Kuukauden Pokémon


Lunatone ~ Tammikuu 2018


Lunatone ~ Meteoriitti-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,00 metriä
PAINO: ~ 168,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: Sukupuoleton
INFO:

Lunatone löydettiin ensimmäisen kerran 40 vuotta sitten paikasta, mihin meteoriitti oli pudonnut. Tästä syystä Lunatonen uskotaan tulleen alunperin avaruudesta. Tätä teoriaa ei kuitenkaan ole voitu täysin vahvistaa. Lunatone on aktiivisimmillaan täyden kuun aikaan. Se liikkuu leijuen ilmassa telekineesin avulla. Lunatonen punaiset silmät lävistävät niihin katsovat ihmiset pelosta. Lunatonen terveys määräytyy kuun vaiheiden mukaan, ja Lunatonen voimat yleensäkin perustuvat niihin. Se hehkuu voimaa kylvetessään täyden kuun valossa.
perusta
Lunatonen muoto perustuu puolikuuhun ja sen kehon koostumus meteoriittiin.
kehittyminen

esiintyvyys peleissä
sukupolvi III
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Lunatone esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Ruby- ja Sapphire-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Mossdeep Cityssä Leaders Tate & Liza -salipäälliköillä. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Meteor Fallsista (vain Sapphire-versio).
anime
Animessa Lunatone tekee debyyttinsä elokuvassa "Salaperäinen Deoxys". TV-sarjassa se debytoi Advanced Challenge -kauden jaksossa "Salaperäinen Lunatone", jossa tiettävästi ulkoavaruudesta peräisin oleva Lunatone on salametsästäjien kohteena.
trading card game
Trading Card Gamessa Lunatone esiintyy ensimmäisen kerran osana EX Sandstorm-korttisarjaa.
manga
Mangassa Lunatone esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa salipäällikkö Liza omistaa sellaisen.
munchyn kommentit
Hoenn tarjosi meille yllättävän monta "Pokémon-pariskuntaa", nyt kun tarkemmin miettii. Sieltä löytyy esimerkiksi Plusle & Minun, Volbeat & Illumise... sekä tietysti Lunatone & Solrock. Ehkäpä ne esiteltiin painottaakseen uusia 2 vs 2 -otteluita. Niin tai näin, tämän tyyliset "parit" tai "eksklusiivit" eivät ole koskaan minua oikein viehättäneet, varsinkin kun ne tuppaavat usein olemaan aika heikkoja. Näin ollen Lunatonesta en ole oikein mitään kummoista mieltä. Mutta jos sen ja Solrockin välillä pitäisi valita, niin kyllä kivikuu-Lunatone on enemmän mieleeni.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.