Ylläpitäjä


Munchy


Tämä osio kertoo Munchlax Manian ylläpitäjästä, webmasterista.

~ Nimi, ikä, sukupuoli?
- Munchy, ikivanha, poika.

~ Lempinimet?
- Olen ilmeisesti varsin rakastettu ihminen, koska lempinimiä löytyy sata ja tuhat, uusia tulee jatkuvasti! Jos pysytellään ihan näin virtuaalimaailmassa, niin poké-aiheisia nimiä on ollut muutama kappale, muun muassa Light Eevee ja Pokstara. Noilla nimillä kuljin joskus vuonna kivi ja kirves, mutta tätä nykyä käytän vakituisesti "nettinimenä" - ainakin Pokémon-aiheisilla sivuilla - Munchya. Se on peräisin, tietysti, Munchlaxin nimestä. Oikeassa elämässä jokainen kutsuu minua vähän millä nimellä lystää.

~ Pokémon-fanituksen lähtökohdat?
- Tuntuu, että monet ovat löytäneet Pokemonin TV-sarjan kautta, mutta minäpä sainkin ensikosketukseni Pokémoniin pelien kautta. Muistan etsineeni tuolloiselle Game Boy-konsolilleni jotain uutta peliä, ja hieno punainen paketti, jota koristi oranssi lohikäärme, sattui silmään. Vuosi oli varmaankin 1999 tai vastaavaa, ja peli oli nimeltään Pokémon Red. Tuolloin en tajunnut hankkineeni jotain ainutlaatuista. Tutustuttuani Pokémoniin aloin myös seuraamaan TV-sarjaa, ja sitä kautta fanitus laajeni myös keräilykortteihin ja muihin oheistuotteisiin. Nykypäivänä anime ja oheistuotteet ovat jääneet kohdallani auttamattomasti pois, mutta pelejä pelaan edelleen ja uusimmat tulee hankittua aika lailla heti julkaisupäivinään.

~ Synttärit ja horoskooppi?
- Kesän lapsi: heinäkuussa vanhenen, horoskooppi siis rapu.

~ Harrastukset? Kiinnostukset?
- Yritän aina kovasti kuntoilla, usein huonolla menestyksellä. Olen päässyt kokeilemaan sellaisia urheilulajeja kuin uinti, tennis ja golf, mutta mikään niistä ei ole jäänyt pysyvästi elämääni. Nykyään ns. urheiluni koostuu lenkkeilystä ja kuntosalista. Musiikki on erittäin lähellä sydäntäni. Joskus kävin ah-niin-pakollisia pianonsoittotunteja ja jaksoin sinnitellä varmaan lähemmäs kymmenen vuotta niitä, ennen kuin aikuisiällä innostus lopahti. Pyrin kuitenkin pitämään taitoa yllä soittelemalla silloin tällöin huvin vuoksi. Laulaminen on minulle intohimo, ja joskus olen unelmoinut siitä uraa... Näiden asioiden lisäksi pidän lukemisesta ja pelaamisesta (olen ainainen Nintendo-fanipoika!), Pokémonin fanituksesta, meemeistä ja muusta turhanpäiväisestä.

Pidän fantasiakirjallisuudesta jonkin verran, vaikka se rajoittuukin aika lailla Harry Potter--maastoon. Nintendon aktiivisena kannattajana pidän kovasti kyseisestä konsolista ja sen peleistä, mutta olen vähän sellainen nössö, että pelaan tyyliin vain söpöjä tasohyppelyitä... ja tietysti Pokémonia. Omistan kaikki Nintendon konsolit ja tulen varmaan jatkossakin omistamaan. Rakastan tilastotietoja ja taulukoiden ynnä muiden näpräämistä. Joskus taannoin olin todella kiinnostunut kielistä. Kielten opiskelu on haastavaa, mutta mielenkiintoista. Tällä hetkellä tosin takataskusta löytyy vain englannin ja ruotsin lisäksi saksan ja venäjän perusteet.

~ Perheesi?
- Perheeseeni kuuluu äiti, isä, sekä kaksi isosiskoa. En ole ikinä omistanut lemmikkiä.

~ Luonne? Ulkonäkö?
- Luonteeni on varmaan aika tyypillinen: tuntemattomien seurassa melko hiljainen ja ujo, mutta tuttujen kesken ihan pöljä. Penskana olin todella arka, mutta vanhemmiten olen päässyt ulos ns. kuorestani ja minusta on tullut ulospäinsuuntautuneempi. Ulkonäöllisesti olen aika tavanomainen ja sulaudun hyvin massaan, heh. Olen hirveä perfektionisti, mutta kuitenkin niin saamaton ja tämäkös saa minut stressaantumaan!! Stressi voisi itse asiassa toinen nimeni. Ulkonäöstäni vielä sen verran, että olen melko pitkä (184+ cm ehkä?). Minulla on ruskeat hiukset ja sinivihreät silmät. Kiinnitän huomiota pukeutumiseeni, mutta en ole mikään huippumerkkien orja.

~ Et pidä..?
- Korkeista paikoista. Pelkään niitä kuollakseni. Pelkkä uimahallin 3-metrisestä hyppytornista hyppääminen on mahdottomuus. Kaiken maailman öttiäiset (varsinkin hämähäkit ja ampiaiset) eivät myöskään herätä rauhallisia tunteita minussa. Sitten jos mennään vähän syvällisempiin asioihin, niin vihaan ihmisissä suvaitsemattomuutta ja ahdasmielisyyttä. Ihmisissä en myöskään pidä siitä, että tyydytään vähään: mielestäni jokaisen pitäisi tavoitella unelmiaan!

~ Lempipokemonisi?
- Niitä on monia. Kas tässä muutama. Tai enemmän kuin muutama, hehe =

TÄÄLLÄ on mahdollista tehdä taulukko jokaisen tyypin lempi-Pokémonista. Alla omat valintani. Tämä taulukko on tehty kesällä 2017, joten jos luet tätä myöhemmin, voi lempparit olla jo vaihtuneet!

Lisää voi kysyä vieraskirjassa, ja jos siellä ilmenee jotain tähdellistä kerrottavaa, niin päivittelen varmaan tänne lisätietoja.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.