Vanhat vieraskirjaviestit


2013


NIMI
Avri 24.12.2013 23:11
Joulukalenteri oli ehkä maailman sympaattisin!! Harmi että viimeisinä päivinä osallistuminen jäi vähän heikoksi kun tuo jalkakin meni rikki ja olen maannut vain sängyssä... mutta aawwss!!!

Oikein mainiota joulua vielä! Miten on jouluaatto sujunut?
Kivaa, että siitä oli jotain iloa:D Harmi kyllä tuo sun jalka, pikaisia paranemisia sen kanssa!

Jouluja myös sinne! Jouluaatto meni lopulta ihan OK, vaikkei kunnon joulumieltä oikein ollut ja sitten oli noita sairaustapauksiakin perheen sisällä... mutta lopulta saatiin kaikki kasaan, hommat hoidettua ja kaipa tästä ihan kelpo joulu tuli sittenkin:) Toivottavasti sielläkin on joulu sujunut ihan kivasti?

NIMI
Zervy 24.12.2013 8:43
Minä kiitän mahtavasta joulukalenterista ja toivotan Munchlax Manialle hyvää joulua!
Kiitän aktiivisesta osallistumisesta ja kivoja jouluja toivotan sinnekin suuntaan:)

NIMI
LOLL1POP 20.12.2013 20:02
Moikka taas Battle maisonissa sujuu hyvin oon voittanut super Morganinkin mutta en vielä triple battlen chatelineä.
Hyvä kuulla, että ottelut rullaavat! Onnea voitosta ja tsemppiä tuleviinkin otteluihin:)

NIMI
poketchu tyttö 14.12.2013 19:46
heips,
Pokemon elokuva 17. Kuulostaa hienolta.
Munchlax joulukalenteri<3
(^>.<^)
Jep, kuulostaahan se! Toisaalta, mikä tahansa varmasti peittoaa 16. leffan, voi että kun menivät Mewtwon niin pilaamaan...

Kiva, että joulukalenteri miellyttää:) Yli puolenvälin ollaan jo!

NIMI
Avri 13.12.2013 21:03
Olen koukussa tuohon joulukalenteriin :DDD
Hahaha voi ei, minkä mörön mä olen luonutkaan!:D Toivottavasti ei jää vieroitusoireita sitten kun on aika lopettaa...

NIMI
LOLL1POP 10.12.2013 15:58
Äläpä! xD Forretressin spikes on tuhonnut vastustajan pokemonit kun vastustaja on ottanut ne pois kun laittaa takas ne fainttaa spikesistä joten kyllä osaa :) Nyt se on Clawitzer vaihoin sen Y´hyn ja treenaan sitä siinä olisi kiva haastaa sinut :D
Kuulostaa aikamoiselta Pokémonilta! Ehkä meidän pitää sitten joskus kokeilla otella, vaikken kilpailullisesti pelaakaan enkä tiedä onko mun tiimi mikään kummoinen:D

NIMI
LOLL1POP 8.12.2013 12:00
Niin kuin äkäinen hummeri xD Noh joo oon ruvennut wi-fi battlaajaksi Mun forretresssin spikes on paha ja mahtava
Joo! ...tai ehkä keitetty hummeri :o Mulla on jäänyt X:n pelaaminen nyt kyllä ihan nollille, mutta kiinnostaisi alkaa vähän enempi Wi-Fi -ottelemaan kans:) Forretress on kuulemma melkoinen peto kilpailullisissa otteluissa! ...eikun se taisikin olla Ferrothorn. Vaan kyllähän Forretresskin varmasti osaa hommansa!

NIMI
LOLL1POP 5.12.2013 13:36
Niih..... No jaa juu Y´ssä yksi Bacon löyty ja sain shiny clauncherin jihuu! Randomisti teen siitä vahvan Clawitzerin.
Hyvä että löysit Bagonin! Onnea myös shiny Clauncherista, se on kyllä hieno:)

NIMI
LOLL1POP 3.12.2013 18:58
Juu tosi epäilyttävä tyyppi.... No jaa sain vaihdosta yvetalin ja annoin magikarpin XD Se tyyppi ei tainut tykätä yvetalista :D

Noh juu mikä on Bagonin ilmestymistodennäköisyys en ole nähnyt yhtään niitä? Ja hyvää joulua!
Ohhoh, aika onnistunut vaihto, etten sanoisi:) Onnea vaan Yveltalista!

