Uutisarkisto


Heinäkuu 2009


30.7.2009
Vaikka aiemmin uutisoin Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky -pelin ilmestyvän Pohjois-Amerikassa heti lokakuun alusta, osoittautui se tieto loppujen lopuksi vääräksi. Kuukausi oli kuitenkin oikein, ja pelin virallinen julkaisupäivä on 12. lokakuuta, ja tämä koskee siis Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Euroopan ja Suomen julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Mainittakoon vielä se, että Pohjois-Amerikassa on mahdollisuus ladata Member Card Wi-Fi -yhteyden kautta 3. elokuuta lähtien. Member Cardin avulla pääsee pyydystämään harvinaisen Darkrain. Euroopan latauspäivät eivät ole vielä tiedossa, mutta niiden uskotaan olevan lähellä Pohjois-Amerikan päiviä, ellei täysin samat. Lisätietoja odotellessa :)


15.7.2009

Pokémon Heart Gold- & Soul Silver-pelien virallinen sivusto on nyt päivitetty kaikella aikaisemmin uutisoidulla uudella informaatiolla. Mitään uutta tietoa ei siis juurikaan ole, mutta kuvia sitä enemmän, joten sivu on ainakin vilkaisun arvoiset.
Tsekkaa se | TÄSTÄ | .Uusista tulevista Pokémon Mystery Dungeon-peleistä: Keep Going! Blazing Adventure Squad, Let's Go! Stormy Adventure Squad ja Go For It! Light Adventure Squad puolestaan on paljonkin uutisoitavaa:

 • Pelit ovat WiiWare-pelejä ja julkaistaan Japanissa 4. elokuuta 2009.
 • Kukin peleistä vie 1200 pistettä.
 • Pelit toimivat samalla periaatteella kuin käsikonsolien Mystery Dungeon-pelit, mutta grafiikka on 3D:tä ja mukailee Pokémon Ranch-pelin tyylisiä Pokémoneja.
 • Pelit kaikki käsittelevät Arceus -Pokémonin legendaa.
 • Peleissä on mahdollista muodostaa Pokémon Tower, missä Pokémonit kokoontuvat tornin muodostelmaan ja pystyvät käyttämään hyökkäyksiä samanaikaisesti.
 • Keep Going! Blazing Adventure Squad käsittelee nimensä mukaisesti tuli-tyypin Pokémoneja ja aloitus-Pokémon on joku seuraavista Pokémoneista: Charmander, Cyndaquil, Torchic, Chimchar, Vulpix, Growlithe, Eevee, Teddiursa & Buneary.
 • Let's Go! Stormy Adventure Squad käsittelee nimensä mukaisesti vesi-tyypin Pokémoneja ja aloitus-Pokémon on joku seuraavista Pokémoneista: Squirtle, Totodile, Mudkip, Piplup, Wooper, Azurill, Phanpy, Riolu & Wynaut.
 • Go For It! Light Adventure Squad käsittelee nimensä mukaisesti sähkö-tyypin Pokémoneja ja aloitus-Pokémon on joku seuraavista Pokémoneista: Pichu, Pikachu, Shinx, Pachirisu, Elekid, Mareep, Psyduck, Togepi & Meowth.
 • Peleissä on mahdollista kehittyä luolastojen sisällä.
 • Nintendo DS:n ja Wiin voi yhdistää ja siten hallinnoida Pokémoneja.
 • Peleihin on luvassa myös ladattavaa materiaalia (tehtäviä).
 • Pelit sisältävät myös muutamia muita uusia yksityiskohtia.

 • Vielä on epäselvää, missä vaiheessa pelit on mahdollista ladata myös Suomen Wii-konsoleihin. Katsotaan ja odotellaan :)

  Kiitos paljon Serebii.


  13.7.2009
  CoroCoro-lehden skannauksia on vihdoin julkaistu Internetissä, ja vaikka ne ovatkin todella huonolaatuisia, on niistä saatu irti jotain uusia tietoja liittyen Pokémon Heart Gold- & Soul Silver-peleihin.

 • Entei, Raikou ja Suicune ovat tasolla 40 ja päätyvät lopulta juoksemaan maastossa kuten aiemmissa peleissä.
 • Pokéthlonin minipeleistä on paljastettu pari lisää: toinen näyttää olevan jonkinlainen lumisotapeli, toinen jonkinnäköinen painipeli.
 • PokéGear tulee olemaan peleissä ja se sisältää kartan, radion ja Itemfinderin. Puhelimesta ei ole vielä tietoa.
 • Erikoista Notched-eared Pichua (jonka saa ainakin Japanissa 12. elokuvan myötä ladattua) ei voi vaihtaa eikä kehittää.
 • Aiemmin uutisoitu Latiaksen/Latioksen/Mewtwon sijaintia peleissä EI ole vahvistettu, joten se voi hyvinkin olla tarua.
 • Uutisia päivitellään jos jotain uutta tulee esille + parempilaatuisia kuvia :)

  Kiitos paljon Serebii.


