Uutisarkisto


Heinäkuu 2016


20.7.2016
Eilen julkaistiin uusi video julkaistiin täynnä uusia Pokémoneja sekä muuta Sun- ja Moon-peleihin tulevia uutuuksia - tsekkaa se alta:


17.7.2016

Nyt se on täällä! POKÉMON GO on julkaistu vihdoin myös Suomessa iOS- ja Android-alustoille! Oikeastaan peli julkaistiin jo eilen, mutta serveriongelmien vuoksi pelattavuus oli hataraa - nyt pitäisi servereiden kuitenkin toimia taas:) Eikun Pokémoneja metsästämään!


15.7.2016
Eilissäpäivänä julkaistiin uusi hahmo Pokkén Tournament-peliin: DARKRAI. Darkrai julkaistaan Japanin arcade-koneisiin 20. heinäkuuta, mutta todennäköisesti se löytää tiensä myös Wii U-versioon jossakin vaiheessa. Arcade-versioon lisätään myös uusi Mission List, joka myöskin mahdollisesti päätyy Wii U-versioon myöhemmin. Ohessa videomateriaalia Darkraista pelissä:


13.7.2016

Tämän kuun CoroCoro-lehti paljasti kaksi uutta Pokémonia: japanilaisittain KITERUGUMA ja MIMIKKYU.
Kiteruguma on Normal/Fighting-tyypin Pokémon, kykyinään Fluffy ja/tai Klutz. Se on 2,1 metriä pitkä ja painaa 135 kilogrammaa.
Mimikkyu on Ghost/Fairy-tyypin Pokémon, kykynään uusi False Colours. Se on 0,20 metriä pitkä ja painaa 0,7 kilogrammaa.


7.7.2016
Uusi Pokémon, SALANDIT, julkaistiin tänään Japan Expon kunniaksi. Salandit on Fire/Poison-tyypin Pokémon, jonka kykynä on uusi Corrosion - tämä mahdollistaa kaikkien Pokémonien myrkyttämisen. Ohessa videomateriaalia monsterista:


1.7.2016
Eiliset uutiset on vihdoin julkistettu myös länsimaissa englanninkielisen videon muodossa, ohessa siis se:


Muistakaa myös, että Pokémon-juhlalataukset jatkuvat nyt SHAYMIN-Pokémonilla. Shayminin saa ladattua X-, Y-, Omega Ruby- ja/tai Alpha Sapphire-peleihin internetin välityksellä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.