Vanhat vieraskirjaviestit


2011


NIMI
Ketsuppi 30.10.2011 13:35
Terve! Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi kirjoittelin tänne : ) mutta kyllähän täältä paljon lataustapahtuma-infoa haen, että älä luule ettei täällä ole käviöitä :p

huomasin vasta pari päivää sitten että Ketsupii oli voittanu 4 awardin, kiitos siitä. Ketsuppi oli ns. lomalla, ja vaihdoin sen pois websistä (webs on tosi surkee! sivumääräkin on rajotettu kymmeneen ) Samalla muutin nimeä hieman parempaan.
Eipä mulla muuta :3

Ketsuppi-
Moi, mukava kuulla sinusta taas! Ehkä mä vähitellen uskon, että niitä kävijöitä oikeastikin löytyy ;)

Mitäpä tuosta, awardien jaosta onkin jo jonkin aikaa. Kävin tsekkaamassa nykyisen sivusi, ja hyvältä näyttää. Siitä se lähtee!

NIMI
Avri 5.9.2011 22:15
Aaaaaaaaaahhh <3! *rutistaa Munchya*

Voi kiitos kiitos tuosta Kultainen Poképallo-palkinnosta ja tosi mieltä lämmittävästä kommentistasi blogiin liittyen! Täysin hymyksi veti meikän naaman. Tämä innosti kyllä taas tarttumaan uudella innolla blogin pitoon, pakko alkaa ahkeroida sen eteen :-)! Olen niin iloinen!!!

Tulen joskus kommentoimaan jotain järkevämpää taas, kunhan tokenen innostuksesta (menen purkamaan sen nyt blogipostauksien valmisteluun)! Sitä vaan tuohon alempaan Yamin viestiin kommentoin, että nauhoitin tuon 11. leffan ja teen sen suomiversiosta ihan blogipostauksen, joten siinä voi tulevaisuudessa kuulla suomiääniä leffassa 8)

Kiitos, kiitos, kiitos!

- Avriiii!
Heh, hyvä, että miellyttää! Pakkohan blogillesi oli jotain krediittiä antaa, kun on kuitenkin ihan laatutavaraa (ja Pokémon-aiheisia sivuja löytyy aina vain harvemmin - saa nähdä, löydänkö seuraaville kuukausille mitään palkinnon saavia sivuja). Blogistasi löytyy aina niin mielenkiintoista luettavaa, ja aikalailla päivittäin tulee bongattua, onko siellä mitään uutta... Toivottavasti jatkat samaan malliin!

Ooh, kuulostaa hyvältä! Sitä odotellessa :) Näkyillään taas! Ja ollos hyvä vain :D

NIMI
Yami 4.9.2011 16:30
Anteiksi tupla postaus mutta löysin ihanan siis IHANAN pokemon kappaleen http://www.youtube.com/watch?v=sF--oI9R8zw&feature=related . Ja minä luulin että pokemon typing gamessa olisi vain huonoja kappaleita. Mutta tuo on niin IHANAN addiktiova kappale.
Kuulostaa mielenkiintoiselta! Tähän hätään en pääse videota katsomaan/kuuntelemaan, koska Internet-yhteyteni on ihan kökkö, mutta kuuntelen sen sitten kun alkaa yhteydet pelaamaan kunnolla :)

NIMI
Yami 3.9.2011 15:50
Tänään tuleee/ on tullut 11 leffa TVstä muistiko Munchy katsoa?
Voi kamala, unohdin täysin! Olin kyllä jossakin määrin tietoinen asiasta, mutta näin pääsi tällä kertaa käymään. Olen leffan kyllä nähnyt kerran jo aikaisemmin enkkudubeilla, mutta olisi ollut mielenkiintoista nähdä, miltä leffa kuulostaa suomalaisittain.

NIMI
dragonscorpion 3.8.2011 15:40
Hienot sivut täytyy sanoa, vaikka hieman spoilaannuin kun avansin tuon televisio sivun :D
Kiitos paljon! Voi harmi, toivottavasti et spoilaantunut aivan liikaa? Onneksi suurin osa sisällöstä siellä on linkkien takana - täytynee silti panostaa spoilerivaaraa vähän enempi.