Mulla ei ole Bagonin ilmestymistodennäköisyydestä mitään hajua... mutta ilmeisesti se on aika harvinainen! Toivottavasti törmäät siihen vielä:) Jouluja myös sinne, vaikka onhan siihen aattoon vielä aikaa...

NIMI
Avri 2.12.2013 15:15
Höööööööyy

Vähän kiva tuo sinun joulukalenterisi... harmi että olen niin kovassa flunssassa, että numeroiden katsominenkin saa pahanolon jylläämään :-DDD.
Hehe, no ajattelin kerrankin panostaa kalenteriin! Harmi vain, että osallistujia on aika hintsusti ainakin tällä hetkellä, mutta ehkäpä ne vilkastuvat sitten myöhemmässä vaiheessa...

Kuuluu ihan hyvää, mutta kiireiset pari viikkoa tulossa! Mua ihan ärsyttää puhua opinnäytetyöstä mutta se on mun elämä tällä hetkellä... onneksi ihan loppusuoralla ollaan jo! En malta odottaa joulua ja LOMAA, ah. Sen jälkeen onkin suurensuuri kysymysmerkki että mitähän sitä elämällään tekisi. Ihanaa olla aikuinen :)

NIMI
poketchu tyttö 27.11.2013 13:07
Kirjotan tänne ekaa kertaa, vaikka olen näitä sivuja selannu useamminkin. Kivat sivut sulla! Olen hankkimassa pokemon x tai y, kumpaa suosittelisit?
My proplem! :D
Moi, kivaa, että tulit piipahtamaan vieraskirjankin puolella:) Kiitos myös kehuista, heh. Mulla itselläni on Pokémon X, joten vain siitä on kokemusta ja suosittelen kyllä, mutta on varmasti Y:ssäkin harkinnan aihetta. Ei ne loppujen lopuksi kovin suuresti eroa toisistaan, joten ehkä suosittelen valitsemaan vain sen, kumman Pokémoneista pidät enempi heh:)

NIMI
LOLL1POP 26.11.2013 15:12
Missä hotellissa ja voikohan siitä tulla eventti ja onko se toinen tyyppi siinä talossa sama henkilö?
Eikös se "I can't hear the elevator"-heppu ollut siellä Lumiosen Richissime-hotellissa? En tiedä, ovatko ne sama henkilö vaiko eivät.

NIMI
LOLL1POP 23.11.2013 18:50
Menen jonnekki outoon taloon ja siel tuli joku tyyppi joka käveli tosi oudosti ihan niinkuin jalka ei olisi liikkunut onko hän kummitus ja seurasin häntä ja siel oli joku tyyppi joka sano Don´t hear elevetor onko hän sama heppu? Ja tuleekohan niistä eventti niistä legendoista?
Joo, se on ilmeisesti kummitus vaan. En usko että sillä on mitään kummoista tarkoitusta. Jotkut sanovat että tyttö hotellissa olisi sama kuin tuo kummitus, mutta mä en oikein osaa sanoa:)

Eiköhän niistä jossain vaiheessa tule eventit juu!

NIMI
LOLL1POP 21.11.2013 18:50
Kiitos kiitos :) mietin tuleekohan enää eventtejä blackkiin tai heartcoldiin. Muute onnistuin kuin onnistuinkin voittamaan Nitan ja voitin revanssinkin :D Nyt oon voittanut Morganin ja Nitan :D Revanssi oli paha Landorus Thundurus ja Tornadus :D Mutta hyvin siitä selvittiin kiitos Aromatisseni Slurpuffini ja Aegislashini :D Oisko tietoa epäilty että Pokemon Z on tulossa :) ja onko tietoa Hoopasta ja niistä muista tuleeko ne X ja Y´hyn Kiitos vastauksesta terkkuja Munchylle :)
Voipi olla, ettei eventtejä enää noihin peleihin tule - uskoisin, että halutaan nyt keskittyä uusimpiin peliversioihin :)

Onnea voitoista, itse en ole kuin Single-linjaa pelannut ja kerran vain voittanut Nitan... pitäisi yrittää tuonne revanssiinkin asti yltää joskus.

