Kuukauden Pokémon


Meltan ~ Marraskuu 2018


Meltan ~ Kuusiomutteri-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,20 metriä
PAINO: ~ 8,00 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: ???
INFO:

???perusta
Meltan perustuu kuusiomutteriin. Sen keho lienee elohopeaa, jonka tiedetään johtavan sähköä - Meltanin "häntänä" toimii myös pieni johdonpätkä.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Meltan esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon GO-sovelluksessa, sekä sen yhteydessä myös Pokémon Let's Go Pikachu!- ja Let's Go Eevee!-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran vain villinä Pokémon GO-pelissä, josta sen voi siirtää Let's Go -peleihin.
anime
Animessa Meltan ei ole vielä esiintynyt.
trading card game
Trading Card Gamessa Meltan ei ole vielä esiintynyt.
manga
Mangassa Meltan ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Tässä kuussa ilmestyvien Let's Go-pelien innoittamana Kuukauden Pokémoniksi valikoitui täysin uusi Pokémon, Meltan! Meltan ilmestyi yllättäen Pokémon GO-peliin ja myöhemmin se paljastuikin olevan aikamoinen markkinointikikka luodakseen hieman lisää kiinnostusta paitsi Pokémon GO-peliin, niin myös Let's Go-peleihin. Aluksi Meltan näytti todella oudolle, mutta nyt olen lämmennyt sille tosi paljon, ja se onkin oikeastaan tosi söppänä Pokémon! Pääsee ehdottomasti kokeiluun Let's Go-pelissä, jos vaan saan aikaiseksi napata sen GO:ssa. Myöhemmässä vaiheessa Meltanille paljastettiin myös kehitysmuoto Melmetal, joka kaikessa "könttiydessään" on aika siisti ilmestys. Muistuttaa vähän Regi-Pokémoneja, ja sitäkin olisi metka päästä koettamaan, jos vaan ikinä saan 400 Candya kerättyä GO:ssa. Alkujärkytyksestä huolimatta Meltan on mielestäni hieno lisäys Pokémon-joukkoon, ja se on auttanut luomaan ainakin hieman enemmän positiivista vibaa Let's Go-pelejä kohtaan.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.