Uutisarkisto


Elokuu 2010


22.8.2010
Pokémon Sunday esitteli tämänpäiväisessä jaksossaan uuden Pokémonin.

Tämä on YANAPPU, Grass-tyypin Grass Monkey -Pokémon. Se on 0,6 metriä pitkä ja painaa 10,5 kilogrammaa. Sen kyky on Gluttony ja se osaa uuden hyökkäyksen nimeltä Acrobat, joka mahdollistaa 3 VS 3 -otteluissa hyökkäämisen sellaisiin Pokémoneihin, joihin ei normaalisti voisi hyökätä.


21.8.2010
Tulevalla uudella Pokémon Best Wishes-animen kaudella nähdään tavanomaisesta poikkeavia hahmoja. Muun muassa hoitajat ja konstaapelit näyttävät reilusti erilaisilta kuin ennen. Tämä tukee väitettä siitä, että Isshu-alue sijaitsee kauempana muista alueista.

Lisäksi paljastettiin uusi hahmo Shooti, joka lienee Ashin kilpailija. Hän pyrkii Isshu Liigaan, mutta harrastaa myös Pokémonien valokuvaamista.


11.8.2010

Viime viikonlopun aikana paljastui yhtä jos toista tulevista Pokémon Black- ja White-peleistä. Erityisesti CoroCoro-lehti ja Japanissa käynnissä oleva B/W-demokiertue toivat kaivattua lisävalaistusta peleihin. Päätin uutisoida tästä vasta nyt, koska aiemmin mikään ei tuntunut olevan vielä täysin varmaa. Laitoin uutiset spoilerin alle, eli jos et halua tietää mitä tuleman pitää, älä klikkaa :)

    Spoiler:- Pokémon B&W


1.8.2010
Tämänpäiväinen Pokémon Sundayn jakso paljasti syksyllä alkavan uuden Pokémon-animen Best Wishes-kauden uudet hahmot. Tyttö on nimeltään Iris ja poika puolestaan Dento.

Iriksen kerrotaan olevan villi tyttö, joka on erityisen hyvä kiipeämään puihin ja hyödyntämään marjoja. Hänellä on mukanaan kumppani-Pokémon Kibago, joka usein piiloutuu Iriksen massiivisiin hiuksiin.

Dento on kokenut ja viisas, ja osaa arvioida Pokémonien yhteensopivuuden. Lisäksi hän antaa vinkkejä siihen, kuinka ystävystyä Pokémonien kanssa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.