Kuukauden Pokémon


Rhyhorn ~ Lokakuu 2019


Rhyhorn ~ Piikki-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,00 metriä
PAINO: ~ 115,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Rhyhornin massiiviset luut ovat tuhat kertaa vahvempia kuin ihmisen luut. Se pystyy leikiten viskaamaan perävaunun ilmaan tai tuhoamaan kokonaisia rakennuksia pilvenpiirtäjiä myöten kestävyytensä ja voimiensa ansiosta. Rhyhornin aivot ovat melko pienet ja yksinkertaiset, ja tämän vuoksi se soveltuu harvoin ihmisten työavuksi. Kun se lähtee liikkeelle, se juoksee nukahtamiseen asti ja saattaa toisinaan jopa unohtaa kokonaan, miksi ylipäänsä aloitti juoksemaan. Se pystyy juoksemaan myös vain yhteen suuntaan, sillä sen pienet jalat ovat epäkäytännölliset kääntymisiin. Rhyhorn ei välitä, onko sen esteenä jotain: se vain rynnii kaiken lävitse. Sitä ei vaivaa, vaikka se ajautuisi päistikkaa kohti teräskimpaletta. Vasta seuraavana päivänä Rhyhorn saattaa tuntea pientä kipua törmäyksistään. Rhyhornin keho on paksun ihon peittämä.
perusta
Rhyhorn perustuu sarvikuonoon, erityisesti intiansarvikuonoon, jolla on vastaavanlainen "panssari". Se on voinut ottaa inspiraatiota myös muinaisesta, sukupuuttoon kuolleesta uintatheriumista sekä samankaltaisista dinosauruslajeista.
kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi I
sukupolvi II
sukupolvi III
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Rhyhorn esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Red- ja Blue-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Viridian Cityn Pokémon-salilla Tamer-kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata ensimmäisen kerran villinä Safari Zonella.
anime
Animessa Rhyhorn tekee debyyttinsä Indigo League-kauden jaksossa "Pokémonien liekkikisat", jossa joukko niitä nähdään maatilalla, ja myöhemmin yksi Rhyhorn osallistuu myös itse liekkikisaan.
trading card game
Trading Card Gamessa Rhyhorn esiintyy ensimmäisen kerran osana Jungle-korttisarjaa.
manga
Mangassa Rhyhorn esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa salipäällikkö Koga omistaa sellaisen.
munchyn kommentit
Rhyhorn on kyllä malliesimerkki ensimmäisen sukupolven "pelkistetyistä" designeista, mikä käy kyllä tavallaan järkeen, koska sen kehitysmuoto Rhydon on käsittääkseni (ja Ken Sugimorin mukaan) kaikkien aikojen ensimmäinen luotu Pokémon. Tuolloin oli täysin eri käsitykset Pokémonien tekemisestä kuin tänäpäivänä. Rhyhorn on yksi niistä tapauksista, jotka kaikki kyllä tietää (onhan se ollut lähestulkoon kaikissa peleissäkin - itse jopa hieman yllätyin kun tuossa kokosin peliesiintymislistaa), mutta harva tunnustaa fanittavansa. Uskoisin sen kehitysmuotojen, Rhydonin ja tätä nykyä myös Rhyperiorin, olevan suositumpia tapauksia. Huippua, että Rhyperior on Rhyhornin perheelle suotu, ettei sitä ole täysin jätetty unholaan. Täytynee antaa joskus tälle kivisarvikuonolle mahdollisuus tiimissä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.