Kuukauden Pokémon


Lickilicky ~ Toukokuu 2019


Lickilicky ~ Nuoleva Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,70 metriä
PAINO: ~ 140,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Lickilicky kietoo asioita venyvällä kielellään, päällystääkseen ne tahmealla syljellään. Sen kieli on aina täysin kuolassa. Lickilicky käyttää kieltään taitavammin kuin käsiään tai jalkojaan. Se pystyy näppärästi poimimaan pienimmänkin pavun kielellään. Jos erehtyy menemään liian lähelle Lickilickyä, kastuu läpimäräksi sen kuolasta. Lickilickyn sylki sisältää liuotinta, joka aiheuttaa tunnottomuutta. Tämän tunnottomuuden ei sanota hälvenevän koskaan. Sen sylki voi myös hajottaa mitä tahansa bakteerien tavoin. Lickilickylla on ylimääräistä tilaa kurkussaan, missä se varastoi sylkeään. Se pystyy säilömään siellä myös kieltään rullaamalla sen ensin kasaan. Lickilickyn kielen ulottamasta matkasta on järjestetty kilpailuja - pisin mitattu matka on noin 25 metriä.
perusta
Lickilicky perustunee iguaaniin, kameleonttiin tai muuhun liskolajiin, jotka tyypillisesti omistavat pitkälle ulottuvat kielet. Sen pyöreä olemus "ruokalappuineen" ja suuri ruokahalu voi perustua snobimaiseen ahmattiin. Se voi perustua myös japanilaiseen yokai-henkeen, akanameen, joka on tunnettu isosta kielestään.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Lickilicky esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Diamond- ja Pearl-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran vain kehittämällä Lickitungin.
anime
Animessa Lickilicky tekee debyyttinsä elokuvassa "Darkrai nousee", jossa paroni Alberto omistaa sellaisen. TV-sarjassa Lickilicky esiintyy ensimmäisen kerran Battle Dimension-kauden jaksossa "Huivinsa kullakin!", jossa se kehittyy hoitoon jätetystä Lickitungista.
trading card game
Trading Card Gamessa Lickilicky esiintyy ensimmäisen kerran osana Secret Wonders-korttisarjaa.
manga
Mangassa Lickilicky esiintyy ensimmäisen kerran Darkrai nousee-elokuvan mangasovituksessa. Lickilicky esiintyy myös Pokémon Adventures-mangassa, jossa Diamond-hahmo omistaa sellaisen.
munchyn kommentit
Niistä lukuisista Sinnohin tarjoamista uusista kehitysmuodoista, Lickilicky on yksi joka on auttamatta jäänyt pois parrasvaloista ja pikemminkin muiden varjoon. Johtunee varmaan siitä, että Lickitung ei itsessään ole kovin suosittu Pokémon, ja Lickilickyn olemus saattaa myöskin hieman karkottaa faneja. Mä en harrasta "inhokki-Pokémoneja" - toki on joitakin, joista pidän enemmän kuin muista, mutta mitään Pokémonia en vihaa. Siispä en vihaa Lickilickyäkään, vaikka ei se tosiaan mihinkään suosikkeihinkaan kuulu. Osa minusta tahtoisi pitää siitä kuitenkin enemmän, koska se tuntuu varsin hyljeksityltä Pokémonita. Täytynee siis pistää pystyyn jonkinlainen tykkäyskampanja Lickilickyn kunniaksi!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.