Vanhat vieraskirjaviestit


2012


NIMI
Allu 22.9.2012 0:49
Täss tää linkki mun adoptoituun munclaxiin kun toi pyydystämäni tuli kipeeks vaikka annoin lääkettäki :(
Toivottavasti adoptio auttaisi Munchlaxia paranemaan:)

NIMI
Allu 22.9.2012 0:34
Miks ei telkust tuu enää pokemonii lauantaisin kun en oo nähny kun vaan tohon missä meowth liittyy ja johtaa ne ansaan onko suomessa tullu viel pitemmälle???
En ole seurannut Pokémon-animea Suomessa aikoihin, mutta tuntuu, että ne näkyvät aina vähän miten sattuu. En ikävä kyllä osaa vastata kysymykseesi, sillä en ole yhtään tietoinen siitä, missä vaiheessa tv-sarja Suomessa tällä hetkellä pyörii (jos pyörii).

NIMI
Angewomon 15.6.2012 1:10
Hei taas Munchy, pitkästä aikaa! :)

Näin alkuun on pakko kysyä, mahdatko sinä vielä muistaa minua? :D Olen se joka pörräili näillä sivuilla kolmisen vuotta sitten kirjoittamassa aina kaikkea turhaa ja vähemmän turhaa :P näin yömyöhällä, kun en oikein keksinyt tekemistä eikä väsyttänytkään, päätin alkaa selata AP:n linkkiarkistoa ja tajusin, etten ole käynyt täällä pitkään aikaan! Siispä tulin tervehtimään sinua :)

Vedetäänpä äskeisestä kappaleesta aasinsilta seuraavaan. Angewomon's Pretty, eli Digimon-hoitolani on tosiaan edelleen pystyssä, ja ikää sillä onkin kiitettävät 5½ vuotta, huh! Aika on mennyt tosi nopeasti sivuja päivitellessä ja kävijöitä on riittänyt, mikä on tietysti tosi hieno juttu. Välillä tosin innon lopahtaminen on verottanut sekä satunnaisia kävijöitä että vakkareiden hoitotarinoita, mutta se lienee ymmärrettävää~ AP tosiaan elää juuri nyt pientä hiljaiseloa, mutta sivut ovat edelleen pystyssä ja ovat näillä näkymin vielä pitkään. Ei sitä vain olisi silloin 12-vuotiaana uskonut, että vielä seisotaan tässä. :)

Mitäs MM:lle sekä itse Munchylle kuuluu? Sivusi ovat vieläkin pystyssä ja päivitystahti runsas, vaikka ne ovat olleet pystyssä Angewomon's Prettyä pitempään. Uskomatonta, pitää nostaa ihan hattua suoritukselle! Sivut siis elävät vielä, mahtavaa :) toivottavasti Munchylle itselleenkin kuuluu hyvää!

Seuraavani olisi sitten kai vuorossa minun kuulumiseni :D kesälomaa tosiaan tässä viettelen (yllätys, yllätys) ja syksyllä alkaa abivuosi. Pitäisi tässä kesä- ja heinäkuussa lukea syksyn kirjoituksiin, kun tuntuu ettei muuten oikein ehdi, etenkään jos haluaa saada hyviä arvosanoja. Kirjoitan nyt siis lyhyen matematiikan, keskipitkän ruotsin ja pitkän saksan, toivottavasti menisi hyvin! Kirjoituskokemusta minulla jo on, sillä kirjoitin lyhyen ranskan tänä keväänä.

Mutta eipä puhuta koulusta nyt sen enempää keskellä lomaa! :D Minulla on aivan mahtavia suunnitelmia tälle kesälle; tuntuukin, että tästä tulee paras kesä aikoihin, ellei jopa koskaan! Olen suunnitellut niin paljon reissuja ystävieni kanssa, etten välillä meinaa itsekään uskoa miten onnellista ajanjaksoa elämästäni vietän juuri nyt. Kesä on muutenkin niin ihanaa aikaa, ja kun silloin pääsee vielä näkemään ystäviä, joita ei muulloin näe... hitsit, että rakastan tätä vuodenaikaa! :D

Eipä minulla ollut oikein muuta, tosi kiva oli taas pistäytyä tänne kirjoittelemaan, ihan kuten silloin ennen vanhaan... ;) toivottavasti vastailet pian! :)
Moi, pitkästä aikaa nimenomaan:) Tottahan toki minä sinut muistan, kuinka voisin unohtaa? Mukavaa, että tulit jälleen piipahtamaan! Täytyisi itsekin jossain välissä käydä sinunkin vieraskirjaasi rustailemassa terveisiä.

