Kuukauden Pokémon


Basculegion ~ Tammikuu 2022


Basculegion ~ Iso kala -Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 3,0 metriä
PAINO: ~ 110,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: ???
INFO:

Basculegionin sanotaan kehittyneen Basculinista, josta ovat ottaneet vallan niiden Basculinien sielut, jotka eivät ole selvinneet rankasta vaelluksesta joen ylävirtaan. Basculegion hyödyntää näitä sieluja otellessaan, aivan kuin sielut taistelisivat omasta tahdostaan. Sielut antavat Basculegionille myös voimaa uida taukoamatta. Heti, kun Basculegion aistii vihamielisyyttä, se raivostuu ja hyökkää herpaantumattomasti, kunnes vastustaja on voitettu. Hisui-alueen vesistöissä ei ole Basculegionille vertaista.
perusta
Basculegion perustunee (puna)loheen, joita löytyy useista maailman joista (myös Japanista) ja tunnetaan siitä, että monet niistä eivät selviä vaeltaessaan jokien ylävirtaan. Se voinee ottaa viitteitä myös muista kaloista, kuten isobassista, sekä myös Japanin mytologian Gashadokuro-hahmosta, joka on kuolleiden sieluista rakentunut olento.
kehittyminen

» »

» »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VIII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Basculegion esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Legends: Arceus-pelissä.
anime
Animessa Basculegion ei ole vielä esiintynyt.
trading card game
Trading Card Gamessa Basculegion ei ole vielä esiintynyt.
manga
Mangassa Basculegion ei ole vielä esiintynyt.
munchyn kommentit
Vuoden 2022 aloittaa yksi tämän hetken uusimmista Pokémoneista, nimittäin Basculegion, joka nähdään niin ikään tässä kuussa julkaistavassa Pokémon Legends: Arceus-pelissä. Tammikuun Kuukauden Pokémon siis juhlistaa paitsi tätä uutta suuntaa Pokémon-peleissä, niin myös täysin uutta Pokémonia itsessäänkin.

Basculegionin nähdessäni olin itse erittäin iloinen, sillä - kuten monet tietävät - olen aina kannattanut sitä, että niin sanonut "unohtuneet" tai "heikot" Pokémonit saavat välillä jotain uutta. Ja nythän siis viidennen sukupolven hieman varjoon jäänyt kala-Pokémon Basculin saa uutta tuulta alleen Basculegionin muodossa. Basculegionin design itsessään ei ole kovin ihmeellinen, kala siinä missä muutkin, mutta sen taustatarina on tosi mielenkiintoinen: ylävirtaan menehtyneiden Basculinien sielut ovat aiheuttaneet sen kehittymisen Basculegioniksi, ja sielut jäävät elämään Basculegioniin (siksi varmaankin kummitus-tyyppi). Ah, en malta odottaa pääseväni uiskentelemaan Hisuin vesille Basculegionin kyydissä!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.