Uutisarkisto


Heinäkuu 2015


22.7.2015


Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien omistajille tarjotaan ainutlaatuista tilaisuutta tulevana viikonloppuna. Aikavälillä 24.7. - 27.7. pelien omistajat voivat ladata peleihinsä legendaarisen DIANCIE-Pokémonin Internet-yhteyden välityksellä. Diancie osaa seuraavat hyökkäykset: Diamond Storm, Moonblast, Dazzling Gleam ja Protect. Muista hyödyntää tämä tilaisuus!


16.7.2015
Pokkén Tournament on julkaistu Japanin pelihalleissa, ja uutta tietoa pelistä tihkuu vähitellen ulos. Tiedämme esimerkiksi sen, että pelin tapahtumapaikka toimii Ferrum-niminen alue. Suurin uutinen lienee kuitenkin se, että BLAZIKEN on uusi pelattava hahmo, joka lisätään peliin jossakin välissä elokuuta. Blaziken oli yksi ensimmäisiä Pokémoneja, joiden tiedettiin olevan pelissä mukana, mutta vasta nyt se julkaistaan virallisesti.


12.7.2015
Uusin CoroCoro-lehti on ilmestynyt Japanissa, ja se paljastaa pienen vihjauksen ensi vuonna tulevasta uudesta Pokémon-leffasta. Sama vihjaus näytetään Japanissa Hoopa & The Clash of Ages-elokuvan päätteeksi. Kuvat paljastavat mystisen olennon, jonka pohjustetaan olevan mahdollinen "uusi Pokémon". Spekuloidaan kuitenkin, että se olisi uusi muoto Zygarde-Pokémonille, jolla on ilmeisesti myös rooli uudessa elokuvassa. Ohessa kuva - mitä te olette mieltä?


5.7.2015
Toissapäivänä japanilainen NicoNico-sivusto antoi lisää maistiaisia Pokkén Tournament-arcadepelistä. Kaksi uutta pelattavaa Pokémonia julkistettiin: WEAVILE ja CHARIZARD. Lisäksi Jirachi ja Whimsicott ovat avustavia support-Pokémoneja. Peli on tosiaan arcade-tyylinen pelihallipeli, joka näkee päivänvalon Japanissa 16. heinäkuuta. Vielä ei ole tietoa, leviääkö peli muualle maailmaan esimerkiksi Wii U-portin muodossa.

Ohessa pelin esittelytraileri sekä erilliset trailerit Weavilelle ja Charizardille:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.