Sivuista


Sivukartta


Tämä osio kertoo tarkemmin, mitä kukin ylläolevan valikon linkeistä pitää sisällään, ja helpottaa täten (ehkä) sivun selaamista.


Navigaatio


ETUSIVU = Klikkaamalla kohtaa "Etusivu", pääsee takaisin etusivulle eli pääsivulle -> sivulle, joka näkyy ensimmäisenä saapuessa Munchlax Maniaan. Sieltä löytyy päivityslaatikko, josta näkee uusimmat päivitykset.

BLOGI = Blogista voi lukea, mitä kaikkea webmaster Munchylle kuuluu. Merkintöjä tulee satunnaisesti: joskus aktiivisemmin, joskus ei-niin-aktiivisesti. Pääasiassa merkinnöissä kerrotaan, mitä Munchlax Maniaan kuuluu ja mitä tulevaisuudessa mahtanee tapahtua. Samoin siellä ilmoitetaan webmasterin mahdollisista, pidempiaikaisista poissaoloista.

VIERASKIRJA = Luultavasti melko tuttu osio kaikille. Vieraskirjaan voi jättää kuulumisia webmasteri Munchylle. Kaikenlaiset viestit ovat tervetulleita :) Vieraskirja aukeaa uuteen pop up -ikkunaan.

Pokémon


UUTISET = Tänne merkitään uusimmat uutiset Pokémonin saralla niin Suomessa kuin (pääasiassa) sen ulkopuolellakin. Klikkaamalla uutisisten yläosasta löytyvää "Uutisarkisto"-linkkiä, pääsee käsiksi vanhempiin uutisaiheisiin.

TELEVISIO = Tietoa Pokémon-animesta, eli TV-sarjasta. Yleisesti merkintöjä vain TV-sarjan kausista ja tärkeistä hahmoista.

ELOKUVAT = Tietoa Pokémon-elokuvista ja -lyhytelokuvista.

PELIT = Tietoa Pokémon-konsoli- ja mobiilipeleistä.

Munchlax Mania


SIVUISTA = Täällä on tietoa sivuista: Munchlax Maniasta. Sivukartta (eli tämä) löytyy, sekä tilastoja ja palkintoja.

YLLÄPITÄJÄ = Tietoa Munchlax Manian ylläpitäjästä: Munchysta.

MUNCHLAX = Tietoa Munchlax-nimisestä Pokémonista, sekä kyseiselle otukselle pyhitetty kuvagalleria.

Sekalaista


HAUSKAA = Täältä löytyy muuta sisältöä, jonka olisi tarkoitus olla jotenkin hauskaa. Pelejä, tehtäviä ja sen sellaista.

MUUTA = Täältä löytyy kaikenlaista muuta Pokémon-sälää. Kuukausittain vaihtuva Kuukauden Pokémon löytyy täältä.

Linkit(ä)


LINKIT = Täällä on koottuna paitsi Pokémon-aiheisia, niin myös muunlaisia linkkejä, jotka ylläpitäjä on kokenut olevan linkittämisen arvoisia.

LINKITYS = Linkitä Munchlax Mania! Täältä voit valita mieleisesi bannerin sivuillesi.

PokéVote


Sivuston alalaidalla on jatkuvasti linkki Munchlax Manian liitesivulle, PokéVoteen. Linkki löytyy myös etusivulta. Liitesivu aukeaa omaan pop-up-ikkunaansa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.