Huh, ikää on kyllä kiitettävästi! Ei yhtään tunnu niin pitkältä ajalta:) Mutta mahtavaa, että jaksat edelleen ylläpitää sivuasi!! Nykyään aktiivisia fanisivuja näkee aina vain harvemmin. Minulla ja MM:llä menee hyvin - toisinaan päivittämistä rokottaa arkielämä, mutta sille ei voi mitään. Toisinaan laiskuus ottaa vallan, eikä sillekään voi mitään. Eihän tässä koneella voi 24/7 häärätä sivujen kimpussa:) Mutta yleisesti ottaen menee vallan mainiosti!

Tsemppiä abivuoteen! Toivottavasti kirjoitukset menevät hyvin ja voit hyvillä mielin laittaa lakin päähän:) Taidat olla kunnon kieliekspertti, kun kirjoitat noin useita kieliä. Loistavaa, siitä on vain hyötyä tulevaisuudessa! Lukeminen voi joskus ottaa koville (nimimerkillä kokemusta on), mutta eiköhän kaikki suju ihan hyvin!

Mahtavaa - kesällä tuleekin ottaa rennosti ja reissailla ja viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa:) Itsekin pidän kesästä kovasti, se on ehdottomasti lempivuodenaikani! Nyt vaan tuntuu, että täytyy istua neljän seinän sisällä ihan liian paljon, koska joko ympäröivillä ihmisillä on aina menoa kun minulla olisi vapaata tai päinvastoin! Kouluhommia pitää ahertaa näin kesälläkin:) Mutta nautin silti auringosta ja pitkistä päivistä ja lämmöstä, aah!

Oli todella mukavaa kuulla sinusta:) Palaillaan taas!

NIMI
Marle 14.5.2012 12:41
Heipparallaa tännekin pitkästä aikaa! Ajattelin toivottaa hyvät toukokuut tänne, mutta täällä Torniossa tällä hetkellä sataa vettä ja istun tunnilla kuuntelemassa opetusta kotisivujen teosta, jota itse olen tehnyt jo vuodesta -06. Että ei ihan uutta asiaa tuu hirviän palajon >__> mutta kun on eka kurssi, ni eipä sitä sen ihmeepiä voikaan odottaa...

Öäm niin jotain keskustelua...Kumman BW2 meinaat hankkia? Itte en osaa vielä sen perusteella valitan kuin, että Black Kuyrem on minusta hienompi. Siis onhan Whitekin versio hieno, mutta se bad ass versio ehkä hieman enemmän houkuttelee. Tosin haluaisin tietää vielä lisää eroja pelien välillä, joten en ole lyönyt päätöstä lukkoon. Odottelen innolla aina uusia tietoja :3

Sain itsellekin ladattua (ihme ja kumma kyllä) tuon Darkrain omaan Blackiini. Koska itselläni on mokkulanetti, se ei jaa sitä signaalia ja kotonakin joutuivat laittamaan soneralta mokkulan laajakaistan tilalle (syrjäseudun ongelmat, se että laajakaista ei ole kannattavaa pienelle määrälle ihmisiä). Mutta kävimme Oulussa taidemuseokierroksilla yhden kurssin takia (meidän kouluryhmämme siis) ja eräässä museossa olikin jaettava Wi-Fi --> meikäläinen sai vihdoin Darkrain sekä omat poksut vihdoin Dream Worldista pois. Arceus <3 DS sattui mukaan ihan vain siitä syystä, että minulla ja ystävälläni oli tarkoitus testata, jos juna-asemalla onnistuisi tuo netin käyttö. Jos se ei olisi onnistunut, niin sitten kaverini olisi kokeillut sitä hänen kotonaan (olisin antanut pelin hänen mukaan). Mutta onneksi taidemuseolla oli Wi-Fi :3 kaikki ovat onnellisia.

Hmm ei kai minulla muuta, tulin vain pitkästä aikaa heittämään terkut tännekin. Hyvää ja toivottavasti lämmintä toukokuuta sinnekin päin :3

-Marle-
Moikka! Mukavaa kun piipahdit:) Hahaa, kuulostaapas mielenkiintoiselta!:D

Tuo onkin hankala kysymys! En osaa vielä sanoa. Taidanpa odotella vielä tarkempia lisätietoja versioiden eroavaisuuksista ennen kuin päätökseni teen, samoin kuin sinä:) Kyuremien välillä en osaa kyllä valita, koska molemmissa on sitä jotain...

