Uutisarkisto


Elokuu 2009


26.8.2009
Pahoittelen uutisten puutetta, vaan eipä sille juurikaan minkään mahda, jos mitään ei ilmaannu :) Sain nyt kuitenkin jotain uutisoimisen aihetta.

Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien Japanin julkaisupäivä lähenee (ensi kuussa), ja useat peleihin liittyvät trailerit ovat löytäneet tiensä Internetin syvyyksiin. Trailerit eivät juurikaan kerro mitään uutta, vaan näyttävät pääasiassa pelkkiä pelitilanteita ja sitä, miltä peli yleensä näyttää.

Uusimmista trailereista voi kuitenkin päätellä, että vanhemmista peleistä tuttu Headbutt palaisi takaisin niin, että sitä voisi käyttää puihin. Lisäksi PokéWalkerissa on mahdollista kohdata Munchlax, mutta missä vaiheessa? Se on vielä epäselvää.


14.8.2009
Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien julkaisu lähenee...

Virallinen Pokémon.com-sivusto on paljastanut sivuillaan pelien lähestyvän pian ja pelien julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu kevät 2010. Tämä koskee sekä Yhdysvaltoja että Eurooppaa, eli siten myös Suomea. Kevät kattaa kutakuinkin kuukaudet maaliskuusta kesäkuuhun, eli tuolla aikavälillä ensi vuonna peli voi olla meidän suomalaistenkin hyppysissä :)

Pelien Japanin ensijulkaisuun on enää vajaa kuukausi aikaa, joten silloin viimeistään luulisi pienimpienkin yksityiskohtien paljastuvan.


11.8.2009
Japanin virallinen Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-pelien nettisivu on päivitetty aiemmin uutisoiduilla CoroCoro-lehden tiedoilla ja paremmilla kuvilla. Tsekkaa sivu TÄSTÄ.

Lisäksi kahdennentoista Pokémon-elokuvan virallinen englanninkielinen nimi on paljastettu. Englanniksi elokuva kantaa nimeä Arceus and the Jewel of Life.

Kiitoksia PokéBeach!


9.8.2009

Edellisten CoroCoro-lehden skannausten joukkoon on ilmaantunut muutama lisää, jotka paljastavat jälleen pari uutta yksityiskohtaa Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-peleistä.

 • Kyogre ja Groudon löytyvät Rayquazan tapaan erikoisesta luolasta/rakennelmasta, ja ovat kaikki tasolla 50.
 • Apricorneilla on mahdollista valmistaa erikoista mehua, joka parantaa Pokémonien suorituskykyä Pokéthlon-peleissä.
 • Kolme uutta Pokéthlon-peliä julkaistu: Break Block (rikotaan palkkeja), Change Relay (juoksukisa) ja Push Circle (kehäottelu).
 • Tässä on todennäköisesti kaikki uusi tieto, mitä CoroCoro-lehti meille tarjoaa. Myöhemmin virallinen HG/SS -nettisivu päivittyy näillä tiedoilla ja paremmilla kuvilla. Sitä odotellessa :)

  Kiitoksia Serebii!


  8.8.2009

  Uusimman CoroCoro-lehden skannauksia alkaa pikkuhiljaa taas pyöriä ympäri Internetin ihmeellistä maailmaa, vaikka lehti itse ilmestyykin Japanissa vasta 10. päivä. Jotkin Pokémon-aiheiset skannaukset ovat kuitenkin tietoisuuteemme jo levinneet, ja ne sisältävät uutta infoa Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-peleistä.

 • Tutut Apricornit tekevät paluun, ja samalla myös niille ominaiset Poké-pallot: Fast Ball, Friend Ball, Heavy Ball, Level Ball, Love Ball, Lure Ball ja Moon Ball.
 • Huhutaan, että apricorneja on myös mahdollista kasvattaa itse, mutta skannauksen kuvassa näkyy hämmentävästi Pokémon-marjoja (Berry). Tästä tullee vahvistus aikanaan.
 • Kanto-alueen paluu vahvistetaan ja lisäksi uudenlainen Battle Frontier näkyy olevan pelissä, Olivine Cityn länsipuolella.
 • National Parkin Bug Catching Contest on myös mukana.
 • Rayquaza on pelissä tasolla 50, mutta sen pystyy kohtaamaan vain, jos pelissä on sekä Kyogre että Groudon.
 • Mystery Egg on jälleen mukana. Sen saa Mr. Pokémonilta pelin alkuvaiheilla. Vielä on epävarmaa, kuoriutuuko munasta Togepi kuten aiemmin.
 • Cianwood Cityn länsipuolella oleva uusi alue käsittää ainakin uudenlaisen Safari Zonen.
 • Lisätietoja jahka niitä ilmenee :) Kiitoksia Serebii!


  3.8.2009
  Member Card -esineen lataaminen on nyt mahdollista myös eurooppalaisille Pokémon Platinum -pelin omistajille - eli myös meille suomalaisille! Lataa siis heti Member Card Wi-Fi -yhteyden avulla. Esineen voi ladata 3.8.-13.9. välillä.

  Member Cardin avulla pääsee erikoiselle Newmoon Islandille, mistä on mahdollista napata harvinainen Darkrai-Pokémon.


  2.8.2009
  Tämänpäiväinen Pokémon Sunday-ohjelman jakso paljasti muutamia uusia yksityiskohtia Pokémon Heart Gold- & Soul Silver-peleistä.

  Kanto-alue on nyt vahvistettu olevan pelissä, sillä kerrotaan, että Elite 4:n voittamisen jälkeen tälle alueelle pääsee S.S. Aqua-laivalla.

  Lisäksi, ensimmäinen Wi-Fi-tapahtuma PokéWalkerille on paljastettu, jonka avulla pääsee erikoiseen paikkaan, Yellow Forestiin. Tämä alue on täynnä Pikachuja, jotka osaavat erikoisen, vielä tuntemattoman, hyökkäyksen. Tämän voi ladata Wi-Fin avulla Japanissa heti pelin ilmestymisen jälkeen, eli 18. syyskuuta lähtien.

  Myös Mewtwon uskotaan olevan pelissä, sillä jakso näyttää ainakin osan pelissä esiintyvien legendaaristen Pokémonien kuvat. Kuvissa näkyy Lugia, Ho-oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia ja Giratina, sekä yhdeksäntenä Mewtwo. Tämä siis periaatteessa vahvistaa Mewtwon olevan pelissä.

  Uusin CoroCoro-lehti ilmestyy normaalia aikaisemmin, ja sen luulisi sisältävän lisätietoja peleistä. Niitä odotellessa ;)

  Kiitos PokéBeach.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.