Kuukauden Pokémon


Kricketot ~ Helmikuu 2018


Kricketot ~ Sirkka-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,30 metriä
PAINO: ~ 2,2 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Kricketot heiluttaa päätään edestakaisin, jolloin sen tuntosarvet osuvat toisiinsa, aiheuttaen samanlaista ääntä kuin mitä ksylofonista tulee. Se myös kommunikoi lajitovereidensa kanssa juurikin heiluttamalla tuntosarviaan. Kyseisen ksylofonin kaltaisen äänen uskotaan olevan syksyn tunnusmerkki. Kricketotin jalat ovat lyhyet, ja se kompastelee usein - sen paljastaa yhteen osuneista tuntosarvista muodostunut ääni.
perusta
Kricketot perustuu sirkkaan. Se on myös "pukeutunut" kuin kapellimestari - tästä on peräisin kaikki musiikilliset viittaukset.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Kricketot esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Diamond- ja Pearl-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 203 Youngster Dallas -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Routella 202.
anime
Animessa Kricketot tekee debyyttinsä Diamond and Pearl -kauden jaksossa "Uuden ajan alku", jossa se piipahtaa ruudussa villinä, luonnonvaraisena Pokémonina.
trading card game
Trading Card Gamessa Kricketot esiintyy ensimmäisen kerran osana Mysterious Treasures-korttisarjaa.
manga
Mangassa Kricketot esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa Platinum-hahmo törmää joukkoon villejä Kricketoteja ja Kricketuneja.
munchyn kommentit
Kricketot on ihana! Harmillisen aliarvostettu ja unohdettu Pokémon, mutta mun mielestä silti jotenkin niin söppänä ja höppänä. Ja vähän erilainen alkureittien ötökkä kuin normaalisti, mistä paljon plussaa. Kricketot, ja Kricketune toki myös, ansaitsee enemmän huomiota, hehe! Toivottavasti sitä ne joskus vielä saavat. Jos ikinä palaan takaisin Diamond/Pearlin pariin (tai peleistä tulee uudistetut versiot joskus tulevaisuudessa), Kricketot on ehdottomasti otettava tiimiin :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.