Kuukauden Pokémon


Croagunk ~ Syyskuu 2018


Croagunk ~ Myrkkysuu-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,70 metriä
PAINO: ~ 23,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Croagunkin poskissa on erikoiset "myrkkypussit". Täyttämällä nämä pussit, Croagunk saa aikaan erikoisen, parkuvan äänen, jolla se pyrkii pelottelemaan vastustajiaan. Se yrittää myös yllättää vastustajansa sörkkimällä myrkyllisillä sormillaan. Sormista erittyvä neste - vaikkakin myrkyllistä - on tärkeä ainesosa alaselän kivun lääkehoidoissa. Croagunk ottelee harvoin reilusti tai sääntöjen mukaisesti, mutta tämä johtuu vain sen ankarasta selviytymisvaistosta. Croagunk on erityisen suosittu maskotti-Pokémon.
perusta
Croagunk perustunee nuolimyrkkysammakkoon.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi IV
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Croagunk esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Diamond- ja Pearl-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 211 Black Belt Sean -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Great Marshilla.
anime
Animessa Croagunk tekee debyyttinsä Diamond and Pearl-kauden jaksossa "Valesali", jossa Brock pyydystää valesalissa toimineen Croagunkin.
trading card game
Trading Card Gamessa Croagunk esiintyy ensimmäisen kerran osana Mysterious Treasures-korttisarjaa.
manga
Mangassa Croagunk esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa Team Galacticin jäsen Saturn omistaa sellaisen. Brockin Croagunk on esiintynyt myös useiden Pokémon-elokuvien mangasovituksissa.
munchyn kommentit
Croagunk on Pokémon, jonka yhdistän heti Brockiin - vaikka se liittyikin Brockin seuraan vasta Sinnohissa, eikä ole edes kivi-tyyppiä kuten Brockilta olettaa saattaa! Croagunk silti sopii Brockille kuin nenä päähän, ja kaksikon välinen vuorovaikutus etsii kyllä vertaistaan. Juurikin TV-sarjassa nähty Croagunk ja sen persoonallisuus saa minut kuvittelemaan joka ikisen Croagunkin samanlaiseksi, eli vailla huolia olevaksi oman tiensä kulkijaksi. En ehkä olisi ensimmäiseksi uskonut, että Croagunkin kaltainen Pokémon saisi niin ison roolin TV-sarjassa - ja myöhemmin tämä on poikinut esiintymisiä muuallakin, jopa pelattavana hahmona Pokkén Tournament DX:ssä. Croagunk ei ehkä alunperin ollut mikään suosikki-Pokémonini, mutta vähitellen olen alkanut tykästymään siihen, erityisesti nähdessäni lisää sille ominaista persoonallisuutta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.