Kuukauden Pokémon


Floette ~ Elokuu 2017


Floette ~ Kukinto-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,20 metriä
PAINO: ~ 0,90 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 0% ♂ | 100% ♀
INFO:

Floette lepattelee kukkakedoilla hoivaten kukkia, jotka ovat alkaneet veltostua. Kun hyvin ja huolellisesti hoidetun kukkapenkin kukat kukkivat, Floette juhlii ja tanssahtelee näyttävästi. Ottelutilanteissa Floette kerää ympäröivista kukinnoista itseensä voimaa.

kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Floette esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon X- ja Y-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 14 Fairy Tale Girl Imogen -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata kehittämällä Flabébén.
anime
Animessa Floette tekee varsinaisen debyyttinsä Kalos-seikkailu -kauden jaksossa "Kotiseutua puolustamassa!", jossa rämeikköä johtava Florges pitää huolta Floette-pienokaisestaan. Tätä ennen Floette teki pienoiset cameo-esiintymiset esimerkiksi "Diancie ja tuhon kotelo"-elokuvassa, sekä TV-sarjassa ensimmäisen kerran XY-kauden jaksossa "Ottelemalla kunniagalleriaan!".
trading card game
Trading Card Gamessa Floette esiintyy ensimmäisen kerran osana Flashfire-korttipakkaa.
manga
Mangassa Floette esiintyy ensimmäisen Pokémon Adventures-mangassa, jossa sellainen esiintyy paitsi AZ:n kertomassa, Kalosin historiasta kertovassa tarinassa, mutta myös Trevor-hahmon omistuksessa.
munchyn kommentit
Flabébé, Floette ja Florges ovat ensimmäinen kunnon Fairy-tyypin Pokémon-evoluutiokaari, ja jo siitä syystä varsin kiehtovia. Mutta toki muutenkin nämä Pokémonit ovat kiinnittäneet huomioni, ja erityisesti Floette, sillä söpöydessä se etsii kyllä vertaistaan. Eri väriset kukat ovat myöskin tosi hauska yksityiskohta. Floettesta onkin jopa tiimissä asti kokemusta, sillä Y-pelissä päädyin kasvattamaan joukkooni aikamoisen yksilön, eikä se ollut pettymys laisinkaan.
Mielestäni on myös aika siistiä, että niinkin "random" Pokémon kuin Floette on aika keskeinen osa X/Y-pelien juonta, ainakin AZ-hahmon ja tuhansien vuosien takaisten tapahtumien näkökulmasta katsoen. Tämä erikoinen Eternal Flower-Floette on aika cool ja on tosi harmi, ettei sitä koskaan peleihin asti saatu, vaikka ilmeisesti se olisikin ollut mahdollista - jostain koodin takaa piilostahan se on löydetty! Toivotaan, että ehkä vielä joskus... tosin päivä päivältä tästä kyseisestä Floettesta tulee merkityksettömämpi ajankohtaan nähden.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.