Spekuloidusta Z-pelistä ei ole kyllä yhtään tietoa, saa nähdä tuleeko sitä lainkaan ja jos tulee, niin millaisessa muodossa. Uudet event-legendaariset saa varmastikin X- ja Y-peleihin, kunhan niitä aletaan jakaa:)

NIMI
eelis 21.11.2013 12:32
että no antaa olla po... ei mitään
Kerro pois vaan:)

NIMI
LOLL1POP 19.11.2013 14:36
Moi juu en voita sitä koskaan oon hävinnyt sille kolmesti ja en enää jaksa sitä D: Mutta jätetetäänpä huonot uutiset sikseen sain eilen Y´n Nyt on X ja Y yay! Nyt olen tässä y´tä vedellyt ja eka sali voitettu joka oli easy ja event torchic haettu joten ihan hyvällä mallilla terkkuja Munchylle :) T.LOLL1POP
No höh, toivottavasti joskus onnistut voittamaankin! Ja mahtavaa, sulla on molemmat pelit! Tsemppiä Y:n pelaamiseen:)

NIMI
LOLL1POP 17.11.2013 9:42
Moips munchy ottelin Battle Maison Nitaa vastaan hävisin hänelle. Voinko haastaa hänet uudestaan kun on 19 kasassa?
Moi! Häntä vastaan voi otella aina 20. ottelukerralla (ja toisen kerran 50. ottelukerralla) vaikka häntä vastaan häviäisikin aikaisemmin. Itsekin hävisin häntä vastaan ensimmäisen kerran, ja toisella kerralla voitin:)

NIMI
Kawa 11.11.2013 3:29
Moikka Munchy!
Haluan vaan vielä kerran kiittää siitä, että linkitit tänne tuon mun blogini. Kiitos paljon! :3
Eipä mitään:)

NIMI
Blasttor 6.11.2013 18:52
Moi tiiätkö miten tota Subwayn pomoa pääsisi ottelemaan :)
Sun tulee ilmeisesti voittaa 21 kertaa peräjälkeen Single, Double tai Multi -linjoilla, ja sitten pääset ottelemaan joko Ingoa tai Emmettiä (tai molempia) vastaan. Toisen kerran ne voi kohdata kun voittaa 49 ottelua peräkkäin:)

NIMI
Kawa 24.10.2013 2:53
Voi kiitos tosi paljon Munchy! :) Sun ystävällinen ele merkitsee mulle paljon! :D
Heh, eipä mitään! Yritän viikonloppuna muistaa lisätä sen, tässä on välissä kaikenlaista muuta sählinkiä. Jos sitä ei vielä ensi viikolla näy, niin muistuta minua uudestaan:D

NIMI
Kawa 22.10.2013 21:34
Heippa!
Mietin vaan että olisiko mahdollista laittaa tänne sun Munchlax Maniaasi linkki mun Pokemon-aiheiseen blogiini, The Blue Salamander? Se olisi nimittäin tosi mahtavaa jos tämä onnistuisi, mutta ei tietenkään ole pakko. :) Arvostaisin tätä suuresti!

~ Kiitos! ^^
Moi!
Joo, on mahdollista ja onnistuu:) Lisäilen sen kunhan tässä ehdin!

NIMI
Blasttor 4.10.2013 14:47
Moi taas nyt kysyisin ja heartcold asialla miten saisi bagonin? Mitä pitäisi laittaa? Kuinka kauan pitää odottaa? Kiitos vastauksesta. :) Terkkuja munchylle ja ylläpitäjälle!
Näet hienosti vaivaa tälle sivulle :D
Moikka!
Piti vähän googletella, mutta siitä on tosi kauan aikaa, kun olen Safari Zonea käyttänyt, enkä ihan täysin muista miten se toimii! Mutta aika monta päivää pitäisi odotella, ja esineet joita sinne tulisi laittaa on ilmeisesti Forest- ja Peak-esineitä.

Käy tsekkaamassa vaikka Bulbapediasta vähän tarkemmat ohjeet:)

NIMI
Blasttor 10.9.2013 15:15
Moi taas :) Nyt on Diamond Mulla on kiva tiimi mites siin saa munchlaxin jollaki kikalla hunajapuusta
Moikkamoi:) Onnea Diamondista! En muita kikkoja tiedä kuin ihan sen normaalin: sivele hunajaa puuhun, odottele ja toivo parasta!

