Kuukauden Pokémon


Minior ~ Helmikuu 2021


Minior ~ Meteori-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,30 metriä (Meteor Form)
PAINO: ~ 40,0 kilogrammaa (Meteor Form)
SUKUPUOLIJAKAUMA: Sukupuoleton
INFO:

Minior elää normaalisti otsonikerroksen uumenissa, mutta putoaa rajusti alas maahan, kun sen kivinen ulkokuori käy liian raskaaksi. Toisinaan se putoaa maahan myös paetessaan saalistajia otsonikerroksessa. Vaikka Miniorin kivinen kuori on harvinaisen kovaa tekoa, se hajoaa palasiksi kun Minior rysähtää maahan. Tällöin sen sisällä oleva "ydin" pääsee vapaaksi. Minior on syntynyt mutatoiduista nanohiukkasista.
muut muodot
NIMI: Minior (Core)
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,30 metriä
PAINO: ~ 0,30 kilogrammaa
INFO:

Minior (Core) on muoto, jonka Minior ottaa, kun sen kivinen kuori hajoaa. Se ravitsee itseään ilmakehän pölyllä. Tämän pölyn koostumus määrittelee ytimen värin. Jos Minior (Core) on liian pitkään alttiina ilman kivistä ulkokuortaan, se kuolee pois. Se on mahdollista pelastaa pyydystämällä/kutsumalla sen sisään Poképalloon. Minior-parven luomaa värikästä meteorisadetta ilmenee vain harvoin - Alola-alue on yksi otollisimmista paikoista sen todistamiseen.
perusta
Minior perustuu meteoriin sekä tähdenlentoon.
kehittyminen


esiintyvyys peleissä
edeltävät sukupolvet
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Minior esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Sun- ja Moon-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran villinä Mount Hokulani -vuoristossa. Ultra Sun/Ultra Moon peleissä alueella olevalla Golfer Sky -kouluttajalla on sellaisia tiimissään.
anime
Animessa Minior tekee debyyttinsä Ultraseikkailuja-kauden jaksossa "Rakkauden tähdenlento!", jossa lukuisia Minioreja laskeutuu maahan ja Ashin Poipole tekee tuttavuutta niistä yhden kanssa.
trading card game
Trading Card Gamessa Minior esiintyy ensimmäisen kerran osana Guardians Rising-korttisarjaa.
manga
Mangassa Minior ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Minior on aika hauska Pokémon. Se perustuu meteoriin ja sen sisällä olevaan ytimeen, ja tämä on toteutettu sen designissa aika onnistuneesti. Pidän yhtä paljon sekä "kivi"-Miniorista että "ydin"-Miniorista, lempivärini taitaa olla keltainen. Minior tuppaa tosin olemaan melko aliarvostettu tapaus: varmaankin siksi, koska se on vain yksittäinen Pokémon, jolla on toki lukuisia erikoisia muotoja, mutta joka silti yksistään on monelle aika mitäänsanomaton. Harmillista. Mielestäni Miniorin Flying-tyyppi on jotenkin hauska yksityiskohta, sillä se taitaa olla harvoja - ellei ainoa - laatuaan siinä, ettei sillä ole siipiä tai muutakaan, millä varsinaisesti "lentää". Se on vain leijuva kivenmurikka. Ultraseikkailuja-kauden Minior-jakso (debyytti) on yksi kauden parhaimpia ja koskettavimpia, joten siitä pointsit kotiin.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.