NIMI
Marle 25.7.2011 12:06
Termos ja suuren suuret kiitokset Kultaisesta Poképallosta! Kunniamaininta on todella tärkeä minulle ja sivulleni, sillä aina ei meinaa energia riittää sivujen ylläpitoon (ja myönnän, että kesällä on tullut laiskoteltua), mutta tälläiset pienet (suuret) kunnianmaininnat jaksavat aina piristää.

Kiitän siis Munchya ja toivotan oikein hyvät jatkot sinulle ja erityisesti myös Munchlax Manialle. ♥

Tattybye,
Marle
Hellurei! Mukavaa, että palkinto miellytti :) Kaze No Kage vaan yksinkertaisesti on niitä parhaimpia (aktiivisia) Pokémon-hoitoloita tällä hetkellä, että pakkohan sille oli jonkinlaista krediittiä antaa.

Kiitoksia! Hyvät jatkot myös sinne, nähdään taas!

NIMI
Avri 12.7.2011 17:03
Mooooii!

Onnea armeijan loppumisesta! Ihan makeeta saada sinut takaisin sieltä metsästä.

Ja ooh, näemmä koitat vääntää Munclax Maniallekin kaikenlaista uutta. Täytyy rekisteröityä varmaan tuonne foorumillesikin jossakin välissä. Olisi kivaa, jos Teejiifoorumille ja "viralliselle" Pokémon-foorumille löytyisi joku uusi vaihtoehto. Saa ihan itsekin energiaa vääntää taas blogin parissa, kun muut porskuttava eteenpäin. Siskoni teki taas uuden pokémonkakun tässä taannoin, sekin pitäisi esitellä :-D.

Kokonaisuudessaan pokémonit on nyt hiukan jäänyt kaikessa hulinassa sivummalle (vaikkakin ihan viikko sitten olin taas tosi innoissani Whitesta :-D). Kirotu kesätyö! Ei oikein nappaa, kun en viihdy paikassa sitten laisinkaan ja joka päivä töihin raahautuminen on yhtä epämiellyttävää. No, rahaa siitä sitten ainakin saa. Lasken jo päiviä koulujen alkamiseen, koska sitten loppuu työt. Toisaalta, ei se koulukaan nyt ihan liikaa nappais! Haluan vaan olla ja loikoilla, etenkin kun on niin lämmin ollut! Miksei vaan voisi lomailla?

Mutta mitäs kuuluu Munchyn arkeen? Varmaan vain lomailet nyt, kun on armeijasta päästy, vai? :-)
Moikka!

Hehee, kiitos kiitos :) Näin jälkeenpäin ajateltuna toi armeija on ollut vertaansa vailla oleva kokemus, vaikka siellä ollessa tuntui välillä, että ei tuu mistään mitään. Mutta kivaahan tätä on sivistyksen parissa olla!

Jep, täytyy yrittää pitää vähän mielenkiintoa yllä :D Foorumi oli nyt aika nopea sutaisu, enkä oikein itsekään osaa siellä käydä kunnolla (tottunut Teejiifoorumiin!). Mutta katsellaan joskos sinne saisi porukkaa ja samalla myös keskustelua aikaiseksi. Olenkin blogiasi lukenut melkein päivittäin, mielenkiintoista settiä! Pkémonkakkua odotellessa...

Pokémon on mullakin jäänyt vähän vähemmälle (onneksi fanitus ei katoa koskaan kokonaan pois...), vaikkakin eilen pelailin taas Blackia ja yritin pyydystellä PokéDexistä puuttuvia otuksia. Lähiaikoina ajattelin aloittaa kans breedaamisen, mutta haluaisin tuolta Dream Worldista noita Pokémoneja ensin, koska niillä on kivat abilityt. Höh, onpas mälsää! Vaikka harvoinpa kesätyöt onkaan sitä maailman ihaninta hommaa :D Raha siinä on se pääasia. Ja saapahan kokemusta, ja mahdollisesti myös vinkkiä siitä, mitä EI ainakaan halua tehdä loppuelämäänsä.

