Hauskaa


Pokémon-horoskooppi


Katso täältä, mikä on sinun Pokémon-horoskooppisi! Painotan, että tämä on täysin leikkimielinen juttu - ihan huvin vuoksi tehty - eikä mitään siis kannata ottaa liian tosissaan!

Vesimies 21.1.-19.2.
POPPLIO

Olet innokas ja aktiivinen persoona. Asenteesi on leppoisa ja rento, et stressaa turhista tai ajattele liikoja. Annat asioiden mennä omalla painollaan. Kun innostut jostakin asiasta, teet asialle jotain. Kun haluat saavuttaa tietyn päämäärän, teet kaikkesi saavuttaaksesi sen. Et välitä mitä muut ihmiset sinusta ajattelevat, vaan annat mennä vain. Tämä saattaa koitua kohtaloksesi, sillä itsepäisyys ei aina ole hyvästä.

Kalat 20.2.-20.3.
FINNEON

Olet hieman salaperäinen - et halua itsestäsi paljastuvan liikaa asioita. Elät mieluusti omassa maailmassasi ja et vaivaannu yksinäisyydessä. Et kuitenkaan vierasta myöskään ihmismassaa ja saat sanasi kuulumaan jos niin haluat. Salaperäisyys on valttikortti hyviin onnistumisiin. Herkistyt helposti ja se on hyvästä, mutta liiallinen yliherkkyys voi aiheuttaa esteitä muissa suhteissa.

Oinas 21.3.-20.4.
MAREEP

Olet leikkisä ja innostunut henkilö. Pidät kaikesta kivasta ja olet aina energinen. Energisyys välittyy helposti myös muihin ihmisiin ja usein haluatkin sitä, sillä et pidä yksinäisyydestä. Haluat ihmisten huomioivan sinut ja tekemisesi. Osaat eleilläsi kertoa kaiken tarvittavan. Innostuneisuus johtaa kohdallasi usein kärsimättömyyteen etkä malta odottaa mitään.

Härkä 21.4.-21.5.
TAUROS

Annat ulospäin agressiivisen kuvan, mutta sisäisesti olet aivan muuta. Välität läheisistäsi ja olet heille uskollinen. Sinuun voi luottaa missä tahansa asiassa. Päästät ulkokuoresi tosin joskus valloilleen ihan tarkoituksellakin, sillä haluat olla vaikeasti tavoiteltava. Agressiivisuus näkyy usein nopeana kimpaantumisena - suutut siis helposti. Leppyminen vie aikaa ja vaadit silloin varsinkin hyvien ystäviesi huomiota.

Kaksonen 22.5.-21.6.
PLUSLE & MINUN

Olet erittäin ystävällinen ihminen ja sydämesi on täyttä kultaa. Autat hädässäolevaa ilman minkäänlaista epäröintiä. Olet vaatimaton etkä halua kunniaa tai muutakaan huomiota itsellesi. Olet rakastettava ihminen, mutta itse et sitä tunne. Et halua olla kaiken keskipisteenä, mutta sinusta välittyy päinvastainen kuva. Sinulla on kamppailuja itsesi kanssa - tunnet sisäistäväsi kaksi persoonaa - mutta pysyt kasassa muiden edessä.

Rapu 22.6.-22.7.
KRABBY

Pidät itseäsi haavoittuvaisena ja siksi et tunne oloasi mukavaksi tuntemattomien ihmisten seurassa. Haluat usein vajota maan alle ihan ilman syytäkin. Olet ujo persoona, mutta silti sinussa on jotain, johon ihmiset kiinnittävät huomiota. Se voi olla rohkea olemuksesi tai lempeä luonteesi. Olet tarkka työssäsi, teet kaiken huolella, ajattelet asiat läpi kunnolla. Et jätä mitään viime tinkaan. Se on hyvä, mutta turha täydellisyydentavoittelu käy raskaaksi ja kaipaisit enemmän rentoutta.

