Televisio


Professori Birch


ALKUPERÄINEN NIMI
オダマキ博士 | Dr. Odamaki
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #277: "Matkalle näytöstyyliin!"
KOTIKAUPUNKI
Littleroot Town, Hoenn

Professori Birch on Hoenn-alueen tunnettu Pokémon-tutkija, jonka laboratorio sijaitsee Littleroot Townissa. Toisin kuin muiden alueiden professorit, professori Birch tekee todella paljon kenttätyötä. Hän rientääkin vähän väliä ulos maastoon tutkimaan Pokémoneja ja niiden olotiloja, ja voi olla poissa päiväkausia. Hän erikoistuu Pokémonien elinympäristöön.

Professori Birch on vielä suhteellisen nuori, eikä hänellä ole toimialastaan vielä paljon kokemusta. Tästä huolimatta hän on osoittanut olevansa varsin pätevä työssään ja kohtelee Pokémoneja lempeästi. Hän pitää huolta Hoennin aloitus-Pokémoneista, jotta voi jakaa niitä aloitteleville Pokémon-kouluttajille. Lisäksi hän silloin tällöin pyydystää itse Pokémoneja tutkiakseen niitä paremmin. Professori Birch on luonteeltaan järkevä ja asiallinen, mutta kiireessä hän saattaa joutua paniikkiin ja tämä näkyy erityisesti silloin, kun Birch ajaa autoaan - satasta tiskiin vaan!

Ahkeran ulkotyön parissa työskentelevä Birch on paljon poissa kotoa, mikä huolestuttaa hänen vaimoaan. Silti heidän yhteiselonsa on sujunut varsin moitteettomasti.

SAAVUTUKSET
Professori Birch on tunnettu ja arvostettu tutkija Hoenn-alueella.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Poochyena
Professori Birchin Poochyena nähtiin ensimmäistä kertaa varsin nopeasti, kun Birch käytti sitä apunaan yrittäessään paikantaa Rakettiryhmän kaappaamat aloitus-Pokémonit. Sen ottelutaidoista ei ole juurikaan tietoa, mutta ainakin sen hajuaisti on huippuluokkaa. Lisäksi Poochyena on taitava löytämään kateissa olevia esineitä, Pokémoneja ja ihmisiä, mikä on varmasti suuri apu Birchin kaltaiselle häslääjälle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #347: Vaihtuneet Poképallot (Advanced Challenge-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.