  12.7.2009
  Japanilaisen Pokémon Sunday -ohjelman tämänpäiväinen lähetys paljasti uusia yksityiskohtia Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-peleistä. Ne koskivat pääasiassa Red Gyaradosta ja uutta ominaisuutta, Pokéthlonia.

  Red Gyaradoksen vahvistettiin olevan todella tasolla 30 ja se löytyy tavanomaiselta paikaltaan Lake of Ragen keskeltä.

  PokéThlon on puolestaan uusi ominaisuus. Se on rakennus, joka sisältää pelien kaikki kosketusnäytöllä toimivat minipelit. Pokémonisi arvostellaan tiettyjen puitteiden kautta ja voit lisätä niitä peleihin. Toistaiseksi tunnetaan kaksi minipeliä: toinen on estekisa, jossa juoksutat Pokémonejasi ja hypäytät niitä esteiden yli. Toinen on trampoliini, jossa sinun täytyy saada Pokémonisi hyppäämään tarpeeksi korkealle ylettääksen napata kultaisia esineitä. Miten minipelit käytännössä toimivat (esim. Wi-Fi) - se on vielä epäselvää. Alla kuva PokéThlon-rakennuksesta:

  Lisätietoja odotellaan. Ensi viikolla CoroCoro -lehti ilmestyy virallisesti, mutta se tuskin sisältää enää juurikaan uutta tietoa - kenties vahvistaa vain aiempia epäilyksiä. Kuvia tosin luulisi ainakin olevan lisää :) MM yrittää pitää teidät ajantasalla!

  Kiitos paljon Filb.de.


  10.7.2009

  Uusimman CoroCoro -lehden skannaukset alkavat pikkuhiljaa pyöriä taas ihmeellisen Internetin maailmassa, vaikka lehti itse ilmestyy virallisesti Japanissa vasta 15. päivä.

  Ensimmäinen lehden skannaus paljastaa sivun, joka sisältää joitakin pieniä uusia yksityiskohtia Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleistä. HUOM! Painotan, etteivät alla esiintyvät seikat ole välttämättä totta, sillä mikään ei ole täysin vahvistettua. Tiedot on saatu 2ch-sivustolta CoroCoro-lehden skannauksista, joten tieto voi hyvinkin olla väärää. Tässä nämä todennäköiset asiat nyt kuitenkin:


 • Eusine, hahmo, joka alunperin esiintyi pelkästään Crystalissa, esiintyy pelissä (hän jahtaa Suicunea, kuten Crystalissa)
 • Ecruteak Cityn Kimono-tytöt ovat nyt suuremmassa roolissa, ja kohtaat heitä pelissä useampaan otteeseen.
 • Kun elokuva-Arceuksen siirtää peliin, on mahdollista saada tasolla 1 oleva Dialga, Palkia tai Giratina, jotka osaavat kukin oman liikkeen: Metal Burst (Dialga), Hydro Pump (Palkia) ja Shadow Sneak (Giratina).
 • Peli sisältää 9 kosketusnäytöllä pelattavaa minipeliä.
 • Latias, Latios ja Mewtwo löytyy pelistä (ei 100% varmuus)
 • Ho-oh ja Lugia ovat nyt tasolla 45 (aiemmissa versioissa tasolla 40)
 • Lake of Ragen Red Gyarados on tasolla 30.

 • Muokkaan tätä uutista jos/kun lisää tietoa tulee :) Kiitos Serebii.


  5.7.2009
  Tänään Japanissa pidettiin 12. Pokémon-leffan, Arceus: To a Conquering Time-Space:n, ennakkonäytös. Elokuvan päätteeksi näytettiin pätkä seuraavasta, kaikkiaan kolmannestatoista Pokémon-leffasta, jonka siis huhutaan sisältävän Lugian ja Ho-ohin sekä niiden välisen välienselvittelyn. Kolmastoista elokuva saa ensi-iltansa Japanissa ensi vuonna, 2010.

  Elokuvan alussa näytettiin myös uusi mainosvideo Pokémon Heart Gold- & Soul Silver-peleistä. Toivottavasti video siirtyy tänne Internetin maailmaan jossakin vaiheessa :)

  Lisätietoja odotellessa...


  3.7.2009
  Useat pelilähteet ovat osoittaneet todeksi sen, että Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky -peli julkaistaan Yhdysvalloissa 1. lokakuuta. Euroopan ja Suomen julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa.

  Mainittakoon vielä se, että uusista Pokémon Heart Gold & Soul Silver -peleistä pyörii netissä huonolaatuinen mainosvideo. En ole siitä uutisoinut juuri sen huonolaatuisuuden takia, joten odotellaanpas parempaa videomateriaalia peleistä :)

  EDIT: Ja TÄTÄ linkkiä painamalla löytyykin parempi versio HG/SS-pelimateriaalivideosta!

  Aiemmin uutisoitujen kysymysmerkillä varustettujen avaimenperien alta ei paljastunutkaan mitään uutta, vaan tuttuja otuksia. Ainakin kahdessa niistä esiintyy Arceus, yksi on vielä hämärän peitossa, mutta sisältää todennäköisesti Pikachun ja Pichun.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.