Eipä tässä erikoisempia, nyt tosiaan lomaillaan aina tuonne elokuun loppuun asti. Silloin pitäisi aloittaa taas ahkera (tai ei-niin-ahkera) opiskelu :) Kesätöitähän mulle olisi ollut tarjolla nyt heinäkuun loppupuoleksi, mutta kieltäydyin ja ajattelin olla tekemättä mitään. Tili huutaa kuitenkin nollaa, joten järkevin ratkaisuhan olisi saada sitä rahaa jostakin... Noh, pikkuvikoja!

NIMI
Angewomon 8.7.2011 16:56
Helou :D

Kieltämättä aika yllättävää, että juuri sinä päivänä kun pohdit, mitä minulle kuuluu, ilmestyn viekkuusi kertomaan kuulumisiasi! :D Kyllä tämä on ihan selvästi psyykkinen juttu, hehe... toimiikohan se jatkossakin? ;3

Kuinkas kauan sinä sitä armeijaa kävitkään? Ja miten siellä on mennyt? Onko ollut rankkaa? :D

Itsekin olen ylpeä siitä, että AP on jo noinkin vanha 8) enkä muista, milloin sivuilla olisi ollut viimeksi niin paljon aktiivisia hoitajia kuin nyt! :O Tämä on kuin taivaan lahja... ^-^ <3

Mahtavaa, että luet venäjää! Se kun on nykypäivänä työmarkkinoilla niin arvostettu kieli, ja taitaa tuo kiinakin olla, mutta se ei kiinnosta minua, ei sitten alkuunkaan :'D venäjää on tarjolla siinä yliopistossa, jonne olen suunnitellut meneväni (tai no, eikös venäjää voi lukea melkein missä vain, heh?), joten on hyvin todennäköistä, että alan lukea venäjää, mutta se tarkoittaa kaiketi sitä, että minun täytyy luopua joistakin minulle rakkaista kielistä, kuten ranskasta :/ vaikea vaikea, täytyy nyt miettiä, miten tämän tilanteen klaaraan... onneksi tässä on kuitenkin vielä kaksi lukiovuotta edessä, niin, ja tietysti tämä loma! ^-^

Huomasin muuten sivuillasi erään asian... eikö täällä ole enää awardeja? :'< Itsekin ajattelin kyllä poistaa ne Angewomon's Prettystä, sillä tuntuu, etteivät ne ole läheskään niin suosittuja kuin vaikkapa tieto- ja etsintäkilpailut.

Iih, PokeVotessa oleva Liepard varasti sydämeni totaalisesti! <3 Aivan ihana pokemon (meinasin kirjoittaa digimon :'D)! Tosin oli nyt odotettavissa, että retkahtaisin siihen, kissoista kun pidän... X3 mitä sinä olet mieltä Liepardista? :3

Sain muuten vihdoin ja viimein Pokemon-korttikansioni täyteen! 8D Minun ei siis enää tarvitse tuhlata rahojani kortteihin, kjeh kjeh ^~^ nyt kansio komeilee hyllyssä ja sen välistä löytyvät mm. Zapdos sekä suurin osa Eeveen muodoista. Oijoi!

Eipä minulla muuta... :3 heissun!
Heh, tällä kertaa en osannut aavistaa viestiäsi, mutta viestejä on silti kiva vastaanottaa - aina :)

Puoli vuotta kävin armeijaa, vaikka aluksi meinasivat vuoden pitää (murr). Tänään oli vihdoinkin se päivä kun kotiuduin. Armeijassa meni ihan OK, vaikka aikamoista ylä- ja alamäkeä se olikin. Kunnialla kuitenkin läpi selvitty, ja ihan ylpeänäkin.

Venäjä on varmastikin työmarkkinoilla arvostettu kieli, siksipä sitä oikeastaan ajattelin opiskellakin. Olisihan se mahtavaa opiskella kaikenlaisia kieliä, mutta siinäkin tulee rajat vastaan. Pakko on luopua joistakin kielistä, sillä eihän ainakaan meikäläisen aivot pystyä kaikkea sitä uutta tietoa imemään.

Jep, poistin awardit tuossa jokin aika sitten, kun ei tuntunut olevan enää suosittu skaba. Ajattelin kehitellä sen tilalle jotain muuta, mutta mitä... se on vielä työn alla.

