Kuukauden Pokémon


Shiinotic ~ Toukokuu 2020


Shiinotic ~ Valaiseva Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,00 metriä
PAINO: ~ 11,5 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Yöaikaan astuminen Shiinoticien asuttamaan metsään on petollista: Shiinoticin oudot valot saavat ihmisen aivan sekaisin, eikä hän löydä enää tietään ulos metsästä. Shiinotic levittää ympäriinsä välkkyviä itiöitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta. Kun sen saalis antautuu unille, Shiinotic ruokkii itsensä imemällä saaliinsa energiaa. Tämän se tekee käsivartensa kärjillä. Samalla taktiikalla se pystyy myös jakamaan energiaa lajitovereilleen, jos ne ovat huonossa kunnossa. Shiinotic taistelee reviiristään Parasectin kanssa - taistelun tohinassa koko ympäröivä alue täyttyy itiöistä.
perusta
Shiinotic perustuu bioluminesenssia (biologista valotuotantoa) tuottaviin sieniin, kuten hiippo- tai kärpässieniin. Nimensä perusteella se voinee ottaa inspiraatiota myös siitake-sienestä, ja Fairy-tyyppi voi olla perua sienikehästä (engl. fairy ring).
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VI
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Shiinotic esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Sun- ja Moon-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Lush Junglessa, Trial-kapteeni Mallown tiimissä. Vaihtoehtoisesti sen voi kehittää Morelullista.
anime
Animessa Shiinotic tekee debyyttinsä Sun & Moon-kauden jaksossa "Unten mailla", jossa Ashin ja ystävät todistavat lukuisten Morelullien kehittymistä Shiinoticeiksi.
trading card game
Trading Card Gamessa Shiinotic esiintyy ensimmäisen kerran osana Sun & Moon-korttisarjaa.
manga
Mangassa Shiinotic ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Shiinotic on pelottava, jotenkin kammottava Pokémon. Katsokaa nyt tuota naamaa ja tyhjää katsetta. PokéDex-tiedot eivät yhtään auta asiaa - tuollaiseen ilmestykseen kun törmäisi pimeässä metsässä, niin lähtisin kyllä pikaisesti lipettiin. Mutta samaan aikaan Shiinotic on tosi mielenkiintoinen Pokémon ja siitä syystä se on minulle yksi Alolan mieleenpainuvimmista Pokémoneista (toki sen kammottavuuskin varmaan vaikuttaa siihen, että se on jäänyt mieleen). Shieldiäkin pelatessani olin jotenkin innoissani, kun Glimwood Tanglessa eteeni pomppasi Shiinotic - samaan aikaan siinä oli jotain tuttua, kuin uuttakin.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.