Pelit


Nintendo Switch


Pokkén Tournament DX
22.9.2017 22.9.2017 22.9.2017 22.9.2017 Ei julkaistu
Lajityyppi: Tappelupeli
sukupolvi VII
Pokkén Tournament DX on tappelupeli, joka yhdistää Pokémonin ja suositun Tekken-pelin ulottuvuudet keskenään. Peli julkaistiin alunperin arcade-versiona, eli pelikoneena, Japanissa ja sittemmin USA:ssa vuonna 2015. Seuraavana vuonna se löysi tiensä Wii U-konsolille, jonka jälkeen Nintendo Switch sai vielä oman versionsa, lisämausteilla höystettynä.

Pokkén Tournament DX:ssä pelaaminen tapahtuu otteluareenalla, jolla tappelee kaksi Pokémonia (sinä ja vastustajasi). Ottelun aikomuksena on, luonnollisesti, päihittää vastustaja. Jokaisella pelattavalla Pokémonilla on omat liikkeensä ja erikoiskykynsä, jotka täydellisesti oppimalla voi ajaa vastustajan kuin vastustajankin nurkkaan. Ottelut käydään erimuotoisilla ja -kokoisilla areenoilla, ja ottelut koostuvat kahdesta vaiheesta: Field Phasesta (kun areenalla voi liikkua vapaasti) sekä Duel Phasesta (kun kuvakulma muuttuu sivuasetelmaan ja ottelu käydään tuttuun Tekken-tyyliin). Erityistä Pokkén Tournamentissa on Synergy-voima, jota voi kerätä otteluiden aikana. Kun se on huipussaan, Pokémon voi megakehittyä ja/tai käyttää massiivista Synergy Burst-hyökkäystä. Otteluihin lisämakua tuovat vielä Support Pokémonit, joiden kyvyt voivat kääntää ottelun suunnan. Moninpeluumoodien lisäksi pelissä on turnajaisteemainen Ferrum League-yksinpeluumoodi, joka sisältää myös tarinallisia käänteitä. DX-versio sisältää myös uusia moodeja, esimerkiksi päivittäiset haasteet, joita selvittämällä voi ansaita palkintoja.

Pokkén Tournament DX:ssä 21 pelattavaa Pokémonia, joista 16 oli jo ennestään Wii U-versiossa. Neljä uutta lisäystä ovat arcade-versiosta tutut Darkrai, Scizor, Empoleon ja Croagunk, sekä täysin uutena lisäyksenä Decidueye. Peli tukee online-pelaamista, jolloin otteluita voi käydä maailmanlaajuisesti, ketä tahansa vastaan.

MUNCHYN ARVIO: ∗ ∗ ∗ ∗


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.