Kuukauden Pokémon


Beartic ~ Lokakuu 2018


Beartic ~ Jääkylmä Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 2,60 metriä
PAINO: ~ 260,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Beartic saa jopa hengityksensä jäätymään näin halutessaan. Se käyttää hengitystään jäädyttämään (tora)hampaansa ja kyntensä otteluita varten. Beartic pystyy hengityksellään jäädyttämään myös merivettä, jolloin se pystyy luomaan itselleen jäisen kulkuväylän veden päälle. Se on tosin harvinaisen ketterä vedessä - se nähdäänkin usein uiskentelevan jäisillä merillä saalistamassa. Bearticin tyypillistä elinympäristöä ovat pohjoisen kylmät alueet.
perusta
Beartic perustuu jääkarhuun.
kehittyminen

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi V
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Beartic esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Black- ja White-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Leader Brycen -salipäälliköllä Icirrus Cityssä. Sen voi kohdata myös kehittämällä Cubchoon tai pyydystämällä villinä.
anime
Animessa Beartic tekee debyyttinsä Black & White -kauden jaksossa "Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma!", jossa Georgia, Irisin kilpailija, näyttää omistavansa sellaisen.
trading card game
Trading Card Gamessa Beartic esiintyy ensimmäisen kerran osana Emerging Powers-korttisarjaa.
manga
Mangassa Beartic esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa Team Plasman jäsen käyttää sellaista ottelussa Black- ja Cheren-hahmoja vastaan Cold Storagessa.
munchyn kommentit
Hyisissä merkeissä alkaneen lokakuun kunniaksi Kuukauden Pokémoniksi valikoitui jää-tyypin Beartic! Olen aina pitänyt Cubchoota erityisen sööttinä ja suloisena Pokémonina, mutta Beartic puolestaan on jäänyt enemmän unohduksiin - vaikka käytin sellaista jopa yhdessä White 2-pelin läpipeluutiimissäni! Beartic on vähän erikoinen ilmestys, sillä Pokémonin sijaan siitä tulee ensimmäisenä mieleen johonkin sarjakuvaan tai animaatioon luotu karikatyyri jääkarhusta. Tosin sitä kai se Pokémonkin tavallaan on! Tämän vaikutelman luo todennäköisesti sen silmät (jotka ovat jollain tapaa erikoiset Pokémonille) sekä liioitellut kehonmuodot. Beartic saa kuitenkin plussaa siitä, että se edustaa aliarvostettua jää-tyyppiä ja pystyy iskemään lujaa korkean hyökkäyksensä johdosta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.