Kuukauden Pokémon


Tornadus ~ Maaliskuu 2020


Tornadus ~ Pyörremyrsky-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,50 metriä (Incarnate Forme)
PAINO: ~ 63,0 kilogrammaa (Incarnate Forme)
SUKUPUOLIJAKAUMA: 100% ♂ | 0% ♀
INFO:

Tornaduksen kehon alaosaa peittää pilvi, joka on täynnä energiaa. Myös sen häntä on täynnä energiaa - kun Tornadus purkaa tätä energiaa, aiheuttaa se ankaria myrskyjä. Näiden myrskyjen voima on niin mahtava, että jopa kokonaiset talot lentävät tiehensä. Se suhahtaa läpi taivaan 300 kilometrin tuntinopeudella.
muut muodot
NIMI: Tornadus Therian Forme
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,40 metriä
PAINO: ~ 63,0 kilogrammaa
INFO:

perusta
Tornadus (Incarnate Forme) perustuu Fūjiniin, japanilaisen mytologian tuulen kami-"henkeen". Se ottanee viitteitä myös jinni-hengistä/haltijoista.
Tornadus (Therian Forme) perustuu petolintuun, kuten kotkaan. Se voi perustua myös kiinalaisen tähdistön neljään eläimeen, eritoten kirkkaaseen lintuun, kun vastaavasti sen aisaparit Thundurus ja Landorus perustuvat muihin eläimiin. Vaikutteita voi olla myös asteekkisen sodan jumalasta, Huitzilopochtlista, jota kuvataan usein lintumaisena hahmona.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Tornadus esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Black- ja White-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran vain Black-versiossa, jossa se lentelee pitkin Unovan maastoa.
anime
Animessa Tornadus tekee debyyttinsä elokuvan "Pokémon-elokuva Valkoinen: Victini ja Zekrom" lopputekstien aikana. Varsinaisessa TV-sarjassa Tornadus esiintyy ensimmäisen kerran Kilpailevat kohtalot-kauden jaksossa "Legendojen raivon taltuttaminen (osa 1)!", jossa se yhdessä Thunduruksen ja Landoruksen kanssa aiheuttavat kaaosta Milos-saarella.
trading card game
Trading Card Gamessa Tornadus esiintyy ensimmäisen kerran osana Emerging Powers-korttisarjaa.
manga
Mangassa Tornadus esiintyy ensimmäisen kerran Be the Best! Pokémon B+W-mangassa, jossa päähahmo Monta pyydystää sellaisen. Se esiintyy myös Pokémon Adventures-mangassa, jossa Team Plasman Giallo pyydystää sen.
munchyn kommentit
Tornadus oli yksi positiivisista yllättäjistä, kun Black- ja White-pelit tulivat ulos. Se oli ensimmäinen pelkästään Flying-tyypin Pokémon, jollaista siis ei oltu tuohon aikaan ennen nähty, joten se lisäsi siihen mielenkiintoa. Tornadus on suosikkini muihin sen aisapareihin nähden (Thundurus & Landorus), mutta yleisesti ottaen tämä kolmikko ei ole kovinkaan suosittu ollut koskaan. Erityisesti niiden "tavalliset", Incarnate-muodot olivat aikoinaan monen mielestä liian ihmismäisiä, maskuliinisia tai jotenkin muuten vain rumia. Therian-muodot toivat onneksi hieman enemmän vaihtelua, ja tätä nykyä suhtautuminen Tornadukseen ja ystäviin taitaa olla suhteellisen neutraali. Sen ainakin tiedän, että Landorus on erityisen suosittu kilpailullisilla kentillä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.