Kuukauden Pokémon


Aegislash ~ Huhtikuu 2018


Aegislash ~ Kuninkaallinen miekka -Pokémon
TYYPPI:
KOKO/PITUUS: ~ 1,70 metriä
PAINO: ~ 53,0 kilogrammaa
SUKUPUOLIJAKAUMA: 50% ♂ | 50% ♀
INFO:

Aegislash on ollut läsnä usean sukupolven kuninkailla, jotka hyödynsivät Aegislashin aavemaisia kykyjä hallitakseen ihmisiä ja Pokémoneja. Aegislashilla sanotaan olevan kyky tunnistaa ihmisen synnynnäiset johtajuuden ominaisuudet. Legendojen mukaan sillä, kenet Aegislash tunnistaa johtajapersoonaksi, on kohtalo tulla kuninkaaksi.
perusta
Aegislash perustuu riivattuun miekkaan ja kilpeen. Sen yhteys johtajiin ja kuninkaisiin juontanee juurensa Euroopan myyttisiin miekka- ja sankaritarinoihin.
kehittyminen

» » » »

esiintyvyys peleissä
sukupolvi VI
sukupolvi VII
ensiesiintymiset
pelit
Peleissä Aegislash esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon X- ja Y-versioissa. Sen kohtaa ensimmäisen kerran Pokémon Leaguessa Elite Four Wikstrom -kouluttajalla. Vaihtoehtoisesti sen voi kohdata kehittämällä Honedgen/Doubladen.
anime
Animessa Aegislash tekee debyyttinsä elokuvassa "Pokémon-elokuva: Diancie ja tuhon kotelo", jossa Argus Steel omistaa sellaisen. TV-sarjassa Aegislash debytoi XYZ -kauden jaksossa "Arvokkaita kokemuksia!", jossa Sawyer paljastaa Doubladensa kehittyneen Aegislashiksi Pokémon Liigaa varten.
trading card game
Trading Card Gamessa Aegislash esiintyy ensimmäisen kerran osana XY-korttisarjaa.
manga
Mangassa Aegislash esiintyy ensimmäisen kerran Pokémon Adventures-mangassa, jossa Team Flaren Celosia-hahmo omistaa sellaisen.
munchyn kommentit
Vaikka esineisiin perustuvat Pokémonit ovat harvemmin suosittuja, Aegislash on syystä tai toisesta noussut melko suosituksi ja lieneekin yksi Kalos-alueen suosituimpia Pokémoneja. Suosio johtuu varmasti Stance Change-kyvystä, joka on tuottanut harmaita hiuksia vastustajille kilpailullisissa meiningeissä. Myös minä tunnustan pitäväni Aegislashista, miekka ja kilpi -yhdistelmä jotenkin toimii vaikkei niiden "kantajaa" olekaan kuvioissa mukana. Aegislashin tyypitys on myös erikoinen ja ennennäkemätön, ja siitä saa minun silmissäni aina plussaa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.