NIMI
Avri 29.8.2013 0:09
Mitäs pirua Munchlax Manialle on käynyt?? Onko oikeasti viime käynnistäni niin kauan etten ole huomannut lainkaan tällaista ulkoasu-updatea!

Hienolta näyttää joka tapauksessa, oooh, hyvä Munchy.

Kökkö homma kun Teejiifoorumi näyttää kuolleen aika täysillä. Täytyy alkaa pitää suhun yhteyttä myös muita kautta!

Tulen taas pian toiste, oli vaan pakko ihmetellä...

... plus Living in the Moving Forest on tullut toiseksi tuossa kilpailussa? HOW COOL :O. Taas mennyt multa juttuja ihan ohi.
Hehee, onhan siitä jo aikaa, kun tämän tällaiseksi muutin! Olisiko ollut helmikuussa... soosoo, kun et ole tässä välissä vieraillut! Mutta kiitos kiitos nyt kuitenkin:)

Joo, mulla on vähän jäänyt tuo aktiiviisuus Teejiifoorumilla vähäiseksi, mutta niin ilmeisesti muillakin. Ehkä sinne pitäisi postailla taas jotain enemmän tai vähemmän järkevää ettei kuole kokonaan. Ja yhteydenpitohan meillä onnistuu keinolla jos toisella!

Mukavaa kun piipahdit ja onnittelut kakkossijasta! Onneksi en ehtinyt tuloksia vielä poistattaa:O

NIMI
Nikibi 2.7.2013 14:11
Heipä hei! ^__^ Tulin kyselemään, haluaisitteko linkittää Lightwaven tuonne linkit-kohtaan?<: Lightwavesta löytyy linkitysbuttoneita, jos haluat niitä käyttää (ja voit tietysti itse tehdä jos haluat). n u n

Kiitoksia jo näin etukäteen~ <3
Heipä hei, tottahan toki linkitän Lightwaven, teenpäs sen saman tien!

NIMI
Kawa 21.6.2013 22:49
Kiitos vastauksesta Munchy! Kiva kuulla sun mielipidettä uusista pokemoneista! ;)
Eipä mitään! Ajattelin ehkä tuonne bloginkin puolelle kirjoitella joskus jotain liittyen uusiin Pokémoneihin, mutta saapa nähdä kuinka tässä jaksaa ja ehtii!

NIMI
Kawa 13.6.2013 11:06
Heippa Munchy!
Nyt on tullut tosi paljon uutta tietoa ja uusia pokemoneja! Ja se jos mikä on aivan mahtavaa, eikö vaan? Mitä mieltä, Munchy, sä olet näistä uusista paljastetuista pokemoneista? Olisi mielenkiintoista tietää sun mielipide! :D
Moi! On tullut kyllä paljon uutta tietoa, vähän väliä on saanut uutisia päivitellä...

Uudet Pokémonit ovat kaikki hienoja, ei ole yhtäkään moitteen sanaa (aika harvinaista!). Kaikista löytyy jotain hyvää. Ehkä vähiten tällä hetkellä pidän kuitenkin Noivernista, ehkä se on turhan vekkulin näköinen minulle outoine korvineen. Vivillon puolestaan on yksi hienoimmista perhosista mitä ollaan koskaan saatu:) Sen aiemmat kehitysmuodot ovat tosin aika yksitoikkoisia. Yksi ehdoton lemppari on Talonflame, jota todennäköisesti tulen peleissäkin käyttämään. Hienoa, että saatiin uusi Fairy-tyyppi Flabebe, joka on kaikessa outoudessaan ihan söpö ilmestys. Loput uudet Pokémonit ovatkin sitten vähän neutraalimpia, mutta pidän kyllä kaikista! Erityisesti Skrelpissä on jotain mielenkiintoista.

NIMI
Angewomon 6.6.2013 17:13
Moikka taas Munchy, erittäin pitkästä aikaa! :)

