Kuukauden Pokémon


Gothorita ~ Kesäkuu 2019


Gothorita ~ Manipuloiva Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,70 metriä
PAINO: ~ 18,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 25% ♂ | 75% ♀
INFO:

Gothorita hyödyntää hypnoosia kontrolloidakseen ihmisiä tai muita Pokémoneja. Usein kuulee kerrottavan tarinoita, joissa Gothorita on johdattanut ihmisiä harhaan tai eksyksiin. Samoin Gothoritan sanotaan luovan itselleen kavereita kontrolloimalla nukkuvia lapsia. Gothoritan voimanlähteenä toimii tähtien valo. Öisin se merkitsee tähtien asentoja kivillä, joita se leijuttaa ilmassa psyykekykyjensä avulla.
perusta
Gothorita perustuu nuoreen tyttöön gothic lolïta -pukeutumistyylissä. Tyylille ominaista on söpö, lapsenomainen musta asu valkoisilla yksityiskohdilla.
kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Gothorita esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Black- ja White-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Celestial Towerissa Ace Trainer Kassandra -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen löytää villinä Routelta 9, tai sen voi kehittää Gothitasta (vain Black-versio).
anime
Animessa Gothorita tekee debyyttinsä Kilpailevat kohtalot-kauden jaksossa "Legendojen raivon taltuttaminen (osa 1)!", jossa Lewis-niminen hahmo omistaa sellaisen.
trading card game
Trading Card Gamessa Gothorita esiintyy ensimmäisen kerran osana Emerging Powers-korttipakkaa.
manga
Mangassa Gothorita esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa sellaisia esiintyy pikaisesti kun päähahmot saapuvat ensimmäistä kertaa Castelia Cityyn.
munchyn kommentit
Viides sukupolvi jakaa monelle mielipiteitä, mutta sitä ei parane kieltäminen, etteikö moni viidennen sukupolven Pokémoneista ole loppujen lopuksi aika innovatiivisia! Mielestäni Gothorita ja sen koko kehityskaari on Unovan parhaimmistoa. Gothitelle erityisesti on yksi Unovan lemppareitani, joten Gothita ja Gothorita lasketaan automaattisesti samaan syssyyn. Vaikka Gothorita perheineen perustuu söpöön, tyttömäiseen pukeutumistyyliin, on siinä samanaikaisesti jotain mysteeristä ja jopa pelottavaa. Ehkä se on nuo ilmeettömät kasvot, jotka sen tekevät. Söpön ja "spookyn" yhdistäminen on aikamoinen veto, ja mielestäni Gothorita siinä onnistuu kiitettävästi.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.