Kuukauden Pokémon


Ducklett ~ Toukokuu 2022


Ducklett ~ Vesilintu-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,50 metriä
PAINO: ~ 5,5 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Ducklett on lintu-Pokémoniksi erikoinen: se on erinomainen sukeltaja, ja se onkin itse asiassa parempi uimaan kuin lentämään. Ducklett ui ja sukeltelee ympäriinsä syöden samalla suosikkiruokaansa: turvesammalta. Kun Ducklett kokee olonsa uhatuksi, se roiskuttaa hyöhenillään vettä ja pakenee paikalta vesisuihku suojanaan.
perusta
Ducklett perustuu ankan- ja/tai joutsenenpoikaan. Sen sininen alaosa mukailee uimarengasta tai kelluketta. Ducklettin kehittyminen Swannaksi ottanee inspiraatiota Ruma ankanpoikanen -sadusta.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Ducklett esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Black- ja White-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Desert Resortilla PKMN Ranger Mylene -kouluttajalla. Sen voi kohdata myös villinä Driftveil Drawbridge-sillalta.
anime
Animessa Ducklett tekee debyyttinsä Black & White -kauden jaksossa "Tanssii Ducklett-trion kanssa!", jossa Ducklett-kolmikko tekee kiusaa Ashille ja ystäville varastamalla heidän tavaroitaan.
trading card game
Trading Card Gamessa Ducklett esiintyy ensimmäisen kerran osana Black & White-korttisarjaa.
manga
Mangassa Ducklett esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures -mangassa, jossa eräs kouluttaja vapauttaa sellaisen Team Plasman Ghetsisin puheen kuultuaan.
munchyn kommentit
Ducklett on ollut mielestäni aina yksi geneerisimmästä päästä olevista Pokémoneista, sillä se on käytännössä vain sininen vesilintu, jollainen voisi löytyä periaatteesta aivan mistä tahansa sarjakuvasta tai animaatiosta. Siksipä jollain tapaa Ducklett ei herätä oikein minkäänlaisia tunteita - tuntuu, että sen katsekin on vain täynnä tyhjää ja "kuollutta" tuijotusta! Mielenkiintoisen siitä tekee kuitenkin sen kehittyminen Swannaksi ja siihen selkeästi inspiraatiota tuonut Ruma ankanpoikanen -tarina. Ehkäpä Ducklettin ei olekaan tarkoitus olla kovin mieleenpainuva, jolloin sen kehittyminen upeaksi Swannaksi on jotenkin... vaikuttavampaa? Niin tai näin, Ducklett saa nyt ainakin hetken elää parrasvaloissa Kuukauden Pokémonin titteliä kantaen!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.