Pistäydyitkin taannoin viekussani kirjoittelemassa ja se on valitettavasti semmoinen juttu, että AP vetelee viimeisiään sekä kävijämäärän että ylläpitäjän mielenkiinnon laskun seurauksena :/ vielä AP kuitenkin hengissä on, sillä en ole ihan vielä hennonnut laittaa sitä alas. Hyvän ystäväni Miminkin MD-sivuille (taidatkin nekin muistaa, olethan osallistunut siellä mm. awardiin) kävi samalla lailla, ja vieläpä samoista syistä, Digimon kun ei ole kovassa huudossa nykypäivänä etenkään Suomessa, ymmärrettävistä syistä tosin... surullistahan tämä on, mutta näen sen silti ainoana vaihtoehtona, koska minulla on em. syiden lisäksi nykyään paljon kiireitä ja muitakin mielenkiinnon kohteita. Mutta en silti ikinä unohda, miten hauska harratus oli noita sivuja ylläpitää, miten hienoja tarinoida sain sitä kautta lukea ja etenkin miten paljon uusia ystäviä sitä kautta olen löytänyt, muun muassa sinut! :)

Tässä kohtaa kuuluu kai perinteisesti kertoa, mitä itselle kuuluu. No, minähän valmistuin tuossa parisen päivää takaperin ylioppilaaksi, mikä oli tosi hieno kokemus ja saavutuksenakin arvostettava :) näin se aika vain menee, vastahan minä olin yläasteelainen ja kävin tämänkin sivun tsekkaamassa joka päivä, sekä kirjoitin ahkerasti tänne viestejä. Nyt sen sijaan jännitetään pääsykokeiden tuloksia, joiden pitäisi tulla heinäkuun puoleenväliin mennessä. Hain Turun ja Jyväskylän yliopistoihin lukemaan saksaa ja italiaa, kielistä kun olen aina tykännyt ja nuo on ne kaksi vahvinta, jossei englantia oteta lukuun (sitä opiskelemaan taas en viitsinyt enkä halunnut hakea, se kun on aika tusinakieli nykypäivänä ja sitä myötä taso on hirvittävän korkea, enkä minä sitä paitsi ole ikinä ollut sen koommin kiinnostunut englantilaisesta kulttuurista). Mutta koska tässä on kuitenkin vielä rutkasti aikaa ennen kuin tulee tieto siitä, mihin olen ensi syksynä suuntaamassa (jos ylipäätään olen), otan kaiken irti kesästä ja vapaudesta :) (onhan minulla kesätöitäkin parille viikolle paikallisessa kirjastossa, mutta niidenkään aika ei ole ihan vielä).

Vaan mitäpä sinulle kuuluu? Blogin mukaan olet suorittanut opintoja hyvällä mallilla, vaikkakin kiirettä on pitänyt (se nyt on täysin ymmärrettävää itse kunkin kohdalla). Lusmuiltua on tosin välillä tullut täälläkin, mutta eikös se ole vain inhimillistä? :D Vielä kun on niin hauskoja harrastuksia ja muutakin mielekästä tekemistä siinä sivussa!

Eipä minulla tämän ihmeempiä tällä kertaa! Tulen taas katsomaan sivujasi ja vieraskirjaasi aika ajoin, ja miksenpä voisi samalla osallistua pariin PokéVoteenkin :) ciao ja nähdään taas!
Moi, kivaa kun tulit piipahtamaan!

Oman elämän kiireet ovat tietysti prioriteetti ja sitä kautta onkin ymmärrettävää, ettei aikaa vain löydy sivun ylläpitämiseen. Sekin tietysti vaikuttaa, jos ei kävijöitä ole lainkaan - tuntuu ehkä jopa turhalta ylläpitää sivuja vain omaksi huviksi. Digimonista en tosiaan ole kuullut aikoihin mitään täällä Suomessa, harmi sinänsä, että unohtui noinkin nopeasti. Kaikilla asioilla on aina ne "huippuhetkensä", Munchlax Maniallakin ne on takanapäin eikä täälläkään kovin aktiivista enää ole. Hassua kyllä, miten vuosien varrella onkin kertynyt yhtä jos toista muistoa ja ajatusta, sekä oppia ja tietoa, pelkästä kotisivujen ylläpitämisestä:)

Onnea valkolakista!! Jatkosuunnitelmatkin kuulostaa varsin mielenkiintoisilta, taidat ollakin melkoinen kielinero. Toivotaan että lykästää yliopistojen suhteen! Englanti on kieltämättä aika tusinatavaraa, vaikka itse hain sitä aikoinaan yliopistoon... en kylläkään päässyt sisälle, mikä on osaltaan ihan hyvä juttu, heh. Saksa ja italia on paljon kiinnostavampia:) Kesä kannattaa ehdottomasti ottaa rennosti, varsinkin jos syksyllä heti alkaa taas (mahdollinen) opiskelu!

