Uutisarkisto


Helmikuu 2010


10.2.2010
CoroCoro-lehti on paljastanut uusimmassa numerossaan aiemmin uutisoidun siluetin alta paljastuvan Pokémonin - ja sen edellisen kehitysasteen!

ZORUA on Dark-tyypin Pokémon ja se kehittyy Zoroarkiksi. Se luokitellaan Evil Fox Pokémoniksi (ilkeä kettu -Pokémon). Se on 0,7 metriä korkea ja painaa 12,5 kilogrammaa.

ZOROARK on myös Dark-tyypin Pokémon ja se kehittyy Zoruasta. Se luokitellaan Monster Fox Pokémoniksi (monsteri kettu -Pokémon). Se on 1,6 metriä korkea ja painaa 81,1 kilogrammaa.

CoroCoro paljastaa myös 13. Pokémon-leffan nimen muuttuvan Phantom Champion Zoroark -nimiseksi. Zoroark tulee siis olemaan elokuvassa merkittävässä osassa.

Lehti paljastaa myös lisätietoja Pokémon Ranger: Tracks of Light-pelistä. Peli sisältää useita eri missioita, joista palkintoina on mm. Deoxys, Manaphy, Shaymin Sky Forme ja Heatran. Pelissä on hahmo nimeltä Banema, joka auttaa sinua seikkailullasi. Pelissä on myös mahdollista lentää Pokémonilla.

Kiitos Serebii!


7.2.2010

Lataa itsellesi Arceus!

Kyllä, nyt sinulla on mahdollisuus saada Pokémon Diamond-, Pearl- tai Platinum-peliisi Alpha-Pokémon Arceus! Nintendo Suomi järjestää ympäri Suomen lataustapahtumia, joissa sinun on mahdollista käydä lataamassa itsellesi harvinainen Arceus. Tsekkaa ohjeet, ajankohdat ja muut lisätiedot TÄÄLTÄ!


7.2.2010

Uusi Pokémon!

Kyllä vain! Pokémon Sunday-ohjelman lopussa paljastettiin uusi, viidennen sukupolven Pokémonin siluetti. Tämän Pokémonin sanotaan olevan kesällä Japanissa ensi-iltansa saavan kolmannentoista Pokémon-elokuvan yksi päähahmoista. Pokémon julkaistaan ohjelman 21. helmikuuta näytettävässä jaksossa, mutta CoroCoro-lehti voi paljastaa jo jotain ennen sitä.

Jännittävää! :)


3.2.2010


Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien Japanin ulkopuoliset julkaisuajat lähenevät, ja nyt olemme saaneet tietoomme pelin erinäisten hahmojen, esineiden ja alueiden englanninkielisiä nimiä. Tunnetusti peli on englanninkielinen myös täällä Suomessa, joten tämä varmasti kiinnostaa :) Olen kuitenkin asettanut ne spoilerin alle, jos joku haluaa pitää ne yllätyksenä.

    Spoiler:- HG/SS


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.