Uutisarkisto


Elokuu 2012


20.8.2012
Legendaarinen Keldeo-Pokémon on vihdoin "virallistettu" myös länsimaissa! Sen eri muodot ovat englanniksi Ordinary Form sekä Resolute Form. Lisäksi Keldeo saanee pian oman lataustapahtumansa, joka Euroopassa sijoittuu aikavälille 1. syyskuuta - 11. lokakuuta. Tarkempia tietoja tästä tapahtumasta tosin ei vielä ole.

Pokémon Black 2- ja White 2-peleissä esiintyvä uusi kylä, Sangi Town, on myös saanut englanninkielisen nimen. Kylä tunnetaan nyt nimellä Floccesy Town.


9.8.2012
Juuri kun Crustle-aiheinen tausta C-Geariin julkaistiin, niin eikös pian tarjota toisenlaista herkkua Pokémon Black- ja White-pelien omistajille! Pokémon Global Link tarjoaa jälleen uutta taustaa C-Geariin. Taustaa komistaa Pikachu, joka pitää käsissään jonkinlaista muinaista naamiota. Tausta mainostaa Pokémon-korttipelin maailmanmestaruuskisoja 2012 (Pokémon World Championship 2012). Taustan saa ladattua peliinsä Promotions-linkin takaa salasanalla WCSCGEAR2012. Lataus on voimassa 6. syyskuuta asti, kuten aiemmin uutisoima Crustle-tausta.


7.8.2012

Pokédex 3D Pro-toiminnan Euroopan julkaisupäivä on tiedossa! Se julkaistaan samaan aikaan kuin USA:ssa, eli 8. marraskuuta 2012. Alkuperäinen Pokédex 3D poistuu 11. lokakuuta.

Pokédex 3D Pro on paranneltu osa Pokédex 3D-toiminnosta, joka on eShopista ladattava "peli" Nintendo 3DS-konsolille. Pokédex 3D Pro sisältää kaikkien Pokémonien Pokédex-tiedot hyökkäyksistä kokoon ja painoon sekä eri formeihin asti!


2.8.2012


Pokémon Global Link antaa Pokémon Black- ja White-pelien omistajille ladata uuden taustan C-Geariin! Tällä kertaa taustaa komistaa Pokémon nimeltänsä Crustle. Taustan saa ladattua peliinsä Promotions-linkin takaa salasanalla CRUSTLECGEAR2012. Lataus on voimassa 6. syyskuuta asti, joten lataa omasi vielä kun ehdit!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.