tältä erää! On hyvin mahdollista, että tulevina päivinä tulee lisää lehden skannauksia, sillä ylläolevat tiedot koskivat käytännössä vain Pokémon-elokuvaa ja sen rinnalla olevaa lyhytelokuvaa, sekä uutta sivupeliä. Pokémon X- ja Y-peleistä luulisi liikenevän jotain tietoa, korkeintaan uusia kuvia. CoroCoro julkaistaan virallisesti vasta 15. päivä, joten silloin viimeistään saamme kaiken tarjolla olevan tiedon käsiimme!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.