Kuukauden Pokémon


Crabominable ~ Toukokuu 2023


Crabominable ~ Villarapu-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,70 metriä
PAINO: ~ 180 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Kerrotaan, että huipulle tähdätessään Crabominable eksyi lumiseen vuoristoon, ja sopeutuakseen uuteen ympäristöönsä, se kasvatti ympärilleen karvaa lämmikkeeksi. Crabominable saattaa lyödä tai iskeä varsin harkitsemattomasti: usein se ei ehdi edes ajatella, kun se jo lyö. Jos se joutuu kunnon pinteeseen, se pystyy irroittamaan saksensa ja "ampumaan" ne rakettien tavoin vastustajaansa kohti. Vaikka Crabominablen lyönnit ovat voimakkaita, sen liikkuvuus on melko hidasta. Crabominable voi puhaltaa jäisiä kuplia suustaan ​​pysäyttääkseen vastustajansa. Crabominable varastoi pihteihinsä kylmyyttä, jolloin sen iskut ovat varsin tehokkaat. Nämä iskut voivat murskata jopa paksut jääseinämät palasiksi. On myös kerrottu, että Crabominable on pysäyttänyt lumivyöryjä iskuillansa. Paldea-alueella on todettu Crabominablen saksien olevan varsin herkullista syötävää. Jotkut jopa vievät Lechonkinsa lumisille vuorille paikantamaan pudonneita saksia.
perusta
Crabominable perustuu rapuun, eritoten villasaksirapuun tai kiwa hirsutaan (tunnetaan myös nimellä jetirapu) niiden karvapeitteden vuoksi. Se ottanee inspiraatiota myös itse lumimiehestä, kuin myös nyrkkeilystä.
kehittyminen

» | »

esiintyvyys peleissä
edeltävät sukupolvet
sukupolvi VII
sukupolvi VIII
sukupolvi IX
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Crabominable esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Sun- ja Moon-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Pokémon-liigassa Elite Four Hala -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kehittää itse Crabrawlerista.
anime
Animessa Crabominable esiintyy ensimmäisen kerran Ultraseikkailuja-kauden jaksossa "Hyppy kilpailuun!", jossa se nähdään Halan omistuksessa.
trading card game
Trading Card Gamessa Crabominable esiintyy ensimmäisen kerran osana Sun & Moon-korttisarjaa.
manga
Mangassa Crabominable esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa sellainen nähdään Crabrawler-joukon johtajana. Sittemmin Crabominable päätyy Sun-päähahmon Pokémon-joukkoon.
munchyn kommentit
Crabominable on melkoinen sanahirviö niin kirjoitettuna kuin ääneenkin lausuttuna, ja onhan se ulkonäöllisestikin melkoinen 'hirviö'. En usko, että ketään tällä loukkaan, kun sanon, että Crabominable on aika ruma Pokémon... mutta jos yhtään minua tunnette, niin tietynlainen rumuus Pokémoneissa viehättää ja siksi Crabominablea voisikin kuvailla myös aika mielenkiintoiseksi taskuhirviöksi. Sen tyypitys on myös aika uniikki, ja sen inspiraatio (villaravut karvapeitteineen) on aika hauska. Melko omituinen otushan se silti on, mutta peräänkuulutan silti tukea ja kannustusta myös ei-niin-kauniille Pokémoneille!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.