Uutisarkisto


Elokuu 2017


31.8.2017

Juuri kun Pokémon GO-mobiilipelissä saimme kokea tarulintujen raid-ottelut, niin nyt tulevat tarukoirat! Pian GO:ssa voi napata niin ikään raid-otteluissa Raikoun, Entein ja Suicunen. Tästä päivästä alkaen aina 30. syyskuuta asti jokin tarukoirista ilmestyy raid-otteluun riippuen sijainnistasi. Meille Euroopan väelle tarjotaan ensimmäisenä Entei, kun Raikou liikkuu Amerikassa ja Suicune Aasiassa ja Australiassa. Syyskuun viimeisen päivän jälkeen, ja toisen kerran lokakuun viimeisenä päivänä, sijainnit vaihtuvat lopulta niin, että kukin Pokémon on käynyt kullakin mantereella. Nappaa omasi siis vielä kun voit!


25.8.2017
Nyt kun olen lomalta palaillut, niin yritetään päästä ajan tasalle uutisten suhteen. Muutamia uusia trailereita/videoita olemme saaneet tulevista Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-peleistä, alla ne. Mitään kummempaa uutta tietoa emme saaneet uutta Z-hyökkäystä ja valokuvaustoimintoa lukuunottamatta, mutta onhan se parempi kuin ei mitään:


6.8.2017

Tämänpäiväisessä japanilaisessa Pokénchi-ohjelmassa saimme vihdoin maistiaisen Pokémon Ultra Sun- ja Ultra Moon-pelien uutuuksista: uuden Lycanroc-muodon. Tämä muoto kantaa nimeä Dusk Form, mutta muita yksityiskohtia emme vielä tiedä. Se tosin paljastettiin, että seuraavassa Pokémon anime-sarjan jaksossa Ashin omistama Rockruff tulee kehittymään juurikin täksi kyseiseksi muodoksi.

PÄIVITYS 11.8.2017:
Dusk Form-muodon tyypitys on vahvistettu olevan pelkkä ROCK, ja sen mitat ovat 0,80 metriä ja 25 kilogrammaa. Tämän muodon saa vain Ultra Sun/Ultra Moon-pelien julkaisun yhteydessä jaetun tapahtuma-Rockruffin kautta (oletettavasti Mystery Giftin).


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.