Kuukauden Pokémon


Bounsweet ~ Syyskuu 2017


Bounsweet ~ Hedelmä-Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 0,30 metriä
PAINO: ~ 3,2 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 0% ♂ | 100% ♀
INFO:

Bounsweetin kehosta huokuu herkullista aromia, joka houkuttelee lähistölle paitsi tuoksusta nauttivia Pokémoneja, niin myös saalistajia. Bounsweet usein joutuukin Toucannonin suuhun, jonka se tahtomatta houkuttelee paikalle leijuvan, herkullisen tuoksunsa vuoksi. Bounsweet on liian sokerinen ihmisten syötäväksi, mutta sen hikeä voi puristaa mehuksi, joka on juuri sopivan makeaa ihmisten juotavaksi.

kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Bounsweet esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Sun- ja Moon-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Routella 8 Rising Star Mikey -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata villinä Lush Junglesta.
anime
Animessa Bounsweet tekee debyyttinsä Sun & Moon -kauden jaksossa "Alola uudelle seikkailulle!", jossa Ashin koulutoveri Mallow omistaa sellaisen.
trading card game
Trading Card Gamessa Bounsweet esiintyy ensimmäisen kerran osana Sun & Moon-korttipakkaa.
manga
Mangassa Bounsweet ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Bounsweet on söpö pieni hedelmä, ja perustuu niinkin outoon syötävään kuin mangostani. On aika hauskaa, vaikkakin vähän surullista, että tämä "pelkkä hedelmä"-aspekti on tuotu myös Bounsweetin elämään, missä se saa jatkuvasti varoa joutumasta parempiin suihin. Bounsweet on kuitenkin esitetty olevan myös pieni ja pippurinen, pistäen kampoihin isommillekin vastustajille. Tällaiset pikku seikat tekevät Bounsweetistä aika vastustamattoman, ja se on mun mielestä oikeastaan aika hieno Pokémon! Sen kehitysmuodot, Steenee ja Tsareena, vaativat ehkä vielä vähän tutustumista, mutta ainakin Bounsweet on jo löytänyt paikkansa sydämessäni!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.