Kuukauden Pokémon


Dewott ~ Maaliskuu 2018


Dewott ~ Kuri(tus)-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,80 metriä
PAINO: ~ 24,5 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 87,5% ♂ | 12,5% ♀
INFO:

Vain ankaran harjoittelun tuloksena Dewott onnistuu taitamaan erheettömästi kaksoiskuori-hyökkäyksensä, joihin hyödyntää mukanaan kantamia simpukoita. Dewott pyrkii aina pitämään simpukkansa huippukunnossa. Jokainen Dewott käyttää yksilöllisiä tekniikoita kaksoiskuorillaan, mutta jokaisen tavoite on sama: yltää ammattimiekkailijan tasolle.
perusta
Dewott perustuu merisaukkoon. Sen "simpukkamiekkailu" perustunee samuraihin sekä niiden harjoittamiin taistelulajeihin.
kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Dewott esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Black- ja White-versioissa. Sen voi kohdata ensimmäisen kerran joko kehittämällä aloitus-Pokémoniksi valitsema Oshawott, tai vaihtoehtoisesti kilpailijallasi PKMN Trainer Cheren- tai PKMN Trainer Bianca -kouluttajalla Routella 4.
anime
Animessa Dewott tekee debyyttinsä Black & White -kauden jaksossa "Ottelukerho ja Tepigin valinta!", jossa tuntemattoman kouluttajan Dewott nähdään ottelemassa vastustajan Servinea vastaan. Myöhemmin sama kouluttaja ottelee Ashia vastaan.
trading card game
Trading Card Gamessa Dewott esiintyy ensimmäisen kerran osana Black & White-korttisarjaa.
manga
Mangassa Dewott esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa Black2/White2-osien päähahmo Blake omistaa sellaisen.
munchyn kommentit
Muistan elävästi, kun viidennen sukupolven aloitus-Pokémonien kehitysmuodot vuotivat nettiin, eikä kukaan uskonut niiden olevan totta. Erityisesti Tepigin ja Oshawottin kehitysmuodot saivat kritiikkiä osakseen. Moni näki esimerkiksi Samurottin olevan aivan toista maata Oshawottin kanssa. Vuosien varrella näihin lienee jo totuttu, ja ainakin itse olen oppinut arvostamaan paitsi Oshawottia, Dewottia ja Samurottia, niin myös muitakin viidennen sukupolven starttereita (ja Pokémoneja yleensäkin!). Dewott on aika "coolin" näköinen, se on pakko myöntää, mutta edelleen se tuntuu ehkä vähän liian... siniseltä? Oshawottin valkoinen on hävinnyt kokonaan, mikä on sinällään harmi. Mutta se on ihan mitätön huomio vain, sillä yleisesti ottaen Dewott on aika siisti Pokémon.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.