Uutisarkisto


Elokuu 2011


22.8.2011
Edelliseen uutiseen vain pieni päivitys: Zoroark: Illuusioiden mestari-elokuvan Suomen DVD-julkaisupäivää onkin hieman siirretty. Alkuperäisen 17. elokuuta sijaan DVD julkaistaankin jo huomenna, eli 23. elokuuta. Teksityksiä ei ole mahdollista saada, mutta levyltä löytyy elokuva dubattuna niin suomeksi kuin ruotsiksi, kuin vielä englanniksikin.

PÄIVITYS: En muista uutisoinko tästä aikaisemmin, mutta muistutettakoon vielä kaikille, että MTV3-kanava näyttää Pokémonia taas pitkästä aikaa televisiossa. Jaksot ovat upouusia Black & White -kauden jaksoja, ja ne näkyvät joka lauantai klo 11.05.


8.8.2011

Pokémon-faneja hemmotellaan pian suurenmoisilla DVD-julkaisuilla, kun muutamat kauan odotetut Pokémon-leffat saadaan vihdoin ja viimein DVD:lle tänne Suomen kamaralle. Kaikkiaan kolmastoista Pokémon-elokuva, suomalaisittain Zoroark - Illuusioiden mestari saapuu Suomeen 17. elokuuta, ainakin CDON.comin mukaan (siihen tosin viitataan englanninkielisellä nimellä, joten saa nähdä, mitä sieltä loppujen lopuksi tulee). Ei tarvitse odotella enää kauaa, että näkee uusinta uutta olevan Pokémon-leffan :) CDON.com ilmoittaa hinnaksi 14,95 euroa, mutta hinta voi toki vaihdella julkaisun yhteydessä.

Myös joidenkin aikaisempien elokuvien huhutaan saapuvan Suomeen DVD:lle, aina Darkrain noususta Arceuksen jalokiveen. Näistä ei ole julkaistu tarkkoja päivämääriä, joten niitä odotellessa!

Kiitos vinkistä *Jirachi*


4.8.2011
Peräti kaksi uutta C-GEAR -taustakuvalatausta on tarjolla Pokémon Global Linkissä kaikille Pokémon Black- ja White-pelien omistajille, ja nimenomaan myös Japanin ulkopuolisille pelaajille. Toinen taustakuva mainostaa Pokémon World Championships 2011-mestaruuskisaa ja sisältää skeittaavan Pikachun. Tämän taustakuvan saa itselleen "Promotions"-osiosta salasanalla WorldsCGear.

Toinen taustakuva puolestaan sisältää ihanaisen Audinon. Sen saa samasta osiosta salasanalla YAHOOAUDINO.
PÄIVITYS: Audino-aiheinen tausta onkin tarjolla vain Yhdysvaltalaisille pelaajille, pahoittelen väärinkäsitystä! Ehkäpä se saadaan piakkoin myös Suomeen :) Pokémon World Championships-tausta on kuitenkin mahdollista ladata täällä Suomessakin ihan normaalisti.

Loppuun vielä pieni uutispätkä, jonka olen jostain syystä unohtanut aiemmin (ups). Nintendo 3DS-konsolille tuleva Pokémon Rumble-pelin jatko-osa, japanilaisittain Super Pokémon Scramble, on saanut lokalisoiduksi nimekseen Pokémon Rumble Blast. Peli julkaistaan Yhdysvalloissa 24. lokakuuta, mutta Euroopan (ja Suomen) julkaisuajankohta on vielä kysymysmerkki.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.