Uutisarkisto


Heinäkuu 2019


25.7.2019
Rakettiryhmä saapuu Pokémon GO-peliin!

Kyllä vain, pahamaineinen Rakettiryhmä on vallannut Pokémon GO-mobiilisovelluksen. Tämä näkyy pelissä siten, että osa PokéStopeista on Rakettiryhmän valtaamia, ja ne sisältävät erikoisia Shadow Pokémoneja. Näillä PokéStopeilla pystyt haastamaan Rakettiryhmän jäseniä, jotka ottelevat juurikin näillä Shadow Pokémoneilla. Voitettuasi vastustajan, voit napata itsellesi tämän Shadow Pokémonin, jonka myöhemmin saat "puhdistettua" (purify) takaisin tavalliseksi Pokémoniksi ja osaksi omaa joukkoasi!

Ohessa vielä traileri aiheesta:


 


24.7.2019
Vielä tälle kesälle luvattu uusi Pokémon-aiheinen mobiilipeli, POKÉMON MASTERS, on vihdoin saanut virallisen julkaisupäivän. Peli julkaistaan maailmanlaajuisesti 29. elokuuta. Peli on mahdollista jo ennakkotilata näin halutessaan.

Tämän tiedon lisäksi Pokémon Masters-pelin virallinen YouTube-sivu on lisännyt lukuisia videoita, joissa näytetään useita peliin liittyviä osa-alueita. Ohessa yksi niistä:


 


10.7.2019
Nintendo esitteli meille tänään uuden mallin Switch-tuoteperheeseensä: NINTENDO SWITCH LITEN. Kyseinen konsoli tulee myyntiin 20. syyskuuta.Perinteisen konsolin lisäksi loppuvuonna julkaistaan myös ZACIAN & ZAMAZENTA-teemainen Nintendo Switch Lite Pokémon Sword- ja Shield-pelien kunniaksi. Tämä konsolivariaatio tulee Euroopassa myyntiin 8. marraskuuta.


 


8.7.2019
Tänään meille tarjoiltiin uusi traileri tulevista Pokémon Sword- ja Pokémon Shield-peleistä, joka paljasti meille lisää uutuuksia.

ALCREMIE on Fairy-tyypin uusi Pokémon. Sen kykynä on Sweet Veil.
ROLYCOLY on Rock-tyypin uusi Pokémon. Sen kykynä on joko Heatproof tai Steam Engine, joka tekee Rolycolyn nopeammaksi jos siihen hyökätään tuli- tai vesi-tyypin iskulla.
DURALUDON on Steel- ja Dragon-tyypin uusi Pokémon. Sen kykynä on joko Light Metal tai Heavy Metal.
YAMPER oli meille jo ennestään tuttu E3-demon kautta.

BEA on Fighting-tyypin salipäällikkö, ja ALLISTER on Ghost-tyypin salipäällikkö. Bea tavataan vain Sword-versiossa, Allister Shield-versiossa.
CHAIRMAN ROSE on Galarin Pokémon-liigan johtohahmo. Hänen sihteerinään toimii OLEANA.

GIGANTAMAXING on pykälää vahvempi Dynamax-muoto. Sen kautta Pokémon paitsi suurenee, niin myös muuttaa muotoaan ja oppii yksilöllisiä hyökkäyksiä. Alcremie, Drednaw ja Corviknight ovat kykeneviä Gigantamaxiin.


 


5.7.2019
Tulevan uuden Mewtwo Strikes Back EVOLUTION-leffan kunniaksi Pokémon GO tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden napata haarniskaan pukeutunut Armored Mewtwo. Tämä kyseinen Mewtwo on saatavilla Raid-otteluista alkaen 10. heinäkuuta aina kuun loppuun asti. Ohessa vielä video kyseisestä eventistä:


 


4.7.2019
Meille tarjoiltiin jälleen uusi traileri 12. heinäkuuta Japanissa ensi-iltansa saavasta Mewtwo Strikes Back EVOLUTION-leffasta. Traileri sisältää ennennäkemättömiä kohtauksia elokuvasta Rita Oran musiikin soidessa taustalla. Tsekkaa traileri alta:


 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.