Liepard ei kuulu suosikkeihini, mutta ihan kelpo Pokémon silti :) Onnea myös korttikokoelmastasi - kuulostaa olevan melkoinen paketti kasassa!

NIMI
Angewomon 1.7.2011 21:15
Heipparallaa taas, pitkästä aikaa! :D

Huhhuh, viimeisin viesti minulta on tullut marraskuussa, ja nyt on jo heinäkuu :O pyydän syvästi anteeksi! Mutta onneksi asia on nyt korjattu, kun pääsin vihdoin ja viimein kirjustelemaan viekkusi puolelle (aikeissahan tämä on ollut jo ties kuinka kauan, mutta aikaa ei näemmä ole ollut tarpeeksi). Eli alkuun jälleen se peruskysymys: mitä sinulle ja MM:lle kuuluu? AP:lle kuuluu hyvää vielä näinkin monen vuoden jälkeen - sivuillanihan on ikää kiitettävät 4½ vuotta!

Nidorina on hyvä valinta kuukauden pokemoniksi 8) itse tosin pidän enemmän sen ylimmästä muodosta, Nidoqueenista.

Hei muuten, kun silloin kerran puhuimme niistä kielistä, sanoit, että haluaisit aloittaa venäjän, jos se on mahdollista, niin oliko se? Itse olen (venäjää puhuvan äitini avulla) oppinut pitämään venäjän kielestä, ja haluaisin lukea venäjää myöhemmin yliopistossa. Se alkaisi sopivasti ensi vuonna lukiossakin, mutta koska olen halunnut lukea italiaa pidempään, päätin aloittaa sen (enkä edes päätöstä tehdessäni pitänyt hirveästi venäjästä). Mutta kiva, jos sinä luet/luit sitä :)

En nyt oikein keksi enempää, tämä oli tällainen pikavisiitti... katoan taas, mutta vastattuasi ilmestyn jälleen! >:3 Hellou siis!
Moi! Tässä täytyy olla jokin psyykkinen juttu meneillään, koska juuri tänään mietiskelinkin, että mitähän Angewomonille kuuluu, ja nyt oletkin täällä kirjoittamassa vieraskirjaani! Jännä juttu!

Mukavaa silti, että piipahdit jälleen :) Meikäläiselle kuuluu ihan hyvää, edelleen armeijassa porskutellaan mutta reilun viikon päästä senkin pitäisi olla ohitse. Munchlax Mania rullailee samalla tahdilla kuin aina ennenkin, ja erityisesti nyt heinäkuussa olisi tarkoitus saada vähän uutta sisältöä aikaiseksi.

Hienoa, että AP on edelleen hyvissä voimissa, 4½ vuotta on erittäin kiitettävä suoritus! Viime huhtikuussa tuli MM:llekin virallisesti 4 vuotta täyteen, vaikka sivut olivatkin pyörineet netissä jo muutamia vuosia aikaisemminkin.

Heh, kyllä vain, sain aloitettua venäjän opinnot. Kävin viime marraskuussa yhden venäjän alkeiskurssin, kunnes armeijan takia täytyi jättää koulu pienoiselle tauolle. Nyt syksyllä olisi tarkoitus jatkaa jälleen opintoja, ja samalla siis venäjänkin opiskelua. Aika hankalaahan se ainakin näin alussa on, mutta ehkä se siitä lähtee rullaamaan!

NIMI
---- 23.6.2011 12:29
mistä whitessä löytää strenghtin (hm)?
Moi! HM04 Strengthin löytää Nimbasa Cityn vasemmassa yläkulmassa olevasta talosta.

NIMI
Avri 27.4.2011 21:42
Moi Munchy!

Voi ei, voimia sulle armeijaan *halirutistus ja paljon Pikachuja*! Ihan kenkkua jos homma ei nappaa siellä sitten yhtään. Toivottavasti asiat järjestyvät kumminkin hienosti. Pidä lippu korkealla kuitenkin!

