Kuukauden Pokémon


Voltorb ~ Lokakuu 2017


Voltorb ~ Pallo-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,50 metriä
PAINO: ~ 10,4 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: Sukupuoleton
INFO:

Voltorb majailee usein voimalaitoksissa. Kun ihmiset erehtyvät luulemaan sitä Poképalloksi, se näpäyttää heitä antamalla sähköiskuja. Voltorb on erityisen herkkä räjähtelemään itsestään, ja jopa ammattilaiset ovat varovaisia sen käsittelemisessä. Voltorbin on nähty keräävän sähkövoimaa itseensä sähköjunien vaunuista. Voltorb liikkuu kierien pallon lailla. Jos maa on epätasainen, pienikin pomppu voi saada sen räjähtämään. Voltorb löydettiin ensimmäisen kerran silloin, kun Poképallot keksittiin. Uskotaan, että tällä on jokin yhteys, sillä Voltorbin komponentteja ei löydy luonnosta. Voltorbin ja Poképallon yhdennäköisyyden pohjimmainen syy on kuitenkin edelleen mysteeri - jotkut tosin sanovat, että se on alunperin Poképallo, johon on kerääntynyt voimakasta energiaa.
perusta
Voltorb perustuu elävään Poképalloon. Siinä voi olla myös viitteitä RPG-peleistä tuttuun mimic-olennosta, joka on tunnettu siitä, että se huijaa pelaajaa muuttumalla esimerkiksi aarrearkuksi/kerättäväksi esineeksi, ja kun pelaaja menee sitä noutamaan, se hyökkää. Voltorb voi perustua myös osittain pommiin (räjähdysherkkyyden vuoksi) ja/tai pallosalamaan (muodon ja sähköiskujen/kipinöinnin vuoksi).
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi I
sukupolvi II
sukupolvi III
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Voltorb esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Red- ja Blue-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Mt. Moonilla Super Nerd -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Routelta 10/Power Plantilta.
anime
Animessa Voltorb tekee debyyttinsä Indigo League -kauden jaksossa "Ninjojen ja Pokémonien välienselvittely", jossa salipäällikkö Koga omistaa joukon Voltorbeja salillaan.
trading card game
Trading Card Gamessa Voltorb esiintyy ensimmäisen kerran osana Base Set-korttisarjaa.
manga
Mangassa Voltorb esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa päähenkilö Red erehtyy luulemaan sellaista Poképalloksi SS Anne -laivalla.
munchyn kommentit
Voltorb on aito ja alkuperäinen "poképallohuijari", jonka jalanjäljissä on jotenkuten kulkenut vain Foongus. Voltorbilla (ja Electrodella) on ehkä yksi maailman yksinkertaisimmista designeista, mutta rooliinsa se sopii silti erittäin hyvin. Varmaan aika harva pitää Voltorbia mitenkään erikoisena Pokémonina, ja pääasiassa se muistettaneen juurikin poképallo-imitaatiostaan. Muistan joskus kokeilleeni Voltorbia jossakin ammoisessa Fire Red-tallennuksessani, ja se mikä jäi päällimmäisenä mieleen oli sen nopeus! Kaipa vierivä pallo yltää jonkin sortin huippunopeuksiin - ei minulla ainakaan ollut siitä yhtään valittamista!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.