Uutisarkisto


Elokuu 2014


13.8.2014
Juuri kun CoroCoron tarjoamista uutisista selvittiin, niin menipä korealainen Pokémon-sivusto vähän kämmäämään ja paljasti vahingossa jälleen kaksi uutta Mega-evoluutiota! Nämä ovat Mega Slowbro ja Mega Audino.

MEGA SLOWBRO pitää ilmeisesti Water- ja Psychic-tyyppinsä ja sen kykynä on Shell Armor.
MEGA AUDINON tyypitys on Normal- ja Fairy-tyyppiä, ja sen kykynä on Healer. Mega Audino on muuten ensimmäinen viidennen sukupolven Pokémon, joka saa Mega-evoluution!

Tällä viikolla Junichi Masuda esiintyy Gamesconissa (joka alkaa huomenna), ja hänellä voi olla meille uutisia... tai sitten ei. Uutinen voi olla myös nämä kyseiset mega-evoluutiot, jotka vahingossa tosiaan nyt vuotivat keskuuteemme. Se nähdään pian!


12.8.2014
Tämän kuun CoroCoro-lehti paljasti uutuuksia Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-peleistä, ja nyt myös virallinen OR/AS-sivusto on myös päivittynyt näillä uusilla tiedoilla. Kannattaa siis tsekata kaikki uudet tärpit sieltä, sisältää muun muassa tietoa uudistetuista Pokémon-contesteistä, sekä luonnollisesti uusia Mega-evoluutioita!

Oheisesta videosta ilmenee myös jonkin verran materiaalia:


7.8.2014


Jokunen aika sitten meille Pokémon X- ja Y-pelien omistajille annettiin mahdollisuus saada Fancy Pattern-Vivillon, ja pian on tarjolla jälleen uudenlainen tapaus, nimittäin Poké Ball Pattern Vivillon. Tämän kyseisen tapauksen voi ladata 29. elokuuta alkaen aina 8. syyskuuta asti. Lataus toimii perinteisesti Wi-Fin avulla! Pitäkää siis päivämäärät muistissa ja hankkikaa tämä harvinainen Vivillon kun se on mahdollista:)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.