Leijona 23.7.-23.8.
PYROAR

Haluat olla aina kaiken keskipisteenä ja pidät itseäsi usein johtohahmona, joihin kaikki turvautuvat. Et välitä yhtään mitä muut sinusta ajattelevat ja pyrit olemaan mahdollisimman itsenäinen, mutta haluat kuitenkin ihmisten huomiota. Sitä saatkin, sillä sinua usein ihaillaan rohkeutesi ja ulkoisen olemuksesi, sekä luonteesi tähden. Voit käydä ylimieliseksi kaiken hyvän kommentin takia ja pienikin negatiivisuus sinua kohtaan voi olla hankala paikka, mutta pyrit kuitenkin pysymään neutraalina.

Neitsyt 24.8.-23.9.
HATTERENE

Olet hyvin tarkka kaikesta itseesi liittyvästä, varsinkin ulkonäöstäsi ja siitä, millaisena muut sinut näkevät. Olet luotettavien ihmisten seurassa rento oma itsesi, mutta tuntemattomien seurassa olemuksesi alkaa mennä hitusen esittämisen puolelle. Pidät kuitenkin itsestäsi sellaisena kuin olet, ja monet muutkin ihmiset pitävät luonteestasi, vaikka eivät tiedäkään koko totuutta. Olet täsmällinen ja huolellinen kaikessa mitä teet ja se on ihailtava piirre sinussa.

Vaaka 24.9.-23.10.
METANG

Olet erittäin tasapainoinen ihminen. Osaat tasapainottaa huvin ja hyödyn, rentoutumisen ja työnteon, ravinnon ja liikunnan. Sisäisesti tasapainosi voi kuitenkin ailahdella, varsinkin tunteiden osalta. Mielessäsi onkin usein hirmuinen tunteiden pyörremyrsky. Itsensä kokoaminen sinulta kuitenkin luonnistuu ja osaat myös helposti korjata muiden ihmisten välisiä ristiriitoja. Pidät ihmisten seurasta ja haluat itsellesi mahdollisimman laajan kaveripiirin, jotta tiedät varmasti, että johonkin voi aina turvautua tasapainon pettäessä.

Skorpioni 24.10.-22.11.
SKORUPI

Sinussa piilee sekä fyysistä että psyykkistä voimaa ja tunnet niin itsekin. Olet voimakas ulkoisesti niin, että olemuksesi kertoo jo sen, ettei kanssasi kannata ryppyillä. Sisäisen voimakkuus näkyy sanoissasi ja pienillä teoillasi jotka osoittavat, että et liiku kenenkään muun pillin mukaan vaan ajattelet itsenäisesti. Olet erittäin päättäväinen ja uskoudut sinulle tärkeisiin asioihin. Sinua on vaikea lähestyä ja liiallinen itsenäinen ajattelutapa voi johtaa tilapäiseen yksinäisyyteen.

Jousimies 23.11.-21.12.
ACCELGOR

Olet ajattelevainen persoona. Ajattelet mielessäsi usein syntyjä syviä, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Joskus liiallinen ajattelu muodostuu stressiksi, ja niinpä sinulle iskeytyy paineet tehdä asiat oikein ja ajoissa. Stressi kuitenkin parantaa suorituskykyäsi ja teet asiasi aina täydellisyyttä tavoitellen. Pystyt rentoutumaan helposti ja tyhjentämään mielesi turhista asioista kun niin haluat, mutta usein haluat itselläsi olevan kaikenlaista miettimisen aihetta.

Kauris 22.11.-20.1.
STANTLER

Olet arvaamaton ihminen. Et aina itsekään tiedä, mitä haluat tai miten asiat kannattaisi hoitaa. Osaat kuitenkin antaa asioiden mennä omalla painollaan. Kun haluat jotain, sinä todellakin haluat sitä etkä anna asian olla ennen kuin saat tahtosi mukaan. Osaat olla siis jääräpäinen joissakin tilanteissa. Et puhu kovinkaan paljon, mutta viihdyt ihmisten seurassa ja saat heistä energiaa päivittäisiin rutiineihin. Teet työsi kuitenkin joskus huolimattomasti etkä osaa rauhoittua hetkessä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.