Blogiin kirjoittelu on nyt taas vähän jäänyt (hups), mutta oikeastaan samassa tilanteessa olen kuin muutama kuukausi sitten. Lusmuilu voisi olla kyllä toinen nimeni, olen ollut tosi laiska! Mutta ihan pienestä olisi valmistuminen kiinni, joten jospa jouluun mennessä saisin paperit kouraan ja keksisin sitten jotain uutta täytettä tulevaisuudelle:) Ja sehän se on: aina löytyy jotain mielenkiintoisempaa, niin ne oikeasti tärkeät asiat tuppaa sitten jäämään toissijaiseksi...

Tervetuloa vaan uudestaan, on aina mukavaa vaihtaa kuulumisia!

NIMI
Kawa 6.5.2013 14:17
Moikka! Löysinpä ihanan pokemon-aiheisen sivun! :) Munchlax Mania on selvästi tosi huolellisesti tehty! Sivut on tosi selkeät ja hienot, joten käyn kyllä varmasti täällä säännöllisesti katselemassa ja lukemassa uutta tietoa pokemonmaailmasta! :D Kiitos hienoista sivuista Munchy! ;) Tykkään näistä kovasti!
Moikka! Kiitos sanoistasi, aina lämmittää sydäntä saada positiivista palautetta ja uusia kävijöitä:) Tervetuloa vain uudestaan!

Tsekkasin myös tuon blogisi, joka vaikuttaa tosi hyvältä! Paljon ajankohtaista asiaa ja mielipiteitä. Käyn ehdottomasti jatkossakin postauksiasi lukemassa:)

NIMI
Blasttor 28.4.2013 13:15
Täällä taas pitkän tauon jälkeen en ole ollut täällä 3kuukauteen joten tulin takaisin terkkuja ylläpitäjälle siirsin fireredistäni regiicen regirockin ja registeelin dimaondiin testasin regigigasia se heräsi ottelin sitä vastaan nappasin sen ja siirisin heartgoldiin t.Blasttor :)
Moi taas, kivaa kun kävit jälleen:) Pelisi tuntuu etenevän varsin mukavasti!

NIMI
Azu 15.4.2013 21:45
Jo on Munchlax Mania muuttunut sitten viime näkemän. Ainakaan puoleen vuoteen ei ole tullut käytyä kun meni tuo Vuoden Platinainen Poképallo -äänestyskin ihan ohi. Teejiifoorumi ylsikin aika korkealle. :)

No jooh, eipä mitään sen kummempaa juteltavaa nyt ole. Jatka vain samaan tahtiin MM:n parissa~. Jotenkin muuten liikuttavaa kun copyrightissa on edelleen TJ:n ja VPP:n vanhat tekstit. :D
Jeps, tuossa jokunen kuukausi sitten tuli ulkoasu vaihdettua, mutta nyt taidan pitäytyä tässä vähän pidemmän aikaa. Ulkoasun vaihtaminen on loppujen lopuksi aika työlästä, ja ehkä mä kaipaan sivulle jo jonkinlaista "imagoa", niin ei jatkuvasti viitsi muutella asioita.

Teejiifoorumin sijoitus oli kyllä melkoinen ylläri - ehkäpä foorumilaiset kävi sitten äänestämässä...

Kivaa kun kävit taas:) Ja noista copyright-teksteistä, haha, en mä oikeastaan edes muistanut että ne oli TJ:stä/VPP:stä!! Ne on ollut siellä ihan alkuajoista asti ja aina ne on kulkeneet siellä mukana vaikka vuosia onkin vierähtänyt:D

NIMI
Ket 2.3.2013 13:44
Hellou!
Tulin taas ehottelee kultasen pokepallon saajia, sitten kun niitä taas aletaan jakamaan =>

Ehdotan sitä The Endille, pokemonhoitolalle, missä on nerokas ja uniikki idea. Kannattaa ehottomasti käydä tsekkaamassa, ihan päinvastanen muiden pokehoitoloiden kanssa :3

Toisena olis Pii Pika, tiiät että itekki tiiät tän sivun ;) Pii Pika ansaitsis tän palkinnon, kosk se oli netin ensimmäisii pokemonsivulistauksii, ja se oli myös kaikkein suosituin. Vaik se onkin enemmän tai vähemmän kuollu, nii vielä tänä vuodenvaihteena sinne tuli listauspyyntöjä.