Meikä on kanssa kyllä ihan loppu, kun oli ne ylppärit ja nyt on opinnäytetyö, ja ihan oikeitakin töitä pitäisi jaksaa tehdä tässä sivussa. Opinnäytetyö tässä eniten rassaa mieltä, kun sitä pitäisi kirjoittaa joku 10-15 sivua ja en ole edes aloittanut koko hommaa, palautus taitaa olla hiukan yli viikon päästä. Koulun loput ovat aina yhtä hirveitä. Salaa haaveilin myös pitäväni lusmuilevan Pokémon-kesän, mutta sainkin sitten töitä aika hassusti, nimittäin minulle soitettiin ja kysyttiin töihin. No, ihan hyvä vaan niin, on kiva olla rahallinen pokémonkouluttaja, kun en Amulet Coiniakaan omista.

Pokémonin pelaaminen on tosiaan siis jäänyt, itse asiassa innostus Whiteen lopahti aika nopeasti, kun piti keskittyä ylppärihärdelleihin. No nyt se innostus on taas palannut, ja voihan itku, kun ei millään ois aikaa :-D. Pelaan silti. Tiimiini kuuluu tällä hetkellä Servine, Swadloon, Litwick, Joltik ja Trubbish. Mutta Trubbishin ajattelin vaihtaa johonkin toiseen, vaan mihin! Vaihtoehtoja on niin monia ja olen ehkä päätynyt Golurkiin, se on niin veikeän hassu, kun se osaa lentää. Myös Frillish pitäisi tiimiin hankkia.

Oletko ehtinyt lainkaan kokeilla Dream Worldia? Se on tavallaan musta ihan hirvittävän kiva, mutta toisaalta aika tylsä, mitäänsanomaton, hidastempoinen ja ärsyttävä paikka. Twisted mind! Tuota unimaailmaa olisi voinut käyttää paremminkin hyödyksi.

Mutta voi anteeksi tällainen armoton papatus! Halusin vaan pitkästä aikaa kirjoitella tännekin. Pärjäile!
Moikkamoi! Asennekysymyshän se varmasti on, mutta on se armeija loppujen lopuksi aikamoista pelleilyä, että tuntuu hermotkin menevän, heh. Onneksi asiat järjestyivät kuitenkin ihan hyvin, eikä sitä tarvitse kestää enää kuin muutama hassu kuukausi. Huh, tsemppiä, tuntuukin olevan melkoisesti hommaa! Töissä on kuitenkin se hyvä puoli, että ne voi sitten periaatteessa unohtaa aina päivän päätteeksi ja tehdä kaikenlaista muuta. Toivottavasti kaikki kuitenkin järjestyy sunkin osalta ihan hyvin :)

Mulla on kans jäänyt Blackin pelaaminen tosi vähäiselle, oikeastaan aika nollalukemille heti Liigan voittamisen jälkeen. Toki kävi seikkailemassa ne uudet avautuneet alueet mutta siihen se sitten jäikin. Ajattelin kyllä kohtapuoliin keskittyä sitten PokéDexin täyttämiseen ja kokeilla myös Dream Worldia sun muita langattoman yhteyden saloja, kunhan ensin saisin käsiini sen langattoman yhteyden. Mokomien ongelmien takia jäi Victinikin lataamatta, pöh.

En ole vielä Dream Worldia kokeillut, mutta olen sinne rekannut. Näytti kyllä aikamoiselta sekamelskalta enkä tuntunut ymmärtävän mistään mitään, mutta ehkäpä kun siihen paremmin perehtyy niin alkaa tajuamaankin jotain. Saapa nähdä, miten se tulee tuosta kehittymään - jos tulee.

NIMI
Ketsuppi 26.4.2011 0:08
Hey Munchy! Kiva kuulla että pian tulee taas uusi pokemonpeli :3
Haluaisin ilmoittaa sivuni awardeihin, vaikka se ei ole ihan valmis, mutta rakentelen sitä juuri nytkin xD eli onnistuuko?
Moi! Passaahan se, lisään sivusi mukaan!

