Uutisarkisto


Helmikuu 2009


24.2.2009
Unohdinpa tuolla aiemmin mainita, että Nintendo DSi -käsikonsolin Euroopan, ja samalla siis Suomen, julkaisupäivä on myös tiedossa.

Nintendo DSi saapuu Eurooppaan 3. huhtikuuta 2009. Nintendo DSi tarjoaa paljon uutta, mm. mahdollisuuden ottaa kuvia, kuunnella musiikkia ja selailla verkossa. Katso lisää TÄÄLTÄ!


19.2.2009
Pokémon Platinum -pelin virallinen amerikkalainen/englantilainen nettisivu on aukaistu. Sivu sisältää paljon englanninkielistä tietoa pelistä, joten se on ainakin vilkaisun arvoinen - onhan ne pelit englanniksi täällä Suomessa kuitenkin :)
Reverse World on Distortion World, Handsome on Looker, minipelit ovat nimeltään Swalot Plop, Mime Jr. Top ja Wobbuffet Pop sekä paljon paljon muuta. Sivua päivitellään ahkerasti, joten sitä kannattaa tsekkailla, koska MM ei todennäköisesti tule uutisoimaan sivuilla tapahtuvista päivityksistä.

Tästä pääset sivulle: | KLIKKAA |

Lisäksi vielä sellainen maininta, että Nintendo DS -konsolin uusi versio, Nintendo DSi ilmestyy Amerikassa 5. huhtikuuta 2009. Eurooppaan sitä saa vielä odotella :) Kiitos Serebii.


15.2.2009
Valitan uutisten hienoista myöhästymistä :)

Mainittakoon ensimmäiseksi, että Arceus on nyt virallisesti vahvistettu liittyvän seuraavaan, kahdenteentoista Pokémon-leffaan. Tsekkaa muuten Arceuksen virallinen kuva TÄSTÄ.

Pokémon Platinum-pelin Euroopan julkaisupäivä on vihdoin tiedossa! Peli rantautuu Eurooppaan ja siten myös Suomeen toukokuun 22. päivä (22.5.-09). Eikun rahoja säästöön vain :) Lue lisää TÄSTÄ.

Uudesta Pokémon Mystery Dungeon-pelistä, Explorers of the Sky, on saatu pientä lisätietoa. Peli ilmestyy Japanissa huhtikuun 18. päivä. Peli sisältää paljon aiheita aiemmista Mystery Dungeon-peleistä, mutta sisältää myös paljon uutta ja extraa. Peli sisältää kaikkiaan 490 Pokémonia mukaan lukien joidenkin Pokémonien useat muodot. Lisätietoja odotellessa... :)

Kiitos PokéBeach ja Serebii.


11.2.2009
Jälleen kuvia CoroCoro-lehdestä :) Tällä kertaa yksi skannauksista näyttää tältä:

Kuvasta käy ilmi, että myöhemmin tänä vuonna Japanissa ensi-iltansa saava kahdestoista Pokémon-leffa, vapaasti käännettynä Arceus - To the Conquering of Space-Time, sisältää myös Heatranin. Lisäksi kuvassa näkyy Johto-alueen aloitus-Pokémonit Chikorita, Cyndaquil & Totodile, jotka myös näkyvät liittyvän elokuvaan. Mutta millä lailla?

Siitä saamme varmaan myöhemmin tiedon :)

Kiitos PokéBeach.


10.2.2009
Ensimmäiset japanilaisen CoroCoro-lehden skannaukset vilisevät ympäri Internetiä. Kuvat ovat toistaiseksi vielä pieniä, mutta tulevaisuudessa saamme todennäköisesti suurempia kuvia.

Yhdessä skannauksessa näkyy kuitenkin selkeästi Arceuksen ulkomuoto. Tämä tarkoittaa sitä, että Arceus on vihdoin paljastettu (oikeastihan meidän ei kuuluisi siitä vielä tietää ;) ). Skannaus myös todistaa sen, että Arceus tulee olemaan kahdennessatoista Pokémon-leffassa.

Skannauksia tulee varmasti olemaan lisää ja niissä uutta tietoa, joten tsekkailkaahan ahkerasti tätä sivua :) MM yrittää pitää teidät ajantasalla selvällä suomen kielellä.

Kiitos Serebii.


4.2.2009
Onko Pokémon Platinum-pelin Euroopan julkaisupäivä jo tiedossa?

Ranskalainen Pokémon France ilmoittaa sivuillaan, että Pokémon Platinum rantautuisi Eurooppaan (ja siten myös Suomeen) 22. toukokuuta. Tämä päivämäärä EI ole suoraan Nintendolta, joten 100% varmoja tästä ei olla. Artikkeli on kuitenkin tehty ihan vakavissaan, eli tämä on yksi hyvä vaihtoehto.
Tiedossa tosin on jo, että Eurooppaan peli saapuu tämän vuoden alkupuoliskolla, tarkoittaen käytännössä Amerikan julkaisun (22. maaliskuuta) ja kesäkuun lopun välillä.


Seuraava uutinen ei juurikaan meitä suomalaisia paljon kosketa, mutta samapa siitä on informoida :) =

Yhdestoista Pokémon-leffa, Giratina & the Sky Warrior, näkyy USA:ssa Cartoon Network-kanavalla 15. päivä helmikuuta. Myöhemmin maaliskuussa se julkaistaan siellä DVD:lle.
Suomessa tätä saadaan odottaa vielä pitkään, kun useampi aiempikaan leffa ei ole tänne asti vielä yltänyt - jos ikinä edes yltää.

Kiitos Serebii & Filb.de.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.