Utopialle voi myös pystin osoittaa. Yli puoli vuotta toiminut hoitola, joka ei koskaan kuitenkaan niin suurta suosiota ole niittänyt. Syytä en ymmärrä, ellei se sitten johdu siitä, että hoitola sopii mun mielestä jo hieman varttuneemmille pokemonfaneille. Utopiassa ehkä hienointa on, että siihen hoitolaan saa tehä ihan oman maailman. Utopiasta löytyy myös paljon nykyhoitoloista kadonneita elementtejä, kuten mahdollisus valita ammatikseen rikollisen ja sivuammatteja.

Uskon kyllä, että oot nuo jo löytäny, mutta ehkä palkintojen jakaminen on helpompaa, kun joku tulee ehdottamaan asiaa :p
Hei vaan!

Kiitos paljon ehdotuksista! En osaa sanoa, milloin alan palkintoja taas jakamaan - voi olla, että vierähtää pidempikin tovi. Mutta se on aina plussaa, että ideoita ja vaihtoehtoja löytyy! Osaan näistä olin tosiaan törmännyt jo aiemminkin, mutta löytyipä tuosta muutama uusikin nimi. Katsellaan katsellaan:)

Ja tottakai työtäni helpottaa se, kun muut auttavat - ehdottomasti!

NIMI
Blasttor 1.3.2013 14:06
Mun Snubbull kehittyi Granbulliksi ja yanma yanmegaksi safari zoneen tuli beldumeita terveisiä ylläpitäjälle
Mahtavaa, sullahan on kohta kunnon Pokémon-katras kasassa:) Kiitos terkuista, sinne päin kanssa!

NIMI
Blasttor 25.2.2013 16:55
loysin snubbullin
Loistavaa!

NIMI
Momo 23.2.2013 20:53
Haluaisin linkittää tämän hienon sivuston bannerilla, mutta en valitettavasti saa kopiointieston takia banneria tallennettua koneelleni. Voisiko asialle tehdä jotain? 8)

Samalla käytän tilaisuuden hyväkseni ja totean, että sinulla on hyvin persoonalliset sivut. Pidän erityisesti siitä, että uutiset ovat ajoissa ja rakastan kuukauden strategimoneja ja kuukauden pokémoneja. Jatkan edelleen vakiokävijänä tästä eteenpäin~

Kaikkea hyvää ja riemukasta keväänjatkoa!

~Momo
Moikka!
Äh, olinkin unohtanut koko kopiointieston. Luonnollisestihan se vaikuttaa bannerien tallentamiseen. Kiitos tästä, minäpä yritän tehdä asialle jotain pikimmiten!

Kiitos paljon sanoistasi, on aina mukavaa kuulla positiviista palautetta:)

Mukavat keväänjatkot myös sinne!

NIMI
Blasttor 23.2.2013 10:37
Kiitos tiedosta kyllä se tulikin vastaan pyydystin sen imettelin kun löysin jostin routesta yanman eikä sitä ole missään ajettelin en kyllä käyttänyt koodia miten yanma tuli vastaan? terkkuja ylläpitäjälle ja munchaxille
Yanma löytyy Routelta 35:) Kiitos terkuista, samoin sinne!

NIMI
Blasttor 22.2.2013 17:04
Pääsin ottelemaan thortonia ja voitin sen olisi kysymys miten saisi snubbullin sitä näytetään siitä routesta mutta löydän vaan miltankkii taurosii magnemitee magnetonii ja raticatee t.blasttor
Onnittelut vaan Thortonin voitosta! Snubbull on tosi harvinainen, sillä sen kohtaa vain 1% mahdollisuudella! Jatka kuitenkin yrittämistä, kyllä se tulee sieltä vastaan:)

NIMI
Ket 21.2.2013 16:50
Tykkään tosi paljon siitä, et ku avaa sivuja uuteen ikkunaan, toi navi sun muut tulee siin messis
Tykkään kans tost pokevotest tuol alareunas, et sitä ei löydä pelkästää etusivult
Hyvä, että tuntuu toimivalta:)

NIMI
Ket 21.2.2013 16:38
Woh, onpas kiva uus ulkka :!)

