Kuukauden Pokémon


Pawmi ~ Syyskuu 2022


Pawmi ~ Hiiri-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,30 metriä
PAINO: ~ 2,5 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: ??% ♂ | ??% ♀
INFO:

Pawmin poskissa sijaitsee keltaiset "sähköpussit", sekä etukäpälissä tyynymäiset elimet, joiden avulla se pystyy purkamaan sähköä. Jos Pawmi tuntee olonsa uhatuksi, se hieroo poskiaan tuottaakseen sähköä, jonka se sitten välittää vastustajilleen koskettamalla niitä etukäpälillään. Pawmin paksu turkki eristää kylmää ja mahdollistaa sähkön varastoinnin.
perusta
Pawmi perustunee jonkinlaiseen jyrsijään, esimerkiksi Espanjan pohjoisosassa esiintyvään alppimurmeliin, tai tsintsillaan tai viskatsaan.
kehittyminen

» ???

esiintyvyys peleissä
sukupolvi IX
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Pawmi esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Scarlet- ja Violet-versioissa.
anime
Animessa Pawmi ei ole vielä esiintynyt.
trading card game
Trading Card Gamessa Pawmi ei ole vielä esiintynyt.
manga
Mangassa Pawmi ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Pokémon Scarlet ja Violet tekevät kovaa vauhtia tuloaan, ja täten myös Kuukauden Pokémonin valintaan on avautunut täysin uusi yhdeksäs sukupolvi. Yksi ensimmäisistä uusista paljastuksista, Pawmi, saa kunnian olla Paldea-alueen ensimmäinen Kuukauden Pokémon! Paljon tästä veitikasta ei vielä tietoa ole, mutta kyseessä ei ainakaan ensivaikutelmalta vaikuttaisi olevan kovinkaan uusi lähestymistapa: meiltähän löytyy jo monta varsin tunnettuakin sähkörottaa... moni povaakin Pawmin olevan Paldean "Pikachu-klooni", tosin itse olen tästä eri mieltä. Sehän selviää meille sitten, kun pelit ovat ulkona! Pawmi on joka tapauksessa varsin suloinen ilmestys ja on super mielenkiintoista nähdä, paljonko potentiaalia Pawmi pitää oikein sisällään.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.