NIMI
Ketsuppi 26.3.2011 12:34
Ekaksi vain pitää sanoa että mahtavat sivut! :)
olen tässä jo jonkin aikaa selaillut sivuillasi noita pelejä ja elokuvia yms. ja niistä on ollut todella paljon apua

Hommasin tuossailmestymispäivänä Blackin ja viikkoa myöhemmin Whiten, koska Blackin olin pelannut jo läpi eikä kellään ystävistäni ollut aikomustakaa ostaa kumpaakans peleist (tai ehkä mahdollisesti Blackin).
Blackissä tiimini koostuu Serperiorista, Scolipedestä, Haxoruksesta, Liepardista, Victinistä ja Reshiramista
Whiteen taas olen hankkinut Samurotin, Leveannyn, Victinin ja Zekromin, nyt vain seuraillaan mitka kaksi muuta haluan tiimiini.
Itse olen myös joskus muinoi hankkinut pokemon Dashin, ja on kyllä totta että sen pelaa läpi todella nopeasti. Siinä on kuitenkin myös viisi eri vaikeusastetta (joissa tosin on kaikissa samat radat). Ja pokemonfriikkinä olen myös kerännyt Dashin lisäksi Platinumin, Pokemon Ranger Shadows of Almia /Guardian Signs( ja alkuperäistä Pokemon Rangeriä olen hankkimassa), kaikki Mystery Dungeonit, HG:en ja tietysti myös Blackin ja Whiten.Ostan luultavastikin serkuiltani Emeraldin ja LG löytyy myös
Moi! Kiitos kehuista, hyvä, että sivuista on ollut apua :)

Ai omistat molemmat pelit? Ei ainakaan pelattava lopu kesken :) Tiimisi kuulostavat varsin mainioilta. Muutenkin pelikokoelmasi on varsin kattava, omistat varmaan enemmän pelejä kuin minä, heh. Melkoista Pokémon-fanitusta siis :)

NIMI
Tsukime 13.3.2011 19:36
Withesta ollaan nautittu jo yli viikon ja hauskaahan se on. Seiska salilla olen ja tällainen tiimi minullla on:
Litwick lv 35
Boldore lv 37
Frillish lv 34
Servine lv 33
Cofarigus lv 34
ja
mienfao lv 30 (väliaikaisesti)
Mimmoinen tiimi sinulla on ja entäs kuinka pitkällä blackissa olet?
Ensi kertaan moiks, sillä nyt haluan päästä otellemaan Bryceniä vastaan ^^.
PS: kiituksia tammikuisesta kuukauden pokevalinnasta (zekromista). Aluksi en tykkänytt siitä yhtään mutta nykyään se on ihan loistava poke (leguksi).
moiks
Blackissa pääsin juuri Castelia Cityyn, eli vielä aika alkuvaiheissa :) Viikot kun menee armeijan hoivissa, niin pelkästään viikonloput (eivätkä nekään kaikki) jäävät pelaamiseen. Tiimi koostuu tällä hetkellä Pidovesta, Woobatista ja Pignitesta, mutta lisää olisi tarkoitus haalia pelin edetessä :)

Mukavaa, että Kuukauden Pokémon miellytti! Nähdään taas!

NIMI
~SL~ 12.3.2011 20:22
Hejssan tass kerran! En olekaan taas vähään aikaan vieraskirjaan kirjoitellut, joten eiköhän olisi jo aika. Onkos sotamies päässyt sieltä intistä käsin yhtään tähän B/W-huumaan mukaan kerta pelit viikko sitten julkaistiin? Kävin itse ostamassa Blackin ja rakastuin peliin kertaheitolla. Suurin osaa 5. generaation pokémoneista ovat niin veikeän näköisiä että tekisi mieli kokeilla käyttää niitä kaikkia. Syksyllä kyllä päätin jo sen kuuden tiimin, jolla eliittinelikko päihitetään, mutta nyt on toiset ajatukset...

Joka tapauksessa tiimissäni pysyvät Gothitelle, Emboar ja Vanilluxe. Pitää kait sitten pyydystellä ja kehitellä kaikkia mitä tulee matkan aikana vastaan ja katsoa mitkä olisi toimivimmat :D Gothita on muutn ehdottomasti yksi suloisimpia pokémoneja mitä on olemassa <3 Kaikki pienet ja pörröiset pokét jäävät pikkugootin rinnalla toiseksi :p

Täytyypä tässä jatkaa muutaman kouluhomman tekoa ja jos aikaa jää, voisi palata Unovaan vielä joksikin aikaa. Voimia ja jaksamisia armeijaan ja mukavia pelihetkiä B/W:n parissa.