Tosin etusivusta kuklikkaa, päätyy sivulle, jossa ei näy muuta ku se etusivun sisältö :) http://munchlaxmania.freehostia.com/etari.html
Kiitos paljon!
Ja kiitos kans tuosta huomautuksesta, täytyypä korjailla se saman tien!

NIMI
Blasttor 19.2.2013 9:42
Siirsin aikaa 20 päivää eteenpäin pyydystin sphealin ja kehitin sen sealeoksi ja walreiniksi tein snorlaxin munan josta kuoriutui munchlax Se on level 10 terkkuja munchlaxille ja ylläpitäjälle t.Blasttor
Loistavaa:) Kiitos terkuista!

NIMI
Blasttor 18.2.2013 13:05
Kiitos tiedosta odotan jotain yli 20 päivää sit speheali pitäis tulla löysin itse shiny shuppetin mut se pakeni se harmitti hirveesti miten riolun sais tai nosepassin?
Onnea Sphealin metsästykseen! Harmi, että shiny-Shuppet ehti karkaamaan :/ Riolu ja Nosepass löytyvät ilmeisesti myöskin Safari Zonelta, ne tosin vaativat erinäköisiä elementtejä eri alueelle.

NIMI
Kolottaja 18.2.2013 13:00
Onko mahdollista Battle Factoryssa eli heartgoldissa kohdata Thorton eli Frontier Brain tai saada sieltä pokemonia
Pokémonia Battle Factorysta ei saa muuten kuin vuokrakäyttöön, mutta Thorton on siellä kyllä mahdollista kohdata. Thortonia vastaan pääsee ottelemaan, kun voittaa ensin 21 peräkkäistä ottelua, ja sen jälkeen uudestaan 49 voitetun peräkkäisen ottelun jälkeen.

NIMI
Blasttor 17.2.2013 14:57
Minulla On Heargold mitä objecteja pitäisi käyttää safari zonessa että tulee spheal
Moi! Tuossa yritin nopeasti jostakin vilkaista vastausta, niin näyttäisi siltä, Safari Zone on mutkikkaampi kuin uskoisikaan! Sphealin kohdatakseen kaivataan ilmeisesti vesi-elementtejä 18 tason verran.

NIMI
Blasttor 10.2.2013 15:21
Kysyn Miksei Orange Islands ei tuu Suomessa Voisko se Tulla Odotan vastausta :d
Hyvä kysymys! En tiedä tarkkaa vastausta, mutta sen voisin veikata, ettei sitä kyllä tule ainakaan telkkarissa näkymään (en sitten tiedä Internetissä tai mahdollisesti DVD-julkaisuna) - sen verran vanha kausi, että tuskinpa enää tässä vaiheessa viitsivät julkaista.

NIMI
Pinecofan 10.2.2013 15:18
Minä tykkään Pinecosta äänestin sen jatkoon noin 3 äänellä pyydän Äänestäkää muutkin sitä olisin teille kiitollinen t.Pinecofan
Jatkoonhan se Pineco meni, itse hieman yllätyin... Itsesi lisäksi myös monet muut antoivat sille äänensä! Pyrin hyväksymään vain yhden äänen per IP, joten ei kannata vaivautua äänestämään useampia kertoja:)

NIMI
Ketsuppi 8.1.2013 0:15
Äänesttystoimiin ryhtyessäni tuo pelattava hahmo-kategoria pisti silmään. Ihan loistava idea, ja heeräs siitä yks kysymyskin:
Sisältäääkö tuo kategoria vaan ne ns. pääsarjan pelien hahmot (Dawn, Ethan jne.) vaiko myös sivvusarjojen pelit (Kuten rangereista Summer, Lunick jne.)? Sillä vaikka se laajentaakin kategoriaa huomattavasti, ainakin musta ois mukavampaa jos myös sivusarjojen pelihahmot pääsis mukaan :-) (koska iten pidän niistä paljon enemmän xp)

Ainiin, moi 8)
Pelattava hahmo -kategoria pitää sisällään vain pääsarjan pelien hahmot, ja se johtuu todellisuudessa siitä, ettei nuo sivupelit tulleet edes mieleenikään! En tiedä vielä, laitanko sivusarjojen pelien hahmot mukaan (tässä vaiheessa se olisi vielä mahdollista), vai teenkö niille sitten erikseen kategorian. Kiitos kuitenkin viestistä ja huomiosta, täytyypä mietiskellä asiaa!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.