Uutisarkisto


Heinäkuu 2011


16.7.2011
Juuri kun saimme mahdollisuuden päivittää C-Geariimme hauskan Pikachu-taustan, niin tulikin heti perään tietoa uudesta taustasta. Tämän taustan nimi on Twinkle ja sen aiheena on aina niin söpö Minccino. Taustan voi päivittää Pokémon Global Linkin Promotions-osiosta salasanalla PGLWELCOME.


11.7.2011
Tämä uutinen sisältää useita pienempiä uutisia, joista mikään ei ole erityisen mullistava, mutta mukava tietää silti :)

Ensimmäisenä mainittakoon kaikille Pokémon Black- ja White-pelien omistajille, sekä Pokémon Global Linkin käyttäjille se, että uusi C-Gear -taustakuva on nyt mahdollista ladata. Taustan nimi on Aim for the Top ja se sisältää Pikachun kuvan. Taustan voi ladata Pokémon Global Linkin Promotions-sivulta salasanalla PikachuCGear.


Pokémon valloittaa älypuhelimet! Kyllä vain, jossain vaiheessa kesää Japanissa julkaistaan uusi Pokémon Say, Tap!-sovellus useille alustoille, kun iPhonen AppStoreen ja Android Marketiin. Sovellus on musiikkiaiheinen peli, jossa ruutua tulee näpytellä musiikin rytmiin. Sovelluksen tarkka julkaisuajankohta on vielä epäselvä, samoin se, tuleeko se leviämään Japanin ulkopuolelle.


Tästä pelistä julkaistiin tietoa jo viime kuun puolella, mutta parempi siitä on tiedottaa vähän myöhässä kuin ei koskaan :) Peli on nimeltään Pokémon Card Game: How to Play DS, ja muista DS-peleistä poiketen sen pystyy saamaan vain ostamalla erikoisen aloittelijoille tarkoitetun Pokémon Trading Card Game-paketin, jonka yhteyteen peli on liitetty. Peli tuo korttipelin DS:n näytölle ja yrittää sen avulla opettaa korttipelin säännöt ja pelimekaniikan. Korttipakka + peli julkaistaan Japanissa 5. elokuuta, eikä ole tietoa, tullaanko tätä näkemään Japanin ulkopuolella.


Mainittakoon loppuun vielä sellainen muistutus, että 14. Pokémon-leffat: Victini and the Black Hero: Zekrom ja Victini and the White Hero: Reshiram saavat Japanissa ensi-iltansa jo tämän viikon lauantaina (16. heinäkuuta)! Jännää!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.