Loistava juttu! Itseltäni löytyy oma langaton reititin yhteys Wi-Fineen kaikkineen, mutta se on niin ikivanha rakkine, ettei se suostu koskaan pelittämään kunnolla. Siinä on salasanat ja kaikki (tietysti, etteivät muut pääse yhteyteeni käsiksi!), mutta pelit taas eivät koskaan suostu ymmärtämään tuota salasanaa ja sitten yhteydet menevät ihan mönkään. Eikä tuo ole ainoa ongelma! Mutta kyllä sen aina lopulta saa jotenkin toimimaan, kovan työn jälkeen:D Siksi yritänkin samoilla yhteyksillä saada tehtyä mahdollisimman paljon asioita (esimerkiksi Darkrain lataamisen lisäksi kävin myös DW:ssä ja tein vaihtoja sen sellaista). Mutta! Toivottavasti asiat alkaisivat pelittää paremmin jossain vaiheessa niin sinulla kuin meikäläiselläkin!

Kiitos käynnistä, se on aina mukavaa kun joku vaivautuu kirjoittamaan viekkuun:) Kiitoksia ja samoin sinne! Moikka!

NIMI
Renata 30.3.2012 15:52
Terve, yksi vakiokävijä täällä kirjoittelee. :D

Joo, tosiaan, täällä tulee käytyä aina välillä. Sivut ovat tosi upeat ja on hieno homma että jaksat aina uutisoida kaikesta. Niitä siis monesti käväisen lukemassa ja miksen muitakin tietoja. :) Itse asiassa olen tainnut eksyä tänne aina siitä asti kun sivut on perustettu. Muistan yhä, kun tuolla Munchlax-virtuaalilemmikillä tuli aina leikittyä.

Harmi, että moni entisajan Pokémon-sivu on nyt lopettanut, mutta toivotaan, ettei tämä buumi ihan heti kuole. Onhan se nyt jo aika kauan kestänyt!

Millaista musiikkia kuuntelet, Munchy? Itselle maistuu Pop ja elektroninen tanssimusa, monesti myös pelimusat.
Moi! Mukavaa, että vakiokävijöitä vielä löytyy:)

Kiitos paljon sanoistasi! Nyt on ollut vähän kiirettä enkä näin ollen ole ehtinyt keskittymään MM:ään niin paljon kuin haluaisin (esimerkiksi olisi vielä muutakin uutisoitavaa, mutta en ole saanut aikaiseksi lisäillä niitä tuonne!). Toivottavasti tilanne pian hellittää!

Minustakin se on aika harmi, että niin moni hyvistä Pokémon-sivuista on lopettanut, mutta onneksi niitä muutamia on vielä elossa! Itse en ainakaan ole aikeissa lopettaa tämän toimintaa lähiaikoina, ellei se sitten ole pakko tehdä itsestä riippumattomista syistä (koskaan ei tiedä, jos joku virus veisi kaikki tiedostot mennessään...).

Kuuntelen musiikkia ihan laidasta laitaan!! Voisin myöntää olevani ns. massamusiikin ystävä, eli popitan sellaisia perinteisiä radiohittejä aika paljon:) Menevä musiikki iskee hetkessä, mutta toisinaan myös herkempi musiikki on kuuntelun alla.

NIMI
Yami 17.3.2012 16:12
Moi Munchy, mitäs sinulle kuuluu? Itselleni kuuluu ihan hyvää, ellei joitain koulukiireitä lasketa.
Siispä japanissa Pokemon + Nobunagas ambition ilmestyi tänään. Mitäs mieltä olet? Aiotko hankkia kyseisen pelin vai et? Itse ajattelen luultavasti hankkia sen koska siinä on historiallisia juttuja, sekä tiimissä on enemmän kuin yksi kouluttaja. Muutenkin hieman "haastavampi" pokemon peli vaikuttaa ihan kivalta. Ja Aya Gozen. Siinäpä vasta kaunis nainen ( http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Aya_Gozen.png tässä todiste siitä). Tosin toivon että juoni olisi joten kuten hyvä ja että "kenraalit" (Nobunaga, Oishi, äskein mainitsemani Gozen jne.) noudattaisivat luonteineen ja taustoineen historiallisia esikuviaansa.
Juonesta puheenollen myös BW2 lienee saanen uuden stooryn. Mitäs sinä spekuloit? Itse spekuloin että maskotti legendaarisesta saataisin lisää tietoa ja että tulisi uusia hahmoja.
mutta näkemisiin
Moi! Kiitos kuuluu ihan hyvää - on vain hirveästi kiirettä juurikin koulun ja töiden suhteen, että hädin tuskin ehdin MM:ää päivitellä! Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa ala rauhoittumaan:)

Niinhän tuo taidettiin Japanissa julkaista! En jostain syystä ole kovin kiinnostunut Nobunga-pelistä, mutta muutamilta Pokémon-aiheisilta sivuilta olen kyllä pitänyt itseni ajantasalla pelin suhteen ja tiedän suurinpiirtein mitä se sisältää. Ihan heti Euroopan julkaisun yhteydessä en tule varmaankaan peliä hankkimaan, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa! Hahmot pelissä vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta!

