Kuukauden Pokémon


Silcoon ~ Elokuu 2018


Silcoon ~ Kotelo-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,60 metriä
PAINO: ~ 10,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Silcoon käyttää silkkiään sitomaan itsensä kiinni puiden oksiin, ettei putoa maahan. Oksistossa se odottaa kärsivällisesti kehittymistään seuraavaan muotoonsa, vaalien Wurmplena keräämäänsä energiaa. Se jättää silkkikoteloonsa pienet reiät silmiensä kohdalle tiirailua varten. Silcoonin uskottiin ensin elävän nälässä kehittymiseensä asti, mutta paljastuikin, että se sammuttaa janonsa juomalla silkilleen keräämää sadevettä. Silcoon säästää voimiaan liikkumalla mahdollisimman vähän - onneksi sen kuori on niin kova, että se torjuu kaikki siihen kohdistuvat hyökkäykset.
perusta
Silcoon perustuu toukan läpikäymän metamorfoosin tai muodonmuutoksen kotelovaiheeseen, jolloin se valmistautuu muuttumaan perhoseksi. Tässä tapauksessa kyseessä lienee silkkiperhosen kotelovaihe.
kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi III
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Silcoon esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Ruby- ja Sapphire-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 116 Bug Catcher Jose -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Petalburg Woods-metsässä.
anime
Animessa Silcoon tekee debyyttinsä Advanced-kauden jaksossa "Corphish kuivalla maalla", jossa Mayn Wurmple kehittyy Silcooniksi.
trading card game
Trading Card Gamessa Silcoon esiintyy ensimmäisen kerran osana EX Ruby & Sapphire-korttisarjaa.
manga
Mangassa Silcoon esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa joukko villejä Silcooneja näyttäytyy luonnollisessa tilassaan.
munchyn kommentit
Silcoon on ehkä vähän hassu valinta Kuukauden Pokémoniksi, sillä se on vain ötökkä-tyypin Pokémoneille tyypillinen "koteloaste", ja siten ehkä vähän mitäänsanomaton. Mutta täytyyhän näillekin, tämän tapaisille Pokémoneille antaa vähän aikaa parrasvaloissa! Jos totta puhutaan, niin Silcoon kuuluu itseasiassa lemppari-ötököihini, sillä sekä Wurmple että Beautifly ovat listani kärjessä - joten luonnollisesti Silcooninkin voisi laskea mukaan siihen sakkiin. Mutta sekin lienee totta, että tällaisesta valkoisesta silkkipallerosta on vaikea keksiä mitään tähdellisempää sanottavaa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.