Uutisarkisto


Helmikuu 2012


27.2.2012
Japanilainen Pokémon Smash-nimisessä TV-ohjelmassa paljastettiin kaikenlaista jännittävää viime lauantaina. Suurin uutinen lienee uudet pelit, Pokémon Black 2 & Pokémon White 2, jotka ovat siis jatkoa alkuperäisille Black- ja White-peleille. Ne toimivat yhdessä ikään kuin "kolmantena versiona" peleistä, aikaisempien vuosien Platinumin, Emeraldin jne tapaan. Nyt kyseessä on kuitenkin pelipari, ja molemmat pelit julkaistaan edelleen Nintendo DS-konsolille. Japanissa julkaisupäivä on kesäkuussa.

Pelien kansia koristaa legendaarisen Kyurem-Pokémonin uudet muodot, jotka ovat nimeltään Black Kyurem ja White Kyurem.

Mainittakoon vielä se, että uusimmassa 15. elokuvan julisteessa on maininta pienestä "minielokuvasta", jossa Meloetta tekee debyyttinsä. Tästä ei ole vielä paljon tietoa, mutta tämä animaatio kantaa nimeä Meloetta's Sparkling Recital.


13.2.2012

Uusimman CoroCoro-lehden skannaukset ovat vihdoin ja viimein virallisesti paljastaneet legendaarisen Keldeo-Pokémonin. Virallisen Sugimori-kuvan lisäksi Keldeon paljastettiin olevan uusimmassa, kesällä ensi-iltansa saavassa 15. Pokémon-leffassa. Elokuvan nimikin koki pienoisen muutoksen, ja se tunnetaan nyt nimellä Kyurem VS The Sacred Swordsmen - Keldeo.

Mainittakoon vielä uutisesta, josta unohdin aiemmin uutisoida. Japanin virallinen Pokémon-sivusto on ilmoittanut uudesta Wi-Fi-turnauksesta, joka on tällä kertaa täysin kansainvälinen, ja näin ollen siihen saa ottaa osaa kuka tahansa ympäri maailmaa! Turnaus kantaa nimeä 2012 International Challenge ja rekisteröityminen turnaukseen alkaa 15. maaliskuuta (Japanin aikaa) ja päättyy 21. maaliskuuta. Itse turnaus lähtee käyntiin 22. maaliskuuta ja loppuu 26. maaliskuuta.
Turnauksessa bannatut Pokémonit ovat samat kuin Random Matchupissa bannatut monsterit. Turnaus käydään 2 vs 2 -otteluina. Oman tiimin voi rekisteröidä Global Battle Unionin kautta, laittamalla pelissä haluamasi tiimin Battle Boxiin. Paikkoja on rajoitetusti, joten käy heti ilmoittautumassa mukaan!


6.2.2012


Viime kuussa uutisoidun Mewtwo-latauksen päättymisajankohta on nyt selvillä. Mewtwon voi ladata Wi-Fi-yhteyden välityksellä sunnuntaista 12. helmikuuta alkaen. Lataus päättyy sunnuntaina 26. helmikuuta, eli lataustapahtuma on käynnissä vain parin viikon ajan. Mewtwo pitää hallussaan King's Rock -esinettä ja osaa liikkeet Psystrike, Shadow Ball, Aura Sphere ja Electro Ball.


1.2.2012


Pokémon Global Link tarjoaa nyt kaikille Pokémon Black- ja White-pelien omistajille mahdollisuuden ladata Vote to Befriend a Pokémon -äänestyksen voittaneen harvinaisen ja legendaarisen Arceus-Pokémonin. Sen voi ladata sivun Promotions-linkin takaa salasanalla ARCEUSVOTE.
Lataus on voimassa 1. toukokuuta asti. Arceus on tasolla 100 eikä omaa erikoista kykyä tai erikoisia liikkeitä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.