Kuukauden Pokémon


Wooloo ~ Syyskuu 2019


Wooloo ~ Lammas-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,60 metriä
PAINO: ~ 6,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: ???
INFO:

Wooloon valkoinen villa kasvaa läpi sen elämän, ja täysin kerittynäkin se kasvaa takaisin kolmessa kuukaudessa. Wooloon villaa käytetään esimerkiksi vaatteisiin ja mattoihin, ja se onkin erityisen suosittua tuotetta Galarissa. Wooloot elävät laumassa, ja ne ottavat mallia joko lauman johtajan tai kouluttajansa toiminnoista. Wooloo inhoaa konfliktia, ja jos sen on tarve liueta paikalta tai karata vastustajaltaan, se yksinkertaisesti kierii pois.
perusta
Wooloo perustuu lampaaseen.
kehittyminen

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Wooloo esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Sword- ja Shield-versioissa.
anime
Animessa Wooloo tekee debyyttinsä...?
trading card game
Trading Card Gamessa Wooloo esiintyy ensimmäisen kerran osana...?
manga
Mangassa Wooloo esiintyy ensimmäisen kerran...?
munchyn kommentit
Pokémon Swordin ja Shieldin julkaisu lähenee ja odotusta on hyvä iloita valitsemalla ensimmäinen Galar-Pokémon Kuukauden Pokémoniksi! Syyskuun Pokémoniksi valikoitui mikäs muukaan kuin fanien suureen suosioon noussut Wooloo. Heti ensiesiintymisestään lähtien Wooloo löysi itsensä Pokémon-fanien sydämiin, ja se keräsikin nopeasti ympärilleen runsain mitoin fan artia (sekä meemejä). Omastakin mielestäni Wooloo on kyllä söötti, mutta en usko että se löytää tiensä tiimiini. Ja todellinen, originaali lammashan on edelleen Mareep! Wooloolla on kuitenkin tosi hauska design ja se sopii Galariin kuin nenä päähän.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.