Toivon BW2:lta jotain oikein mojovaa ja täysin uutta, koska olisi mälsää, jos se olisi liian samankaltainen kuin alkuperäiset Black- ja White-pelit. Saapa nähdä mitä tuleman pitää!

NIMI
Ketsuppi 5.3.2012 12:45
Lueskelin tässä tuota sun blogausta, ja ajattelin että voisin suositella kahta paikkaa kkp:n saajiksi (vaikkakin blogaus on 2kk vanha)
Ensimmäiseksi suosittelen Pintaperhoa. Paikka on pyörinyt muistaakseni vuodesta 2006 ja ylläpitäjä päivittää paikkaa edelleen. Kannattaa käydä tutkimassa paikka, koska sen hoitotapa on täysin erilainen kuin missäään muualla ;)

Toisena suosittelen Tuulen Vihellystä. Paikka on aika uusi (Tammikuussa avattu) mutta ylläpitäjä on mielestäni yksi aktiivisimmista päivitteliöistä keihin netissä törmää ja hoitola itsessäänkin on laadukas (taas jakelen omaa mielipidettäni, mutta se on musta yks parhaista hoitoloista mitä netistä löytää) ja hyvin ja huolella tehty.

Toivottavasti tästä oli edes hiukan apua :) Molemmat sivut ovat listattuna FP:ssä omilla nimillään jos kiinnostuit näistä :3
Kiitos tuhannesti ehdotuksista! Oikeastaan nämä molemmat olenkin jo bongannut ja miettinyt kovasti, ovatkohan palkintoa ansainneet... mutta se on paras juttu, että aktiivisia sivuja vielä löytyy (vaikka olin jo melkein luopunut toivosta!!). Tälle kuulle en ole ehtinytkään palkintoa vielä jakaa, joten nämä ovat kieltämättä varsin hyviä kandidaatteja :)

Flaming Pokemon on kyllä varsin kätevä sivu, koska sieltä olen bongannut paljon uusia Pokémon-sivuja. Jatka samaan malliin!

NIMI
oliivi 18.2.2012 10:12
audino jahtaa mua iiik terkkuja munchlxille t.ollivi
Toivottavasti löysit turvaan!

NIMI
bubble breeze 16.2.2012 18:45
tulin katsomaan kuinka munchlax voi kiva kun se kehittyis Snorlaxisi kivat sivut Munchlaxin ristinolla helppoa olen voittanut 5 kertaa kaikkea hyvää Munchlaxille t.bubble breeze
Kiitoksia viestistäsi, mukavaa, että tykkäät sivuista :) Kaikkea hyvää myös sinne!

NIMI
Riina 7.2.2012 21:24
Niin. Paljon. Nostalgiaa.
Terveisin: kävin täällä viimeksi kun sivut pystytettiin.
Heh, mukavaa kuulla, että täällä on pyörinyt joku jolle sivu on tuttu jo vuosien takaa :) Lämmittää vanhaa sydäntäni!

NIMI
Ketsuppi 26.1.2012 22:33
..ja jatkan monta tuntia kestänyttä kierrostani netissä...

Terppa!
Tulinpa taas kirjottelemaan tännekkin nyt kun aikaa on kun sairastuin oksennustautiin :p
Kuoppasin tuon yhen sivun ja perustin uuden (hmm?) ja tälläkertaa sivulistauksen, minkä pidän niin simppeliä etten väsy päivittämiseen :3 Eli tuo tulee kyllä kestämään pitkään
Tässä normaalia torstaiyötä viet'n koneen kanssa ;)
Mitäs tänne, MM pyörii vielä?
Ketsuppi-
Moi taas, mukavaa kuulla sinusta! Harmi vain, että olet taudissa - pikaista paranemista!!

Sivusi näyttää todella hyvältä! Toivottavasti jaksat päivitellä sitä ahkerasti - itse ainakin tiedän pyöriväni siellä kun lista pitenee! Sivulistaus-sivut ovat aina tarpeen, jotta tietää, mitä sivuja on olemassa ja mitkä ovat aktiivisia :)

Kiitos tänne kuuluu hyvää! Paljon on kiirettä ja vaikka aikaa löytyisi perinpohjaiseen päivittämiseen, niin jotenkin laiskuus yllättää! En ole keksinyt tänne mitään uutta ja mahtavaa, joten pyrin vain päivittämään jo olemassaolevia osioita... mutta ehkä tänne joskus keksitään jotain uutta ja muikeaa :)

NIMI
kikka3 25.1.2012 19:15
tosi kiva sivu vitsit just kovia mums
Kiitos jälleen:)

NIMI
dragon power jynx 25.1.2012 19:04
kiva sivu olisi hauska katsoa televisiota
Mukavaa!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.