Uutisarkisto


Heinäkuu 2017


23.7.2017
Mobiilipeli Pokémon GO on päivittänyt lähiaikoina uusia elementtejä peliin (kuten uudistetut saliottelut), ja nyt vuorossa ovat vihdoin ja viimein legendaariset Pokémonit! Ensimmäisen GO-livetapahtuman, Pokémon GO Festin, Chicagossa tuli olla lähtölaukaus tapahtumille ja legendaarisille Pokémoneille, mutta tapahtuman mennessä hieman pieleen, muutoksia tulikin käytäntöön jo heti. Joten! Oheisen videon tunnelmia myötäillen voit nyt kohdata Pokémon GO:ssa sekä LUGIAN että ARTICUNON, jotka molemmat esiintyvät raid-otteluissa. Myöhemmässä vaiheessa myös Zapdos ja Moltres lienevät lisättävän pelin raid-otteluihin.

Muistuttelen samalla Sun- ja Moon-pelien omistajia jälleen uudesta lataustapahtumasta, jonka kautta saada uusia Mega-stoneja: Tyranitarite, Abomasite ja Manectite. Koodilla SABLEVOLANT Mystery Gift-napin alta saapi nämä peliinsä.


14.7.2017
Hanki itsellesi harvinainen SHINY TAPU KOKO! Alkaen nyt aina 14. elokuuta asti saat hankittua Pokémon Sun- ja Moon-peliisi tämän harvinaisen, legendaarisen Pokémonin. Lataa Pokémon peliisi Internet-yhteyden välityksellä Mystery Gift-valikon alta. Ohessa vielä video liittyen kyseiseen eventtiin:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.