Kuukauden Pokémon


Zigzagoon ~ Tammikuu 2020


Zigzagoon ~ Pieni pesukarhu -Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,40 metriä
PAINO: ~ 17,5 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Zigzagoon haahuilee levottomasti ympäriinsä jatkuvasti. Sen uteliaisuus on kyltymätön. Zigzagoonilla on tapana pitää liikkuessaan nenänsä kiinni maassa, aivan kuin se olisi etsimässä jotain. Se on varsin taitava etsimään esineitä ruohikosta ja maasta: jos jotain on kadonnut, Zigzagoon löytää sen leikiten. Sen tunnistaa jättämistään siksakkimaisista jalanjäljistä. Zigzagoon kiinnostuu aivan kaikesta, mitä sattuu vain kohtaamaan. Zigzagoonin kehoa peittää piikikäs karvoitus. Se hieroo selkäänsä puihin merkitäkseen reviirinsä. Zigzagoonin yksi taktiikka hämätä vastustajiaan on leikkiä kuollutta otteluareenalla. Zigzagoonin tavallinen muoto on Galarin muotoa ystävällisempi ja rauhallisempi.
muut muodot
NIMI: Galarian Zigzagoon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,40 metriä
PAINO: ~ 17,5 kilogrammaa
INFO:

Galarian Zigzagoon on rauhaton, ja se säntäilee ympäriinsä koko ajan. Jos se kohtaa toisen Pokémonin, se törmää siihen tarkoituksellisesti aloittaakseen tappelun. Galarian Zigzagoonin uskotaan olevan vanhin Zigzagoonin muoto. Se kulkee siksakkimaiseen tapaan ja aiheuttaa samanaikaisesti tuhota ympärilleen.
perusta
Sekä Zigzagoon että Galarian Zigzagoon perustuvat pesukarhuun, tai tarkemmin tanukiin, Japanissa elävään pesukarhumaiseen supikoiraan.
kehittyminen

» »

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi III
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Zigzagoon esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Ruby- ja Sapphire-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 102 Youngster Calvin -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä jo edelliseltä reitiltä, Routelta 101, lähtien.
anime
Animessa Zigzagoon tekee debyyttinsä Master Quest-kauden jaksossa "Uudet suunnat", jossa se on yksi esimerkki Harrisonin kertomista, uusista Hoenn-alueen Pokémoneista.
trading card game
Trading Card Gamessa Zigzagoon esiintyy ensimmäisen kerran osana EX Ruby and Sapphire-korttisarjaa.
manga
Mangassa Zigzagoon esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa professori Elm nähdään tutkivan sellaista.
munchyn kommentit
Zigzagoon kärsi pitkään "alkureittien jyrsijä"-tittelistään ja olikin usein melko unohdettu tapaus Rattatojen, Sentretien, Bidoofien yms tapaan. Voin myöntää, että en itsekään oikein koskaan muodostanut Zigzagoonista minkäänlaista mielipidettä: se vain oli olemassa. Sword ja Shield esittelivät meille kuitenkin täysin uuden Galar-muodon paitsi Zigzagoonille niin myös sen kehitysmuodolle Linoonelle, ja kirsikkana kakun päälle vielä täysin uuden kehitysmuodon Obstagoonista. Tämä nosti Zigzagoonin täysin uudelle pykälälle, ja onkin aina hienoa, kuinka vanha, ehkä hieman unohdettu Pokémon saa jotain uutta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.