Ai niin, piti vielä sanoa että todella ilahduttavaa ja vaikuttavaa että jaksat näinä lyhyinä lomapäivinäsi päivittää sivua :)
Moi, mukavaa että kävit taas piipahtamassa :) Kyllähän tämä sotamies on vihdoin ja viimein päässyt Unovan huumaan mukaan - kävin eilettäin Blackin hankkimassa ja sitä onkin tässä pikkuhiljaa pelailtu. Tuntuu jo nyt todella hyvältä peliltä, vaikka olen vasta aivan alkuvaiheissa!

Itsellä on tiimi suunniteltu jo aikalailla valmiiksi. Harmi vain, että osan Pokémoneista saapi vasta myöhemmässä vaiheessa. Gothita on kieltämättä söppänä ilmestys, ja itsekin ajattelin hankkia Gothitellen tiimiini :)

Voisinpa itsekin tästä lähteä hetkiseksi nauttimaan Blackista, ennen kuin joutuu palaamaan taas arkeen: eli takaisin kasarmille, hehe! Hauskoja pelihetkiä myös sulle!

NIMI
Avri 8.2.2011 0:56
Heissan Munchy!!

Voi sua, kun siellä armeijan leivissä joudut viettämään tällaista kutkuttavaa aikaa, kun Black ja White vaan lähestyvät. Itse en ole aivan vielä täysin päässyt odotuksen makuun, mutta pikkuhiljaa! Mahtavaa myöskin tämä vaihtelu, että Eurooppa (=Suomi) pääsee korkkaamaan nämä pelit ennen Jenkkejä, muahahaha!

Onko tiimi jo suunniteltu? Itse olen harkinnut tiimiini Jalorda-Serperioria, Hahakomori-Leavannya, Shandera-Chandelurea, Burungel-Jellicentiä, Dasutodasu-Garbodoria ja Denchura-Galvantulaa. Katso, koitan totutella enkkunimiin, vaikka japskinimet tuntuvat tarttuneet joidenkin osalta meikään tosi pahasti. Etenkin Hahakomoria, Burungelia ja Shanderaa on tosi vaikea kutsua nyt noilla enkkunimillä. Mutta eiköhän niihin kaikkiin taas pian totu, muistan millainen järkytys ja kauhistus Piplupin nimi aikanaan oli, vannoin silloin ikuisesti käyttäväni siitä nimeä Pochama. Ja pöh ja pah, Piplup se on :-D!

Vaan mahdatkohan sä päästä lainkaan kunnolla Unovan maailmaan irrotautumaan sieltä armeijasta, nöf.

Living in the Moving Forestkin on nyt vihdoin lopettanut ikuisuustaukoilun ja koitan kehittää blogia roimasti johonkin loistavaan suuntaan. Tähän mennessä se on ollut vähän lattea, mutta eiköhän se siitä piristy :-)!

Anyway, hyvät jatkot ja viekkuilemisiin taas! :-)
Hellurei!

Kieltämättä vähän rassaa, kun en pääse nauttimaan B/W-huumasta täysin rinnoin, mutta onneksi on viikonloppuja sen verran vapaana, että saan kuitenkin osani siitä. Sen täytynee nyt riittää :) Toivottavasti pääsen kuitenkin pelin hankkimaan heti julkaisuviikonloppuna - saapa tosin nähdä...

Tiimin suunnittelin jo aikapäiviä sitten, taitaa se Teejiifoorumin signaturessakin näkyä, elikkäs seuraavanlaista: Emboar, Unfezant, Swoobat, Krookodile, Gothitelle & Alomomola. Itse olen enkkunimiin sopeutunut jo aika hyvin, vaikka muutamien kohdalla täytyykin vielä miettiä, että mikähän se nyt olikaan. Jännä kuinka nekin aluksi tuntuivat ihan kamalilta, mutta nyt otuksille ei muita nimiä voisi kuvitellakaan!

Unovan hengessä yritellään pyöriä armeijan harmaissakin ;)

Käväisinkin lukemassa (massiivisen!) hyvän blogimerkintäsi! Mukavaa, että tauko on nyt päättynyt. Täytyypä käydä siellä vähän kommentoimassa jahka ehdin.

Kiitos samoin, näkyillään taas :)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.